Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΑΜΒΛΩΣΗ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. AbortionNO.



ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΑ 42.000.000.

ΔΗΛΑΔΗ 115.000
ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.......


ΠΗΓΗ

Η Gianna Jessen επέζησε από άμβλωση. Κάνει μία σειρά ομιλιών για να καταθέσει την εμπειρία της και κυρίως για να ποινικοποιήσει την άμβλωση.

Η Gianna Jessen είχε πει παλαιότερα :

"Είμαι κατ 'εικόνα του Θεού. Αυτό μου δίνει αξία".





ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



Η Ελλάδα ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΤΡΙΤΗ στον κόσμο σε εκτρώσεις.

Tο 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση. 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.

250.000 εκτρώσεις γίνονται στη χώρα μας ετησίως, αριθμός υπερδιπλάσιος των γεννήσεων. Οι ειδικοί υποπτεύονται ωστόσο ότι τα περιστατικά ξεπερνούν τα 500.000. 190.000 εκτρώσεις γίνονται ετησίως στη Μ. Βρετανία, που έχει 5πλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα.

40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από κορίτσια κάτω των 18 ετών, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

1 στις 2 έφηβες που κάνουν έκτρωση δεν έχει ενημερώσει ούτε τη μητέρα της.
.....


Πρώτα οι αμβλώσεις , έπειτα οι έρευνες για τους εμβρυακούς ιστούς , όλοι και περισσότεροι ανεβαίνουν στο άρμα εναντίον της Ανθρωπότητας . Αλλοι σκοτώνουν τα παιδιά με ανωμαλίες , αλλοι προχωρούν αβίαστα σε ευθανασία , και σύντομα η επιστήμη θα μας παρέχει τρόπους να παραγγέλνουμε και τα παδιά μας . Κάτι πρέπει να γίνει και να σταματήσει το κακό.

Joseph A. D'Agostino πρόεδρος του Ινστιτούτου
για την επικοινωνία και Πληθυσμιακή Έρευνα .


Οργή στην Κίνα για τα νεκρά βρέφη που
πετάχτηκαν από νοσοκομείο σε όχθη ποταμού


china-dead-infants

Κινέζοι αξιωματούχοι προσπαθούν να κατευνάσουν την οργή του κόσμου μετά την αποκάλυψη ότι 21 νεκρά βρέφη και έμβρυα είχαν πεταχτεί από υπαλλήλους νοσοκομείου στην όχθη ενός ποταμού.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν κοντά σε μια γέφυρα στην πόλη Jining στην ανατολική Κίνα, εγκαταλελειμμένα από το προσωπικό του νεκροτομείου ενός τοπικού νοσοκομείου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε κινέζικες εφημερίδες, ξεσηκώνοντας γενική κατακραυγή.

Το ένα από τα πτώματα βρέθηκε αρχικά από κάτοικο της περιοχής την Κυριακή. Στη συνέχεια, οι ανήσυχοι κάτοικοι ανακάλυψαν και άλλα σώματα, συμπεριλαμβανομένων επτά που βρέθηκαν μέσα στο ποτάμι, το οποίο χρησιμοποιείται για πόσιμο νερό.

Τα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες, τουλάχιστον μία από τις οποίες έφερε την ένδειξη «ιατρικά απόβλητα». Αρκετά από τα νεκρά σώματα έφεραν ακόμη στα πόδια τους ιατρικές ετικέτες, στις οποίες αναφέρονταν η ημερομηνία γέννησης, το όνομα της μητέρας και ο αριθμός κρεβατιού στο νοσοκομείο. Οι αρχές αναγνώρισαν τρία από τα νεκρά σώματα ως βρέφη τα οποία «ήταν σοβαρά άρρωστα και πέθαναν μετά από αποτυχία της θεραπείας» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Jining. Οι πληροφορίες που αναφέρονταν στις ετικέτες άλλων πέντε βρεφών τα συνέδεαν με το ίδιο νοσοκομείο, ενώ άλλα 13 βρέφη δεν είχαν καμία ετικέτα και δεν μπόρεσαν να αναγνωριστούν. Κάποια από νεκρά σώματα, τα οποία είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται, έφεραν ετικέτες στις οποίες αναφερόταν το όνομα, το ύψος και το βάρος, αλλά όχι το όνομα του νοσοκομείου.

