Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Μέλος της λέσχης BILDEBERG ο κ.George Soros


Και μέλος της λέσχης Bildeberg ο κ.George Soros,χρηματοδότης της καμπάνιας ενάντια της Ελλάδος για το Σκοπιανό.Της λέσχης που είναι μέλος της και ο Έλληνας πρωθυπουργός κ.Καραμανλής , η υπουργός των εξωτερικών κυρία Μπακογιάννη, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου, και πολλοί άλλοι.

Ο κ.George Soros στην λίστα των Bildebergers..........





Αποκάλυψη κ.Καρατζαφέρη

"Ο κύριος Νίμιτς είναι υπάλληλος του κ.George Soros, χρηματοδότη της καμπάνιας ενάντια της Ελλάδος για το Σκοπιανό"


Ελληνες πολιτικοί,και άλλα επώνυμα πρόσωπα στην λίστα των Bildebergers...........




http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_attendees

Πολιτικοί , επιχειρηματίες , στρατιωτικοί , εφοπλιστές ,και από πολλούς άλλους κλάδους , συνεδριάζουν μαζί και κανονίζουν πολιτικές , το μοίρασμα της πίτας .Οι πολιτικοί της λέσχης, δίνουν τα μεγάλα έργα σε επιχειρηματίες της λέσχης , και πάει λέγοντας……….

Έτσι έχουνε καταφέρει να έχουνε δικούς τους ανθρώπους σε όλα τα νευραλγικά σημεία , της πολιτικής , της οικονομίας , κ.α. με σκοπό να μπορούν να εφαρμόζουνε τα σχέδια τους χωρίς απρόοπτα.

Πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να τα βλέπουμε τα πράγματα
επιφανειακά,και να ψάχνουμε λιγάκι βαθύτερα. Ζούμε σε μια περίοδο που σχεδόν όλα βρίσκονται υπό τον έλεγχο τον προδρόμων του Αντίχριστου. Ξέρω σας φαίνεται λίγο ακραίο αυτό, αλλά αν το ψάξετε θα δείτε πως δυστυχώς έτσι είναι.

BILDEBERGS..........



Δεν ζούμε σε καλά χρόνια, η αποστασία μας από τον Θεό είναι μεγάλη, και αυτή θα είναι η αιτία του ερχομού του Αντίχριστου.

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι η επιστροφή μας στον δρόμο του Θεού ,και τότε ο Θεός θα ματαιώσει τα σχέδια τους.

Δείτε και εδώ

Σχετικά links

http://www.bilderberg.org/

http://www.schnews.org.uk/bilderberg/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες