Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΑΚΙΔΩΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΑΒΡΙΗΛ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ


ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ BLOG ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ.....





ΟΙ 3ΕΞΑΡΗΔΕΣ

ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ

....ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!!



Bρήκαν οι 3εξάρηδες Συνωμοσιολόγοι και τον νέο ....Παϊσιο.

Είναι ο γέρων Γαβριήλ.

Παρακολουθείστε την κωμωδία γιά το Μπαρκόουντ και το 666το περιβόητο.
Πώς παρασύρουν και αυτούς τους γέροντες, οι 3εξάρηδες, γιά να ομολογήσουν ότι ήρθε η εποχή του Αντιχρίστου.

Και ξέρετε...όλοι αυτοί που τους πλησιάζουν και βάζουν οι ίδιοι στο στόμα τους λόγια δικά τους, είναι γνωστοί έξαλλοι , ακραίοι και σκληροπυρηνικοί Παλαιοημερολογίτες, που ανακαλύπτουν παντού αντιχρίστους και εξακόσια εξήντα έξι.

Νοσηρή κατάστασι που δείχνει την πτώσι και την κατάπτωσι των σημερινών ...χριστιανούληδων....




ΑΠΑΝΤΗΣΗ......

Απορώ πως μπορείτε να γράφεται όλα αυτά μετά από τόσα στοιχεία και σημεία που βλέπουμε στις μέρες μας και μαρτυρούν πως βρισκόμαστε στην εποχή του αντιχρίστου.

Στο εξωτερικό ήδη φυτεύουν τσιπάκια , το 666 είναι πάνω σε όλα τα προιόντα, τα τρια www = 666 στο ίντερνετ, η πλήρη αποστασία του κόσμου από τον Θεό, η παναίρεση του οικουμενισμού , η παγκοσμιοποίιση…..και πάρα πολλά άλλα γεγονότα και σημεία.

Το 666 άλλωστε αναφέρεται στις γραφές ως σημείο κατά την εποχή του αντιχρίστου , και δεν είναι γέννημα της φαντασίας. Ο πατέρας Γαβριήλ τα λέει πολύ σωστά , και δεν είναι κανένα παιδάκι να επηρεάζεται από κανέναν, ειδικά στα θέματα πίστεως , και όταν μάλιστα έχεις και φόβο Θεού.


Και τέλος μιλάτε ειρωνικά για τους Ορθοδόξους που προσπαθούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες να συνεχίσουν την παράδοσή της εκκλησίας και τις εντολές των αγίων πατέρων .

Η εμφάνιση του τιμίου Σταυρού στις 14/9/1925 πάνω από τον ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον Υμμητό κατά την ολονυχτία πιστών με το πάτριο εορτολόγιο που βρισκόντουσαν την εποχή εκείνη υπό διωγμό από τους νεωτεριστές καινοτόμους του ν. ημερολογίου δεν σας λέει κάτι; Υπάρχει και μαρτυρία για το γεγονός.

Οφείλουμε να σεβόμαστε κάποια πράγματα και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα με γενικεύσεις.


http://neataksi.blogspot.com/2009/02/blog-post_22.html


Με εκτίμηση.

Βούκαλης Σπυρίδων.

* Η απάντηση στάλθηκε στο μπλόγκ αποτείχιση ως σχόλιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση που ελπίζουμε να δημοσιευτεί.



ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ.......


Αποκάλυψη Κεφ.13 στίχοι 15-18

15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι χξς ( εξακόσια εξήντα έξι )
















ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ ΜΥΡΟΒΛΙΤΗΣ Ο ΕΝ ΑΘΩ ΑΣΚΗΘΕΙΣ:

«Οι άνθρωποι στερούμενοι την Χάριν του Αγίου Βαπτίσματος, εξ’ αιτίας της αμαρτίας και της ανομίας, θα διάγουν εν μέσω θλίψεων και θανάτων, δυστυχούντες από την έλλειψη αγάπης και σωφροσύ-νης, στερούμενοι από Αρχιερείς και Ιερείς Αγίους και δίκαιους.

Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντας προς τον μεσασμό του 8ου αιώνος, ο κόσμος του καιρού εκείνου θα αρχίσει να γίνετε αγνώριστος, πλησιάζοντας η έλευση του αντίχριστου. Θα θολώσει η διάνοια των ανθρώπων από τα σαρκικά πάθη και θα αυξηθεί η ανομία και η ασέβεια, θα μετασχηματιστούν οι μορφές των ανθρώπων και δεν θα γνωρίζονται οι άνδρες από τις γυναίκες, δια την αναίσχυντο ενδυμασία και των τριχών της κεφαλής τους.