Το απαγορευτικό κόστος της κηδείας και η απάτη των νοσοκομειακών υπαλλήλων

Έρευνες της αστυνομίας και των ιατρικών αρχών έδειξαν ότι δύο υπάλληλοι του νεκροτομείου του νοσοκομείου είχαν κλείσει ιδιωτικές προφορικές συμφωνίες με τις οικογένειες για να θάψουν τα νεκρά βρέφη και πήραν λεφτά από τους συγγενείς για το σκοπό αυτό. Οι δύο υπάλληλοι συνελήφθησαν και κρατούνται, ενώ σε εκκρεμότητα τέθηκε ο διευθυντής του νοσοκομείου και δύο διοικητικά στελέχη απολύθηκαν.

Φαίνεται ότι οι γονείς εμπιστεύτηκαν τους δύο υπαλλήλους, αδυνατώντας να πληρώσουν για κανονική ταφή ή αποτέφρωση, δεδομένου ότι μια κανονική κηδεία στην Κίνα μπορεί να κοστίσει εκατοντάδες δολάρια.

Για πολλούς Κινέζους, που συχνά διαμαρτύρονται για το διαρκώς αυξανόμενο κόστος της ιατρικής φροντίδας, η κατάληξη των 21 νεκρών βρεφών και εμβρύων είναι ενδεικτική των βαθύτερων προβλημάτων του συστήματος υγείας.

Το περιστατικό δεν είναι εντελώς πρωτοφανές

Το περιστατικό της αποκάλυψης των 21 νεκρών βρεφών και εμβρύων που πετάχτηκαν δεν είναι εντελώς πρωτοφανές. Νοσοκομείο στην επαρχία Hubei παραδέχθηκε πέρυσι ότι είχε πετάξει οκτώ πτώματα, τα οποία η αστυνομία βρήκε στο χώρο μιας οικοδομής.

Εκπρόσωπος του Κεντρικού Νοσοκομείου της πόλης Xiangfan της επαρχίας Hubei δήλωσε ότι μέλη του προσωπικού είχαν θάψει στο χώρο του νοσοκομείου τα πτώματα δύο ενηλίκων και έξι εμβρύων από έκτρωση, καθώς τα σώματα είχαν παραμείνει αζήτητα για αρκετούς μήνες.

Ο Tan Xiaodong, ειδικός σε θέματα δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο Wuhan, είχε δηλώσει στην εφημερίδα China Daily ότι η πρακτική αυτή οφείλεται στην έλλειψη ειδικών κανονισμών για τη διάθεση των αζήτητων νεκρών στην Κίνα.

Επίσης, τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει τα τελευταία χρόνια αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες νοσοκομεία πέταξαν ιατρικά απόβλητα, συμπεριλαμβανομένων χρησιμοποιημένων συριγγών που πλύθηκαν και ξαναπουλήθηκαν, καθώς και ραδιενεργών απόβλητων που θάφτηκαν στο χώρο γύρω από τα νοσοκομεία

Πηγή:
Reuters
EarthTimes.org



Το σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης του Αντιχρίστου για μείωση του Παγκόσμιου Πληθυσμού στα 2/5 με διάφορα μέσα......



ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ......

NEW WORLD ORDER OF ANTICHRIST



ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ



ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ........

Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ - BIOWEAPONS - NANOTECH - NWO - BILDEBERG

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ H1N1 -The Swine flu Revolution: Depopulation and Eygenics


H1N1 WARNING - Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ BAXTER ΓΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ


ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ

ΣΕΙΡΗΝΕΣ " Η πλάνη δια μέσου της μουσικής "


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες