Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗς ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ - Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ....




Στην Ιρλανδία, ανάσα ελπίδας δίνει στις Βρυξέλλες το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, το Σάββατο, για τη Συνθήκη της Λισαβόνας.

Με ποσοστό 67,13%, οι Ιρλανδοί αποφάσισαν να επικυρώσουν, αυτήν την φορά, τη Συνθήκη της Λισαβόνας, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Εξωτερικών.

Η οικονομική κατάσταση της χώρας, από το πρώτο δημοψήφισμα του 2008, έχει χειροτερέψει και οι ψηφοφόροι κατανοούν ότι η χώρα δεν αντέχει άλλο την απομόνωση.

Ανεξάρτητα, όμως, από το ιρλανδικό δημοψήφισμα, αγκάθι στα ευρωπαϊκά σχέδια αποτελεί και η εμμονή του ευρωσκεπτικιστή Πρόεδρου της Τσεχίας, Βάτσλαβ Κλάους, που αρνείται να υπογράψει την επικύρωση της Συνθήκης,

Βάτσλαβ Κλάους

παρότι και τα δύο σώματα της εθνοσυνέλευσης την έχουν αποδεχτεί. Εμφανίζει μάλιστα νέο επιχείρημα για να καθυστερήσει την υπογραφή, ότι θα πρέπει να έχει την έγκριση και του τσεχικού Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Μεταξύ άλλων, η Συνθήκη της Λισαβόνας, εφόσον τεθεί σε εφαρμογή, προβλέπει θέση Προέδρου της ΕΕ για την οποία προαλείφεται ο πρώην Βρετανός Πρωθυπουργός Τόνι Μπλέρ, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των Τόρις που απειλούν μάλιστα ότι θα τον πολεμήσουν.



Αν υπογράψει τελικά υπέρ της Ευρωσυνθήκης και ο Πρόεδρος της Τσεχίας, Βάτσλαβ Κλάους.........


ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ.....

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.




ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩς ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ......

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ........



ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ




ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΤΟ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.....

ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ( ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ )

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗς ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΑΦΟΥ ΞΟΔΕΞΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΝΑΙ..... ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΩΡΑ ΜΑΣ" ΤΟ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙA ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ , ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.



ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. Ο θΕΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ , ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΑΤΟΠΟ....

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ.



ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑς ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ...ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΟΜΩς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΑΙ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ως ΟΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ .

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ....

ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ; ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ.




ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΦΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ. ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ...ΟΠΩς ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΜΑΝΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΝΟΗΣ .

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΓΑΛΙΑΖΕΙ , ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΕΚΕΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ...ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΖΩΗ...ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.



ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΗΤΟΥ


Κατά το 1900 βαδίζοντας προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθεί σφόδρα η ασέβεια και η ανομία, τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, αι μορφαί των ανθρώπων θα μετασχηματίζωνται και δεν θα γνωρίζωνται οι άνδρες από τας γυναίκας διά της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής, οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γίνουν ωσάν θηρία από την πλάνην του αντιχρίστου.

Δεν θα υπάρχη σεβασμός εις τους γονείς και τους γεροντοτέρους , η αγάπη θα εκλείψει, οι δε ποιμένες των χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν, τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σοφρωσύνη θα απολεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντες αργύρια.

Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται, εν τω καιρώ εκείνω, και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθή την χάριν του Αγίου Πνεύματος, όπου έλαβον εις το Άγιον Βαπτισμα, ως και την τύψιν της συνειδήσεως.

Αι Εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστην διότι δεν θα βλέπουν από κανέναν φώς επιγνώσεως.

Τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερά Καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφισιν των θλίψεων των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχωρίας.

Και πάντα ταύτα γενήσονται διά το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύση τα πάντα, και γενήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιεί τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν,θέλει δε δωση πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, να εφεύρη να ομιλή ο ένας εις τον άλλον, από την μίαν άκρην της γής έως την άλλην, τότε θα πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλλάσσης ως ιχθύες.

Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβιούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύσει την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύειν εις την ύπαρξιν του ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κολοβώση τας ημέρας,διά τους ολίγους σωζομένους, διότι ο διάβολος θέλει πλανείσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς . Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία και θα θανατώση τον πλάνον και τους οπαδούς αυτού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες