Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ,Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ.



Με την ηλεκτρονική κάρτα αποδείξεων (φοροκάρτα) αναμένεται να προμηθεύσει το υπουργείο Οικονομικών τους φορολογουμένους εντός του Ιουνίου.

Η κάρτα αποδείξεων αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στο τέλος του Ιουνίου και να απαλλάξει τους φορολογούμενους από την υποχρέωση να συγκεντρώνουν και να μετρούν τις αποδείξεις από τις κάθε είδους συναλλαγές τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν το αφορολόγητο (12.000 ευρώ σήμερα).

Η κάρτα αποδείξεων αποτελεί προαιρετικό τρόπο καταγραφής των στοιχείων των αποδείξεων δαπανών που έχουν εκδοθεί για φορολογούμενο φυσικό πρόσωπο και θα χορηγείται στους πολίτες από τις τράπεζες που θα ενταχθούν στο σύστημα παραγγελίας και διάθεσης των μαγνητικών καρτών.

Ο χρήστης της κάρτας θα υποχρεούται να δηλώσει στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών τον αριθμό της μέσω Διαδικτύου και με την χρήση μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας (SMS).

Μέσω της καταγραφής των βασικών στοιχείων μιας απόδειξης (ΑΦΜ επιχείρησης, ημερομηνία και ποσό) σε μια προσωπική μερίδα ο πολίτης θα απαλλαγεί σε σημαντικό βαθμό από την υποχρέωση καταχώρησης και διατήρησης αυτών των αποδείξεων.

πηγή



ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.....



ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ......

......ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΩΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.




Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.....



ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ,ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....



ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ.....




Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.....



ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ - ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες