Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

NWO - FEMA Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλάδα. Γιατί ακριβώς προετοιμάζονται ;






Ενεργοποιείται σχετικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας που είχε κυρωθεί με νόμο το 2002 επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ

Τμήμα του κρατικού κατασταλτικού μηχανισμού των ΗΠΑ έρχεται στην Ελλάδα για να παραδώσει μαθήματα στον τομέα της πολιτικής προστασίας! Η κυβέρνηση της ΝΔ υπέγραψε χτες ειδική συμφωνία με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών των ΗΠΑ, τη γνωστή ως FEMA, για τη διοργάνωση στην Αθήνα «σχολείου εκπαίδευσης» στελεχών πολιτικής προστασίας από 9 έως 20 Νοέμβρη.

Η χτεσινή συμφωνία ενεργοποιεί για πρώτη φορά σχετικό Πρωτόκολλο Συνεργασίας που είχε κυρωθεί με νόμο το 2002, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Πρόσχημα για τη συγκεκριμένη συμφωνία είναι η αντιμετώπιση φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών. Αντίστοιχο πρόσχημα είχε χρησιμοποιηθεί και το 2008, όταν στρατηγοί του ΝΑΤΟ είχαν προσκληθεί σε εκδήλωση στην Πελοπόννησο για να διδάξουν πολιτική προστασία σε δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.

Η συγκεκριμένη Υπηρεσία των ΗΠΑ είναι ενταγμένη στον κρατικό μηχανισμό των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και εξάγει τεχνογνωσία για πρώτη φορά σε άλλη χώρα. Επιπλέον, είναι γνωστή για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που διαχειρίζεται στις ΗΠΑ, όπως για παράδειγμα σε τμήμα της βάσης στο Γκουαντάναμο.



1 σχόλιο:

mitsosobaxomeh είπε...

καλησπερα φιλε. Εχεις κανει παρα πολυ ωραια δουλεια σε ολον τον ισοτοπο. Δεξου λοιπον τα συγχαρητηρια μου και ευχομαι ο Θεος να σε εχει καλα να μπορεσεις να γραφεις και να μας αποκαλυπτεις το σχεδιο της παγκοσμιας ταξης.

Ετικέτες