Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Επικείμενη επίθεση κατά Ιράν από τους γνωστούς σωτήρες της ανθρωπότητας




Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου 2008


Οι ολλανδικές μυστικές υπηρεσίες ανέστειλαν την επιχείρηση διείσδυσης στο Ιράν με στόχο το σαμποτάζ των στρατιωτικών εγκαταστάσεων της χώρας καθώς εκτίμησαν ότι οι ΗΠΑ πρόκειται να "χτυπήσουν άμεσα" τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας, υποστηρίζει ρεπορτάζ της εφημερίδας De Telegraaf .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ -απόσπασμα του οποίου δημοσιεύεται στην Jerusalem Post - μέλη της μυστικής υπηρεσίας AIVD δρούσαν μέσα στο Ιράν "με μεγάλη επιτυχία" αλλά διέκοψαν την αποστολή τους όταν εκτίμησαν ότι οι ΗΠΑ θα εξαπολύσει επίθεση κατά στόχων που συνδέονταν με την αποστολή των Ολλανδών.

Η επίθεση κατά του Ιράν θα πραγματοποιούνταν με μη-επανδρωμένα αεροσκάφη "μέσα στις επόμενες εβδομάδες", σύμφωνα με πηγές που δεν κατανομάζονται από την ολλανδική εφημερίδα.

Η επιχείρηση της AIVD μέσα στο Ιράν έχει προσδιορίσει αρκετούς από τους στόχους της αμερικανικής επίθεσης, μεταξύ των οποίων και εγκαταστάσεις κατασκευής πυραύλων, γράφει το ρεπορτάζ. Οι πληροφορίες αυτές έχουν διαβιβασθεί στην CIA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Ισραήλ έχει αρχίζει να προετοιμάζεται για ξεχωριστή, ανεξάρτητη των ΗΠΑ, στρατιωτική επίθεση κατά του Ιράν.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Foreign Press

http://www.foreignpress-gr.com/2008/09/blog-post_01.html

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΤ ΣΤΙΣ 29/5/2008

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ :
ΤΟ ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ G.BUSH ;



Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΜΕΣ ΣΤΙΣ 15/04/2008 ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ...........................



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες