Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Γάμοι ομοφυλοφίλων και στην Ελλάδα ;




Μέρος από την εκπομπή "megaσαββατοκύριακο"
που μεταδόθηκε στίς 16/03/2008

Η Πίστη μας δεν είναι ενάντια στους ομοφυλόφιλους ,και ενάντια σε κανέναν αμαρτωλό, αλλά ενάντια στην αμαρτία , που κρατά την ψυχή μας, μακριά από την Ζωή που είναι ο Θεός, και κοντά στον θάνατο που είναι ο Διάβολος , αν τελικά φύγουμε από αυτόν τον κόσμο αμετανόητοι .

Ο Κύριος μας για όλους εμάς τους αμαρτωλούς ήρθε και υπέφερε, και ταπεινώθηκε και σταυρώθηκε, για να μπορούμε να σωθούμε ακούγοντας και κάνοντας πράξη τον λόγο του. Αν λέμε πως είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε πως η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό .Πρέπει να την δούμε σαν μια ανθρώπινη αδυναμία, ένα πάθος , μια θανάσιμη αμαρτία που μας κρατά μακριά από την ουράνια βασιλεία.

Οι γάμοι ομοφυλοφίλων και η νομιμοποίηση τους από το ελληνικό κράτος θα φέρει νέα δεινά στην χώρα μας.

Διώχνουμε με αυτά που κάνουμε από κοντά μας τον μόνο που μας αγαπά αληθινά, αυτόν που θέλει μόνο το καλό μας, αυτόν που μαρτύρησε για εμάς , για την σωτηρία μας , τον πατέρα μας, τον κύριο μας Ιησού Χριστό.

Ας αλλάξουμε πορεία πριν να είναι αργά.

Στην καινή διαθήκη στην Α΄ προς Κορινθίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου ,αναφέρεται ξεκάθαρα πως οι ομοφυλόφιλοι δεν θα κληρονομήσουν την Βασιλεία του Θεού.


ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΕΦ 6

Τολμά κάποιος από εσάς, όταν έχει θέμα αντιδικίας ενάντια στον άλλο, να κρίνεται μπροστά στους αδίκους και όχι μπροστά στους αγίους; 2 Ή δεν ξέρετε ότι οι άγιοι θα κρίνουν τον κόσμο; Και αν από εσάς κρίνεται ο κόσμος, ανάξιοι είστε για κριτήρια δίκης ελάχιστα; 3 Δεν ξέρετε ότι αγγέλους θα κρίνουμε, και δεν μπορούμε κάποιες βιοτικές διαφορές; 4 Αν, λοιπόν, έχετε δίκες για βιοτικές διαφορές, τους εξουθενωμένους μέσα στην εκκλησία, αυτούς καθίζετε κριτές; 5 Για ντροπή σας το λέω. Έτσι, δεν υπάρχει μεταξύ σας κανείς σοφός που θα δυνηθεί να διακρίνει ανάμεσα στους αδελφούς του; 6 Αλλά αδελφός κρίνεται μαζί με αδελφό και αυτό μπροστά σε άπιστους; 7 Ήδη πράγματι, λοιπόν, είναι για σας εντελώς πνευματική ήττα το ότι έχετε δίκες μεταξύ σας. Γιατί μάλλον δεν αδικείστε; Γιατί μάλλον δεν αποστερείστε; 8 Αλλά εσείς αδικείτε και αποστερείτε, και αυτό το κάνετε σε αδελφούς. 9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι, 10 ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες δε θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. 11 Και αυτά ήσασταν μερικοί. αλλά απολουστήκατε, αλλά αγιαστήκατε, αλλά δικαιωθήκατε με το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με το Πνεύμα του Θεού μας.



ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΓΙΝΕ.....





Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ......ΑΜΗΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες