Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Ο ΠΑΠΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ - TWIN TOWERS


ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΝΟΗΜΑ
Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.............




Δελτίο ειδήσεων στον ALTER στις 20/04/2008

Ο Πάπας Βενέδικτος επισκέφτηκε στην Ν. Υόρκη το σημείο” 0 “όπου βρισκόντουσαν οι δίδυμοι πύργοι πριν το τρομοκρατικό χτύπημα των Αμερικανών στην ίδια τους την χώρα στις 11/09/2001

( Σημειώστε πως το 11 είναι ιερός αριθμός για τους Μασόνους )

Οι ειδικοί στις κτιριακές κατασκευές μιλάνε καθαρά και λένε πως πρόκειται για κατεδάφιση με ελεγχόμενες εκρήξεις, δουλειά δηλαδή από μέσα ,αλλά και πάλι κανείς δεν νοιάζεται.



Βίντεο πρώτο



Βίντεο δεύτερο

Για να μπορέσουν έτσι να δικαιολογήσουν όλα τα μετέπειτα εγκλήματα τους εν ονόματι της " τρομοκρατίας ", με σκοπό την προετοιμασία του ανοίγματος δρόμου για την έλευση του Αντίχριστου.

Λόγω της τεχνητής τρομοκρατίας από αυτούς που μας προστατεύουν από αυτήν,θα ξεκινήσουν να δίνονται οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες στην Αμερική μέσα στο 2008

Κάντε κλίκ στην παρακάτω εικόνα

( Προσέξτε και εδώ την ημερομηνία.... 11 Μαίου 2008 )



ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ , ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΛΕΠΤΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ , ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

" ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ "

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ Κεφάλαιο 14 στίχοι 8 εως 13

9 Και άλλος άγγελος, τρίτος, τους ακολούθησε λέγοντας με φωνή μεγάλη: «Αν κάποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαβαίνει χάραγμα πάνω στο μέτωπό του ή πάνω στο χέρι του, 10 και αυτός θα πιει από το κρασί του θυμού του Θεού που είναι παρασκευασμένο ανέρωτο μέσα στο ποτήρι της οργής του και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά σε άγιους αγγέλους και μπροστά στο Αρνίο. 11 Και ο καπνός του βασανισμού τους ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων, και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του και αν κάποιος λαβαίνει το χάραγμα του ονόματός του. 12 Εδώ είναι η υπομονή των αγίων, εκείνων που τηρούν τις εντολές του Θεού και την πίστη προς τον Ιησού».

13 Και άκουσα φωνή από τον ουρανό να λέει: «Γράψε: Μακάριοι οι νεκροί που πεθαίνουν με τον Κύριο από τώρα». «Ναι», λέει το Πνεύμα, «για να αναπαυτούν από τους κόπους τους, γιατί τα έργα τους ακολουθούν μαζί τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ



ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚΕΙ , ΑΥΡΙΟ ΕΔΩ.

DON'T TAKE NEW USID CARDS

θα πρέπει να ενημερώσετε όσους γνωστούς και φίλους έχετε εκεί ώστε να μην τις πάρουν. Το επόμενο στάδιο θα είναι τα Verichip.

Αν κάποιος ξεκινήσει να ερευνά το τι πραγματικά έγινε στις 11/9/2001 , θα είναι απίστευτα τα όσα θα ανακαλύψει, και για αυτό κανείς δεν τολμάει να ρωτήσει και να ψάξει .

Σίγουρα η επίσκεψη του Πάπα στο συγκεκριμένο σημείο σηματοδοτεί την έναρξη του επόμενου τελικού σταδίου,της εφαρμογής των χεριροτέρων σχεδίων από τους προδρόμους του Αντιχρίστου.

Η εποχή λοιπόν των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων , και του χαράγματος της αποκάλυψης ξεκινάνε επίσημα.



Και μην ξεχνάμε και τα περί Οικουμενισμού........


Δείτε τα πρώτα δύο λεπτά του παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πως όλα τελικά έχουνε σχέση μεταξύ τους,και πόσα καταφέρανε μέχρι σήμερα οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου με το

" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ "




Καλό θα είναι λοιπόν να αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε. Μόνον ο Θεός μπορεί να χαλάσει τα σχέδια τους , αν δει πως και εμείς αλλάζουμε και πάμε κοντά του με τα έργα μας, και όχι μόνο με τα λόγια.

Έτσι ίσως ο κύριος μας, να μας δώσει μια μικρή παράταση, γιατί όλα όσα έχει πει θα γίνουνε αυτό είναι βέβαιο.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες