Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός : Παντού βάζουν χέρι οι τέκτονες ;



Παντού βάζουν χέρι οι τέκτονες ;

Αυτό κατήγγειλε ο Πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός, μιλώντας στην
εκπομπή της Λιάνας Κανέλη στο city.

Από την άλλη πλευρά, το παιδαγωγικό ινστιτούτο, προασπίζεται τους μάρτυρες του Ιεχωβά, σαν να επρόκειται για την επίσημη θρησκεία. Κύριε Γκαγκάζογλου, του παιδαγωγικού ινστιτούτου, τι έχετε πάθει εκεί ; Είναι δυνατόν να υπερασπίζεστε έτσι τους μάρτυρες του Ιεχωβά; Τόσα λάθη έχουν τα βιβλία, αυτό βρήκατε να αλλάξετε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ......

Μα ο ιδρυτής των μαρτύρων του Ιεχωβά κύριος Ρώσσελ ήτανε Μασώνος 33ου Βαθμού για αυτό ο κ .Γκαγκαζόγλου τους υπερασπίζεται ΩΣ ΑΔΕΡΦΟΣ .



* Από έγκυρες πηγές οι κύριοι στο παιδαγωγικό ινστιτούτο απάντησαν στην διαμαρτυρία του πατέρα Μεταλληνού,πως εμείς εδώ είμαστε Μασόνοι !!!

Το ξέρουμε κύριοι τι είστε μην φοβάστε.



Το θράσος σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο, Κύριοι Μασόνοι Εβραίοι Αντίχριστοι , εχθροί της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας.

Έγινε αναφορά του παραπάνω θέματος σε πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραικής Εκκλησίας και οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κηρύξτε πανελλαδική ημέρα μετανοίας

Ανοιχτή επιστολή –πρόσκληση προς τη σεπτή Ιεραρχία της Ελλάδας
(23/02/2009 16:32)

Μεγάλη ομολογιακή –ειρηνική συγκέντρωση Ορθοδόξων Χριστιανών στις 9 Μαρτίου στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων

Αυθόρμητο προσκλητήριο σάλπισμα διαμαρτυρίας προς τους υβριστές του τριαδικού Θεού.


Χωρίς ντροπή και χωρίς καμιά αντίδραση βλασφημείται κατά κόρον στην Ελλάδα τους τελευταίους ειδικά μήνες το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Το γεγονός τούτο προκαλεί πλέον την πηγαία αντίδραση των Ορθοδόξων Χριστιανών κληρικών και λαϊκών. Υπενθυμίζουμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι MEGA, ηγήθηκε της μεγάλης βλασφημίας όταν πρόβαλλε, παρά το ότι εγκαίρως είχε ενημερωθεί τη βλάσφημη κινηματογραφική ταινία Κώδικας DΑ VINCI ανοίγοντας πύλη στον Σατάν για να αλωνίζει ανεξέλεγκτα. Ως εκ τούτου φέρει μεγάλη ευθύνη σύμφωνα με τους Χριστιανούς για τα δεινά (βλ. επεισόδια) στη χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο...
Είναι αλήθεια, ότι η ανοχή των Ορθοδόξων Χριστιανών, έναντι όλων αυτών των κύκλων της ανομίας, που ασύστολα υβρίζουν τον τριαδικό Θεό στην ευλογημένη χώρα μας με το χειρότερο δυνατό τρόπο έφθασε στα όρια της. Καρτερικά οι Χριστιανοί ανέμεναν από τους θρησκευτικούς ταγούς τους να αντιδράσουν. Περίμεναν και ακόμη περιμένουν να βγουν από το λήθαργο του καθωσπρεπισμού και να πρωτοστατήσουν στη θωράκιση του ποιμνίου τους, ως εκ καθήκοντος όφειλαν. Γιατί είναι αδιαμφησβήτητο γεγονός πως η Ελλάδα, κατάντησε σήμερα να έχει το χάλι της παλαιοδιαθηκικής πόλης της Νινευή.
Εκτός ελαχίστων όμως, εξαιρέσεων δεν υπήρξε αντίδραση στο πρωτοφανές ανοσιούργημα του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού. Επελέγη από το σύνολο της ηγεσίας του τόπου και πάλι η ένοχη σιωπή! Επελέγη και πάλι η πολιτική του Ποντίου Πιλάτου που συμβάλλει στον εφησυχασμό και στην νάρκωση!
Έτσι, αυθορμήτως τώρα Ορθόδοξοι Χριστιανοί από όλη την Ελλάδα κληρικοί και λαϊκοί συνεπικουρούμενοι από μοναχούς αποφάσισαν να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους. Αναμένεται λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες να δηλώσουν με την παρουσία τους στις 9 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα, στα δικαστήρια της παλιάς Σχολής Ευελπίδων (Κτίριο 5 στις 9 το πρωί) την αντίθεσή τους σ’ αυτούς, που στο όνομα δήθεν της ελευθερίας της τέχνης (!!!) επιχειρούν να καταντήσουν την Ορθόδοξη Ελλάδα χώρα ακολασίας! Εξ αφορμής λοιπόν της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν δυό δικηγόροι των Αθηνών κατά του τηλεοπτικού καναλιού MEGA θα παραστούν σε μία ομολογιακή προς τον τριαδικό και μόνο αληθινό Θεό ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ζητείται από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας να ορίσει κατά το παράδειγμα των πολιτών της Νινευή το συντομότερο δυνατό πανελλαδική ημέρα μετανοίας Βλ. ανοικτή επιστολή π. Χαραλάμπους Μπισλάνη http://orthodoxia.gr/show.cfm?id=1293&obcatid=1 Να ορίσει ημέρα κατά την οποία οι Χριστιανοί θα νηστεύσουν και θα προσευχηθούν, ενώ ταυτόχρονα σ’ όλους τους ναούς της χώρας οι καμπάνες θα ηχούν πένθιμα και θα γίνονται δεήσεις. Να ορίσει ημέρα συγνώμης και ικεσίας, ώστε ο ουρανός να θωρακίσει και πάλι την Ελλάδα με το Άγιο Πνεύμα. Με τον τρόπο αυτό να δοθεί το μήνυμα από την ευλογημένη και ποτισμένη με αίμα χιλιάδων μαρτύρων αυτή Χώρα, ότι εδώ δεν επιτρέπεται στο εξής να βλασφημείται το όνομα του Χριστού μας και Σωτήρα μας.


Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2009

http://orthodoxia.gr/show.cfm?id=1292&obcatid=1

Βίντεο για τον Κώδικα Ντα Βίντσι
http://video.google.com/videoplay?docid=2971290058400496580
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του MEGA θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 09.03.2009 & ώρα 10.30 στο κτίριο 5,αίθουσα 2,αριθμός πινακίου 23,στο Πρωτοδικείο Αθηνών,στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.

Ετικέτες