Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ - ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ - ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ



Όραμα του προφήτη Ίεζεκιήλ

Το περιεχόμενο του παρακάτω βίντεο μπορεί να σας τρομάξει , αλλά είναι η αλήθεια που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι οι άνθρωποι, και να αντιληφθούμε πως δεν υπάρχει μόνο ο υλικός κόσμος αλλά και ο κόσμος των πνευμάτων.

" Η θεραπεία των δαιμονισμένων Γαδαρηνών "
(Μκ. 5:1-20, Λκ. 8:26-39)

28 Και όταν αυτός ήρθε αντίπερα στη λίμνη, στη χώρα των Γαδαρηνών, τον συνάντησαν δύο δαιμονισμένοι που εξέρχονταν από τα μνήματα, πολύ κακοί, ώστε να μην μπορεί κανείς να περάσει από εκείνη την οδό. 29 Και ιδού, έκραξαν λέγοντας: «Τι σχέση έχουμε εμείς κι εσύ, Υιέ του Θεού; Ήρθες εδώ πριν από τον καθορισμένο καιρό, για να μας βασανίσεις;» 30 Ήταν λοιπόν μακριά από αυτούς μια αγέλη πολλών χοίρων που έβοσκε. 31 Και οι δαίμονες τον παρακαλούσαν λέγοντας: «Αν μας βγάλεις, απόστειλέ μας στην αγέλη των χοίρων». 32 Και τους είπε: «Πηγαίνετε». Εκείνοι, αφού εξήλθαν, πήγαν στους χοίρους. Και ιδού, όρμησε όλη η αγέλη κάτω στον γκρεμό, στη λίμνη, και πέθαναν μέσα στα νερά. 33 Και αυτοί που τους έβοσκαν έφυγαν και, όταν πήγαν στην πόλη, ανάγγειλαν όλα και όσα συνέβηκαν με τους δαιμονισμένους. 34 Και ιδού, όλη η πόλη εξήλθε για να συναντήσει τον Ιησού και, όταν τον είδαν, τον παρακάλεσαν να φύγει από τα όριά τους.


" Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΩΖΕΙ "

" ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ- ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ
ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ"





ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ GOOGLE



Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ

Η ΚΟΛΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ......ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ
ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.......


" Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ "

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπρε αδερφέ την εικόνα με τον Ιηζεκεήλ την έβλεπα από μικιό αλλά μου έκαμα για κάποιο λόγο πολύ εντύπωση!Τσε ακόμη μου κάμει!

Ετικέτες