Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ


14/01/2008



Από την εκπομπή "Κίτρινος Τύπος" του κ.Μάκη Τριανταφυλόπουλου στο κανάλι ALTER στίς 14/01/2008.



Μιά υπόθεση που έχει τα πάντα.Σεξουαλικά σκάνδαλα, κατάχρηση δημοσίου χρήματος, συνομοσίες,εκβιασμούς ,και άλλα απαράδεκτα τα οποία δυστιχώς συμβαίνουν.

Ειδικά στήν εποχή μας όπου οι κυβερνήσεις ελέγχονται απο τις μυστικές οργανώσεις του σιωνισμού.


Το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο είναι από την εκπομπη του Σπυρίδωνα Καρατζαφέρη "Το XPRESS του μεσονυχτίου 05/01/2008"



-------------------------------------------------------------------------------



Από την εκπομπή "ΖΟΥΓΚΛΑ" με τον
κ.Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
31/01/2008




Από την εκπομπή του κ.Σπυρίδωνα Καρατζαφέρη
"
Το Xpress του μεσονυχτίου" στίς 26/01/2008


Η κυρία Άιντα Τζαβέλα σε αυτήν την εκπομπή λέει πολλές αλήθειες,κατά την προσωπική μου γνώμη και χωρίς γαρνιτούρες.

Λογοκρίθηκε το παραπάνω βίντεο , και αφαιρέθηκε απο την Google.Οι καταγγελίες της κυρίας Τζαβέλα για πολιτικούς,εισαγγελείς, και όσα είπε για την 17Ν ενόχλησαν,και μάλιστα πολύ από ότι φαίνεται. Αυτό λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;



Από την εκπομπή "ΖΟΥΓΚΛΑ" με τον
κ.Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
24/01/2008



Από την εκπομπή του κ.Σπυρίδωνα Καρατζαφέρη
"
Το Xpress του μεσονυχτίου" στίς 23/01/2008



Aπό την εκπομπή "ΜΠΟΡΩ" στίς 23/01/2008
που παρουσιάζει η κ.Δρούζα.



Aπό την εκπομπή "
ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ " στίς 22/01/2008
που παρουσιάζει ο κ.Χαρδαβέλλας

-------------------------------------------------------------------------------

Η κατάσταση φαίνεται να έχει βγει εκτός κάθε ελέγχου .

Ο λόγος ο που τα πράγματα έχουνε φτάσει σε αυτό το σημείο είναι γιατί ο κ. Ζαχόπουλος γλύτωσε εκ θαύματος από την ελεύθερη πτώση του και μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει με το καλό στο σπίτι του και στην οικογένεια του.

Ο κ. Ζαχόπουλος μια μέρα θα μιλήσει, οπότε τα ψέματα δεν έχουνε ουσία από τους συμμετέχοντες σε αυτήν την υπόθεση .

Στην περίπτωση που δεν θα ζούσε , αυτή την στιγμή το θέμα θα είχε ξεχαστεί η θα το θυμόμασταν σαν ένα σεξουαλικό σκάνδαλο ,και όλοι όσοι σήμερα διώκονται για ποινικά αδικήματα, θα ήταν στις θέσεις τους και θα συνέχιζαν να διαπράττουν ποινικά και ηθικά κολάσιμες πράξεις. Αυτός που αδικεί και που ζει ανήθικα δεν μπορεί ποτέ να έχει καλό τέλος, γιατί υπάρχει και Θεός ο οποίος βλέπει τα πάντα .Αυτά που πράττουμε , αλλά και αυτά που σκεφτόμαστε.

Ξεχνάμε την ύπαρξη του, και όσα μας δίδαξε δεν έχουμε πίστη ,και κάνουμε τα δικά μας με έπαρση και υπερηφάνεια θεωρώντας τον εαυτό μας ως παντογνώστη. Όλα όσα άσχημα βλέπουμε γύρω μας, στην τηλεόραση, είναι λόγω της ελλείψεως της πίστεως μας προς Τον Θεό. Η κακία που μεγαλώνει μέσα μας είναι γιατί έχει φύγει η χάρις του Θεού, και είμαστε πλέον ευάλωτοι σε κάθε κακό πειρασμό, πορνείες ,μοιχείες, φιλαργυρίες, και πολλά άλλα θανάσιμα αμαρτήματα.

Έτσι ξεκίνησε και η υπόθεση Ζαχόπουλου , από ένα ανεξέλεγκτο πάθος που κάποιοι πήγανε να το εκμεταλλευτούν, όπως και ο ίδιος εκμεταλλευόταν κάποιους άλλους. Η υπόθεση Ζαχόπουλου θα μπορούσε να λέγεται και υπόθεση Ντόμινο με την τροπή που έχει πάρει. Ένα ολόκληρο σύστημα έχει απογυμνωθεί , και η αλήθειες είναι πολύ σκληρές και δείχνουν σε τι επίπεδα έχει φτάσει η ματαιοδοξία μας.

Εύχομαι ο Θεός να μας φέρει με την χάριν του αληθινή μετάνοια στις καρδιές μας ,και να αλλάξουμε πορεία , και να ξεκινήσουμε την πορεία μας προς την οδό του Κυρίου , γιατί αυτός είναι ο σκοπός που ήρθαμε εδώ να ζήσουμε, η επάνοδος μας στην ουράνια βασιλεία οπού η χαρά, και η ευτυχία θα είναι μόνιμη, και όχι όπως όλα εδώ σε αυτόν τον κόσμο προσωρινά και φθαρτά.

Να ευχηθώ ακόμα σε όλους όσους διώκονται για αυτήν την υπόθεση , ο Θεός να φωτίσει την καρδιά τους , και να τους οπλίσει με υπομονή και θάρρος .

Ουδείς αναμάρτητος. Δεν θα καταδικαστούμε γιατί αμαρτήσαμε, αλλά γιατί δεν μετανοήσαμε για τα αμαρτήματα μας. Μην φοβάστε την οργή των ανθρώπων αλλά τον θυμό του θεού.

Αν μέσα από αυτήν την δοκιμασία μπορέσετε να αλλάξετε σαν άνθρωποι προς το καλύτερο και να σώσετε την ψυχή σας με την βοήθεια και την Χάρι του Θεού, θα έρθει η ώρα που θα ευγνωμονείτε για όλα αυτά που τώρα σας συμβαίνουν.

Δυστυχώς εμείς οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές
πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε .


Ο λόγος του Θεού είναι ο μόνος ο οποίος μας μαθαίνει ανώδυνα.


Δείτε περρισότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες