Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οι ταυτότητες, η κάρτα του πολίτη και το ορθόδοξο φρόνημά μας - Συντάχθηκε απο τον/την Σύναξη Νέων Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών . ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.



Συντάχθηκε απο τον/την Σύναξη Νέων Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών

Πριν λίγα χρόνια, ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας εκόπτετο για την υποτιθέμενη παραβίαση της προστασίας του προσωπικού δεδομένου που ονομάζεται θρήσκευμα, και σπατάλησε αμέτρητες χιλιάδες ανθρωποώρες για να δημιουργήσει τη νέα άθρησκη ταυτότητα.

Σήμερα, οι ίδιοι που ξήλωσαν το θρήσκευμα από τις αστυνομικές ταυτότητες εν ονόματι της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έρχονται αποφασισμένοι να μας επιβάλουν κάρτες που θα είναι φορτωμένες με πραγματικά προσωπικά απόρρητα δεδομένα – ποινικό μητρώο, τραπεζικοί λογαριασμοί, κοινωνική ασφάλιση, ιατρικό ιστορικό, όλα αποδεκτά!

Πριν λίγα χρόνια, στον καιρό που υποχρεωθήκαμε να φέρουμε την άθρησκη ταυτότητα, οι αντίθετες υπογραφές που είχε συγκεντρώσει ο τότε Αρχιεπίσκοπος υπερέβαιναν σε πλήθος τις ψήφους που είχε λάβει οποιοδήποτε κόμμα, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνώντος.

Ακόμη όμως και αν η τότε κυβέρνηση δε μπορούσε να καυχάται ότι εκπροσωπεί περισσότερους Έλληνες απ’ότι η επίσημη Εκκλησία για το θέμα των ταυτοτήτων, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί σε κανέναν για την ανερυθρίαστη επιβολή της ατζέντας της.

Σήμερα, αν και πλέον υπάρχει θεσμοθετημένη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η γνώμη της Αρχής – που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει οποιαδήποτε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως αυτή που επισύρει η «κάρτα του πολίτη» - δεν έχει κάν ζητηθεί από την κυβέρνηση, όπως έχει επισημάνει η ίδια η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ήδη εδώ και έναν μήνα.

Άρα ούτε σήμερα η κυβέρνηση φαίνεται να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί σε κανέναν, αν και αυτήν τη φορά πράττει το ακριβώς αντίθετο από εκείνο που δήθεν προασπιζόταν, όταν αφαιρούσε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες.

Απευθυνόμενοι σε ολόκληρο τον βουλευτικό και ευρύτερα πολιτικό κόσμο, εμείς, τα μέλη της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών, θέλουμε να γνωρίζετε τα εξής:

α) Αφαιρώντας το θρήσκευμα από τις ταυτότητες όλων μας, αφαιρέσατε και από τον εαυτό σας το δικαίωμα να προσδιορίζεσθε αυτόχρημα ως Ορθόδοξοι. Από μόνοι σας διαχωρίσατε τη θέση σας από τον προσδιορισμό του Ορθόδοξου, και επομένως αν θέλετε να σας λογαριάζουμε για Ορθόδοξους, πρέπει να το αποδεικνύετε έμπρακτα, και όχι επειδή κάποτε το έλεγε η ταυτότητά σας. Και μέχρι να το αποδείξετε, μας δίνετε κάθε δικαίωμα να σάς θεωρούμε ως πιθανούς σατανιστές, άθεους, ιεχωβάδες, βουδιστές ή μορμόνους. Ας προσέχατε.

β) Για τον ίδιο λόγο, αφαιρέσατε από τον εαυτό σας το δικαίωμα να αναφέρεστε υβριστικά, σκωπτικά ή με ελαφρότητες απέναντι στην Ορθοδοξία, τη Μονή Βατοπεδίου ή το Άγιο Όρος, τους ορθοδόξους κληρικούς και την Παράδοσή μας. Οφείλετε να σέβεσθε την ορθόδοξη θρησκεία μας, ούτε σπιθαμή λιγότερο από όσο σέβεσθε (ή από όσο φοβάστε) τους μουσουλμάνους, αν κάποτε θα σάς περνούσε η εφάμιλλη σκέψη από το μυαλό να εκφραστείτε περιγελαστικά, υβριστικά, σκωπτικά ή με ελαφρότητες για ιμάμηδες, τζαμιά, Μωάμεθ και Αλλάχ. Δυστυχώς για σάς, τέλειωσε το πάρτυ - θα πρέπει να μας συμπεριφέρεσθε με τουλάχιστον τον ίδιο σεβασμό.

γ) Με το σεβασμό που αρμόζει στη θρησκεία μας λοιπόν, θα πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, καταπατώντας τις ορθόδοξες θρησκευτικές μας πεποιθήσεις. Αυτές ακριβώς οι ορθόδοξες θρησκευτικές μας πεποιθήσεις και η πατερική μας παράδοση επιβάλλουν την ενεργητική άρνηση και αντίστασή μας απέναντι σε οποιαδήποτε κρατική (ή διακρατική) πρωτοβουλία επιθυμεί να μάς στερήσει τη δυνατότητα να αγοράζουμε ή να πουλάμε αν δε φέρουμε πάνω στο σώμα μας ανεξίτηλο στίγμα της ό,ποιας διακρατικής εξουσίας εν είδει ονόματος ή αριθμού.

Ομοίως, οι πεποιθήσεις μας είναι σε κάθετη αντίθεση με οποιοδήποτε πρόδρομο του χαράγματος, όπως η περιβόητη «κάρτα του πολίτη» με τεχνολογία RFID. Δε νιώθουμε την ανάγκη να σάς παραθέσουμε ή να σάς εξηγήσουμε τις ιερές παραδόσεις μας ούτε τα επίμαχα χωρία των Ιερών Γραφών μας, διότι δεν σάς αφορά, μιάς και είστε ...υπεράνω του να ταυτοποιείσθε ως Ορθόδοξοι. Ας αρκεσθείτε στο να σεβασθείτε την «δια ταύτα» τοποθέτησή μας. Το Σύνταγμά μας προσδιορίζει ότι «επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού» ή οποία «τηρεί απαρασάλευτα...τις ιερές παραδόσεις» (άρθ.3, παρ.1).

Είστε επομένως υποχρεωμένοι να σεβασθείτε τις ιερές ορθόδοξες παραδόσεις, ειδάλλως θα βρεθείτε στη θέση του παραβιαστή του Ελληνικού Συντάγματος – απευκταία περίπτωση, κατά την οποία θα επικαλεστούμε το υπέρτατο συνταγματικό μας δικαίωμα να αντισταθούμε με κάθε τρόπο στην άνομη θέλησή σας.

δ) Είναι τουλάχιστον υποκριτικό το επιχείρημά σας ότι η «κάρτα του πολίτη» θα βοηθήσει να χτυπηθεί η διαφθορά, όταν το πρόβλημα διαφθοράς της πατρίδας μας δεν ήταν ποτέ να βρεθούν οι ένοχοι, αλλά πραγματικά να εφαρμόζονται οι νόμοι και πραγματικά να τιμωρούνται οι ένοχοι. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό το επιχείρημά σας ότι με την «κάρτα του πολίτη» θα οργανωθεί καλύτερα η εξυπηρέτησή μας – αν αυτό θέλατε, θα είχατε φτιάξει μόνοι σας έναν καλύτερο αυτοματισμό στις βάσεις δεδομένων της κάθε κρατικής υπηρεσίας, χωρίς να χρειάζεται να δώσετε σε μάς κάρτες, που αργότερα θα κλέβονται και θα παραχαράσσονται, ώστε να μάς επιβάλετε το πραγματικό σφράγισμα αμέσως μετά, ως δήθεν «μονόδρομο πρακτικότητας και νομιμότητας». Είναι, τέλος, τουλάχιστον υποκριτική και ύποπτη η εμμονή σας να επενδύετε αμέτρητα κονδύλια στις κάρτες αυτές, όταν ολοένα και περισσότεροι από εμάς, που δήθεν αντιπροσωπεύετε, ήδη χάνουμε τις δουλειές μας και βυθίζουμε τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας σε μιά καθημερινότητα με περισσότερη φτώχεια.

ε) Τέλος, οφείλετε να γνωρίζετε ότι αυτή η πατρίδα θεμελιώθηκε στο αίμα Ορθοδόξων Ελλήνων – είτε σάς αρέσει είτε όχι. Οφείλετε να γνωρίζετε ότι αυτή η πατρίδα χτίστηκε με τη σιδηρά θέληση να είναι Ορθόδοξη και Ελληνική – είτε αυτό ξυνίζει στον Κίσσινγκερ είτε σε οποιονδήποτε άλλο δούλο του αντιχρίστου.

Οφείλετε να γνωρίζετε ότι το Σύνταγμά μας είναι γραμμένο «εις το Όνομα της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Αν αυτό σάς ξεβολεύει και θέλετε να υπακούτε σε ένα άθρησκο σύνταγμα, αυτό δυστυχώς είναι ένα γούστο σας που θα πρέπει να αναζητήσετε να ικανοποιήσετε σε κάποια άλλη γωνιά αυτού του πλανήτη και πάντως σίγουρα όχι στη δική μας πατρώα γη.

ζ) Αρνούμαστε να παραλάβουμε την Κάρτα του Πολίτη. Δεν έχετε παρά να αρκεσθείτε στο να σεβασθείτε το σύνταγμα της ελληνορθόδοξης πατρίδας μας, και στην εξ αυτού απορρέουσα υποχρέωσή σας να ανακαλέσετε και να απέχετε από ενέργειες προσβλητικές του ορθοδόξου φρονήματός μας.

Αν έχετε αναλάβει μυστικές δεσμεύσεις και προσωπικές υποχρεώσεις έναντι της ευρωπαϊκής ένωσης ή αγνώστων τρίτων, αυτό είναι δικό σας προσωπικό πρόβλημα, το οποίο θα πρέπει να λύσετε μόνοι σας για τους εαυτούς σας και όχι να το καθιστάτε ρυπαρό απόστημα μέσα στην πατρίδα μας.

Ξέρουμε ότι είναι πιθανόν στην καλύτερη περίπτωση να αδιαφορήσετε ή να περιγελάσετε την τοποθέτησή μας, στη δε χειρότερη περίπτωση να μας κηρύξετε παρανομούντες, κατά το παράδειγμα ήδη των πρώτων αποταχθέντων αστυνομικών Ορθοδόξων αντιρρησιών συνείδησης. Δεν θα λυγίσουμε, γιατί έχουμε την βεβαία πίστη ότι πράττουμε το δίκαιο και ομολογούμε το θέλημα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Καιρός οι μεν χριστιανοί από εσάς να μετανοήσετε έμπρακτα, οι δε μη χριστιανοί να αρχίσετε να παίρνετε ξανά στα σοβαρά την ορθόδοξη καρδιά της πατρίδας μας – και να κάνετε έτσι μία καλή αρχή για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση, που είναι πρωτίστως κρίση ελλείμματος αρετής και ήθους.

Παρατηρήσεται ὁ ἁμαρτωλὸς τὸν δίκαιον καὶ βρύξει ἐπ᾿ αὐτὸν τοὺς ὀδόντας αὐτοῦ· ρομφαίαν ἐσπάσαντο οἱ ἁμαρτωλοί, ἐνέτειναν τόξον αὐτῶν τοῦ καταβαλεῖν πτωχὸν καὶ πένητα, τοῦ σφάξαι τοὺς εὐθεῖς τῇ καρδίᾳ· ἡ ρομφαία αὐτῶν εἰσέλθοι εἰς τὰς καρδίας αὐτῶν καὶ τὰ τόξα αὐτῶν συντριβείη. κρεῖσσον ὀλίγον τῷ δικαίῳ ὑπὲρ πλοῦτον ἁμαρτωλῶν πολύν· ὅτι βραχίονες ἁμαρτωλῶν συντριβήσονται, ὑποστηρίζει δὲ δικαίους ὁ Κύριος.” Ψ.Λς’ (36)



ΠΗΓΗ

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ


ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ : ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ- ΑΜΚΑ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ -ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Αχμαντινετζάντ: Το Ιράν και η Συρία θα δημιουργήσουν μια νέα παγκόσμια τάξη.. - 3ος παγκόσμιος πόλεμος - Μασονία, Κομμουνισμος & Εβραίοι

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ JANE BURGERMEISTER ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ "ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ" - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝTΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες