Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ & ΔΝΤ - Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ - Goldman Sachs - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ










Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.




ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ







ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ









ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κου ΣΑΜΑΡΑ



Κα ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Κ.Ε







ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑ.Ο.Σ





ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ







ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Κος ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ





ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κου ΤΣΙΠΡΑ




ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ




ΨΗΦΙΣΑΝ 296 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΥΠΕΡ ΨΗΦΙΣΑΝ 172

ΚΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ 121

ΠΑΡΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ 3



ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ......


ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ......



ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


--------------------

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;


ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ........



ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.......



-------------------


Goldman Sachs 666 is the World’s Richest and Most
Wicked Bank, and Rothschild is its Secret Prince and Head


DAVID ROTHSCHILD



Discover the unbelievable story of planet earth’s most powerful banking combine. Goldman Sachs is today the Illuminati’s locomotive engine. ( Η Goldman Sachs είναι σήμερα η κινητήριος μηχανή των ILLUMINATI)

It drove up the price of oil to $147 per barrel; it was Goldman Sachs that gobbled up the failed U.S.S.R.’s valuable assets; that broke the back of California’s bonds; that crushed the entire planet’s economies in 2006 and 2007 with it derivative credit debacle; that funded the presidential campaigns of both McCain and Obama.

Goldman Sachs sits atop the globe’s financial heap.Its Jewish CEO is more influential than all of the world’s 175 national leaders combined! Secretary of Treasury Tim Geithner and Federal Reserve Chairman Ben Bernanke work for and take their marching orders from Goldman Sachs. The U.S. Congress cannot pass even one bill on finances or taxes without Goldman Sachs’ approval.

a Goldman Sachs 666 is the World’s Richest and
Most Wicked Bank, and Rothschild is its Secret Prince and Head

And who owns and runs Goldman Sachs? That would be Lord Rothschild and his clan. Yes, Rothschild—Prince of Jerusalem, New King of Israel, Crypto-President and Czar of America; it is he who sits at the helm of the world’s richest and most evil bank.

ΠΗΓΗ


του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου.

Το πρώτο που θα πρέπει να μάθουμε είναι ποιος ήταν και είναι ο…«Τοποτηρητής» (Our man in Greece) της Goldman Sachs στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπήρχε «Τοποτηρητής» στην Ελλάδα, γιατί αποκαλύφτηκε, όπως θα διαβάσετε πιο κάτω από την Γαλλική Λιμπερασιόν, ότι η G.S. διατηρούσε «Τοποτηρητές» σε όλα τα Κράτη και όλους τους σημαντικούς Οργανισμούς των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Ασίας και της Ιαπωνίας! Όλοι οι «Τοποτηρητές» της ήταν κορυφαία Στελέχη που επηρέαζαν την Οικονομία και Διαχείριση των Δημοσιονομικών Προβλημάτων, της κάθε «χώρας-Πελάτη».

Έναν «Κατάσκοπο» πιο απλά που Ενημερώνει Συστηματικά και Μεθοδευμένα όλες τις Αποφάσεις και Ενέργειες της Οικονομίας της χώρας, ώστε οι «Εχθροί» να ετοιμάζουν και να στοχεύουν ζυγισμένα και τελικά τους χτυπήματα! Αποδείχτηκε ότι σε όλα τα Κράτη με τα οποία η Goldman Sachs είχε συναλλαγές, υπήρχαν φυτευμένοι δικοί της συνεργάτες!

Πώς θα σας φαινόταν αν ο προπονητής του Ολυμπιακού έπαιζε 100 εκατομμύρια στο Προ-Πο, ποντάροντας στην ήττα και τον υποβιβασμό της ομάδας του και συνιστώντας στους φίλους του να κάνουν το ίδιο; Τι θα έκαναν οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων σε έναν τέτοιο προπονητή;


Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι κάνει η τράπεζα Goldman Sachs, κύριος σύμβουλος επί σειρά ετών των Eλληνικών Kυβερνήσεων σε θέματα χρέους και ιδιωτικοποιήσεων , προνομιακός συνομιλητής των Πρωθυπουργών και από τους κύριους Διαχειριστές του Δημόσιου Χρέους μας. Με το ένα χέρι, η Τράπεζα κερδίζει δισεκατομμύρια από τις «Συμβουλές» της και τη «Διαχείριση του Χρέους» της χώρας μας και με το άλλο, «Παίζει» και «Ποντάρει» στην Αγορά των Στοιχημάτων (CDS) στη… Χρεωκοπία της Ελλάδας! Το παιγχνίδι παίζεται σε στενή συνεργασία με το κερδοσκοπικό Hedge Fund του Paul Paulson, που κέρδισε του κόσμου τα λεφτά στην κρίση του 2008.

H Goldman Sachs, φροντίζει ταυτόχρονα να «Υπονομεύει» την Eλληνική «Aξιοπιστία», τινάζοντας στον αέρα τα Eλληνικά Eπιτόκια με Στόχο να Υποχρεώσει την Ελλάδα να Χρεωκοπήσει, για να Κερδίσει και από το «Στοίχημα» που «Πόνταρε» ότι η Ελλάδα θα Χρεωκοπήσει!Αν δεν χρεωκοπήσει η Ελλάδα Kερδίζει από τα Aυξημένα Eπιτόκια. Aν Xρεωκοπήσει, Kερδίζει από τη Xρεωκοπία!......Συνέχεια κειμένου



ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ......

ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ILLUMINATI LEO ZAGAMI

1 σχόλιο:

koRi0s είπε...

http://kori0s.blogspot.com/ επισκεφτειτε το νεο blog

Ετικέτες