Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ......



ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.......

“Τούτο σας λέγω και σας παραγγέλω, καν ο ουρανός να κατέβει κάτω, καν η γη να ανέβει επάνω, και όλος ο κόσμος να χαλάση, σήμερον αύριον, να μη σας μέλλει τι έχει να κάμη ο Θεός. Το κορμί σας, ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν, τα πράγματά σας, ας τα πάρουν, μη σας μέλλη. Δώσατέ τα δεν είναι ιδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται. Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέσει δεν ημπορεί να σας τα πάρη εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάττετε να μην τα χάσετε”.


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.....ΑΛΗΘΕΙΕΣ



BARCODE INSIDE....666


www = 666


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ 666



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ........



AMKA



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ..........



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ........

Δημοσίευμα του Ριοζοσπάστη στις 5 Σεπτέμβρη 2007....


Φακέλωμα και μέσω των διπλωμάτων οδήγησης

Την επέκταση του ηλεκτρονικού φακελώματος και στα «διπλώματα» οδήγησης, προωθεί η κυβέρνηση, αμέσως μετά τις εκλογές. Τα καινούρια «διπλώματα», που αναμένεται να αρχίσουν να χορηγούνται από τον επόμενο μήνα, θα μοιάζουν με πιστωτικές κάρτες, θα φέρουν ειδικό μικροτσίπ στο οποίο θα είναι καταγεγραμμένα όλα τα προσωπικά δεδομένα του κατόχου και θα εκτυπώνονται υπό την εποπτεία του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, το οποίο εκδίδει ήδη τα βιομετρικά διαβατήρια.

Βάσει κοινοτικής οδηγίας, τα ισχύοντα «διπλώματα» θα πρέπει να αντικατασταθούν σταδιακά έως το 2016. Στην ίδια οδηγία προβλέπεται ανανέωση των «διπλωμάτων» κάθε 10-15 χρόνια, ώστε να επικαιροποιούνται τα στοιχεία των κατόχων, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στα κράτη - μέλη να υποβάλλουν τους οδηγούς και σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. Στο μικροτσίπ των νέων «διπλωμάτων», θα περιέχονται και τυχόν ποινές (βαθμοί στο πόιντ σίστεμ) που έχουν επιβληθεί στον οδηγό.

Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατο νόμο παρέχεται η δυνατότητα στην Τροχαία να έχει άμεση πρόσβαση στο ηλεκτρονικό αρχείο του υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών, ώστε να διαπιστώνεται τυχόν ανάκληση ή αφαίρεση του «διπλώματος».

ΣΗΜΕΡΑ........

Νέα διπλώματα οδήγησης σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας θα αρχίσουν να εκδίδονται από τις αρχές του 2009. Τα νέα διπλώματα θα έχουν επάνω τους την φωτογραφία των κατόχων και πολλά προσωπικά του στοιχεία.

Για όσους έχουν άδεια οδήγησης δεν είναι υποχρεωτική η αλλαγή με τις νέου τύπου. Αν θέλουν όμως να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδος από τις 19 Ιανουαρίου του 2009, θα πρέπει να εφοδιαστούν με καινούργιο δίπλωμα, καταβάλλοντας 30 ευρώ.

Βήμα εκσυγχρονισμού

Ένα σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού του δημόσιου τομέα αποτελούν οι νέες, κοινοτικού τύπου, άδειες οδήγησης οχημάτων.

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε σήμερα τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Νοτίου Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών στον Άγιο Δημήτριο και ενημερώθηκε για την πορεία έκδοσης των νέων αδειών.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός, μέσα σε περίπου δέκα μέρες έχουν ήδη εκδοθεί περί τις 60.000, οι οποίες θα διευκολύνουν πολύ τους οδηγούς που κάνουν ταξίδια στην Ευρώπη.

Οι νέες άδειες οδήγησης θα είναι πλαστικές (σαν πιστωτική κάρτα) με μικροτσίπ, θα περιέχονται όλα τα στοιχεία του κατόχου και θα υπάρχουν φωτογραφία του με μελάνη που είναι αόρατη και εμφανίζεται στον υπεριώδη φθορισμό ειδικά ολογραφήματα μεταβλητής εικόνας (δύο εικόνες μαζί) και ειδικό ολογράφημα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και μικροεκτυπώσεις.

Το υπουργείο προχωρεί ήδη σε όλες εκείνες τις αναγκαίες ρυθμίσεις, ώστε μέχρι το τέλος του έτους να είναι έτοιμο να εκτυπώσει τις πρώτες πλαστικές άδειες οδήγησης, προκειμένου μέσα στην προβλεπόμενη από την κοινοτική νομοθεσία ημερομηνία οι Έλληνες πολίτες να μπορούν να εφοδιάζονται με αυτά τα έντυπα.

Πηγή:http://www.ert.gr

ΕΠΟΜΕΝA ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ
ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ είναι εδώ & επιχειρεί τόσο με την κυβερνητική επιβολή όσο & με την αντιπολιτευτική συνενοχή να εισβάλλει στην κυκλοφοριακή μας αγωγή (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ 19.01.2009) την ταυτοποίηση μας (ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ το β'εξάμηνο του 2009 & ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ηλεκτρονική δακτυλοσκόπηση έως τις 28 Ιουνίου 2009)την εργασία μας & την περίθαλψη μας (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)που από 01.06.2009, καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας, άρθρο 153 Ν.3655/03.04.2008 σε ενιαία ηλεκτρονική κάρτα εργασίας & υγείας όπως πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ).

Η ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ..........
( Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ )



ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ
ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ( RFID CHIP ).....




Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Ο Μεγάλος Αδερφός - 666


2 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ ΛΟΥΚΙΔΗ είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
ΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΚΟΠΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!

FOTIS ZYGOULIS είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ.

Ετικέτες