Οι άνθρωποι εκείνων των καιρών θα αγριέψουν και θα γίνουν σαν θηρία, από την πλάνη του αντίχριστου. Δεν θα υπάρχει σεβασμός και οι ποιμένες των Χρι-στιανών, Αρχιερείς και Ιερείς, θα είναι άνθρωποι ματαιόδοξοι και ασεβείς. Τότε θα αλλάξουν τα ήθη και οι παραδόσεις των Χρι-στιανών και της Εκκλησίας και αλίμονο εις τους Χριστιανούς, διότι θα στερηθούν τελείως την Πίστη».


ΑΒΒΑΣ ΠΑΜΒΩ: «Θα έρθουν ημέρες που οι Χριστιανοί θα προσθέτουν, θα αφαιρούν και θα μεταβάλλουν τας βίβλους των Αγίων Ευαγγελίων, των Αγίων Αποστόλων, των Προφητών και των Ιερών Πατέρων και θα μαλακώσουν τις Αγίες Γραφές, γράφοντας τροπάρια και άσματα και λόγους τεχνολογικούς, διότι η ερχόμενη γενεά θα μεταβάλει τας γραφάς σύμφωνα μη την δική της επιθυμία

(π.χ. 1. Η αλλαγή του ημερολογίου, για επιστημονικούς δήθεν λόγους,

2
. Στο ‘’Σώσον Κύριε τον λαόν σου’’ το ‘’νίκα τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος’’ αλλάχθηκε σε ‘’νίκα τοις ευσεβεύσι κατ΄ εναντίον δωρούμενος’’, στην εκκλησία του νέου ημερολογίου,

3
. Η κατάργηση της ανάγνωσης των ορισθέντων αναθεμάτων, υπό των Αγίων 7 Οικουμενικών Συνόδων, κατά των αιρετικών, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, στην εκκλησία του νέου ημερολογίου,

4
. Η άρση της ακοινωνησίας και της αμνημονησίας με τους αιρετικούς πα-πικούς και των κατά αυτών αναθεμάτων, ορισθέντων υπό της Πανορθοδόξου Συνόδου που συνεκλήθει υπό του Μέγα Φωτίου, το 879 μ.Χ. και εν γένει η ένωση των θρησκειών υπό του Πάπα). Οι Ιερωμένοι θα το ρίξουν στην αναρχία, οι δε μοναχοί θα ξεκλίνουν προς την αμέλεια.

Οι εκκλησιαστικοί ηγέτες θα θεωρούν ανάξιο πράγμα να φροντίζουν για την σωτηρία της δικής τους ψυχής αλλά και του ποιμνίου τους, θα είναι οκνηροί στις προσευχές τους και πρόχειροι στις κατακρίσεις τους. Τους βίους, τις διδαχές και τα παραδείγματα των Αγίων Πατέρων δεν θα ενδιαφέρονται μήτε να τα μιμηθούν, μήτε καν να τα ακούσουν.

Σε εκείνους πλέον τους καιρούς, όποιος μπορέσει να σώσει την ψυχή του και παρακινήσει κι άλλους να σωθούν, θα ονομασθεί μέγας εις την Βασιλεία του Θεού».



ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: «Θα έχει ως κατοικία του (ο αντίχριστος) το ναό του Θεού, όχι μόνο αυτόν που είναι στα Ιεροσόλυμα (του Σολομώντος), αλλά και σε όλες τις τοπικές εκκλησίες





(τότε ο αντίχριστος θα έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης και άρχων της οικουμενικής εωσφορικής ‘’εκκλησίας’’, που θα προκύψει ως αποτέλεσμα της ένωσης των επί μέρους θρησκειών της υ-φηλίου, σε μια Πανθρησκεία, συμμετεχόντων και των αποστατών ‘’Χριστιανών’’)».



ILLUMINATI NSA/CSS - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666.


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - BLOODLINES - SATANISM - Οι σχέσεις αίματος της " Ελίτ " που ελέγχει και κυβερνά τον πλανήτη.


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


1 σχόλιο:

Ὁ πάροικος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ''ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ'' ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ''ΕΝΤΕΙΧΙΣΗ'' ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙΕΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ; Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ''ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΗΜΩΝ'';
ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ:

http://elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2535:-------666&catid=6:-&Itemid=3

ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 666, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΑΤΡΙΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, Ο ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΕΥΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ.

Ετικέτες