Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ -ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΜΚΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ-ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ.




ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΙΔΕΙΣΗΣ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ........

....ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ,
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ......

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.....

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΚΑ

ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΗΞΕ...ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο Α.Μ.Κ.Α....ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΟΠΛΟ.....ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ.Ι.Σ ( ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ)......

.....ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ....ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.....ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ.


Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ,ΩΣ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΜΚΑ ,ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ.

* ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ......



ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ.......

Υποχρεωτική η καταχώρηση του ΑΜΚΑ για όλα τα φυσικά πρόσωπα στο ΟΠΣ του ΟΑΕΔ

  • ΑΔΑ45ΟΥ4691Ω2-ΤΞΑ
  • Αριθμός ΠρωτοκόλλουΒ142007
  • ΘέμαΥποχρεωτική η καταχώρηση του ΑΜΚΑ για όλα τα φυσικά πρόσωπα στο ΟΠΣ του ΟΑΕΔ
  • Τελικός ΥπογράφωνΔιευθυντής - ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΛΑΔΗΣ -
  • Ημερομηνία Απόφασης27/10/2011
  • Ημερομηνία Ανάρτησης31/10/2011 10:42:16
  • Είδος ΑπόφασηςΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
  • ΦορέαςΟΡΓΑΝ.ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΟΑΕΔ)
  • ΜονάδαΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
  • Θεματική
    • Διοικητικές διαδικασίες
  • ΑρχείοΛήψη Αρχείου

Υποχρεωτική η καταχώρηση του ΑΜΚΑ για όλα τα φυσικά πρόσωπα στο ΟΠΣ

Υποχρεωτική χορήγηση Α.Μ.Κ.Α. στους συνταξιούχους. Β. Αναστολή καταβολής συντάξεων λόγω μη απογραφής.

  • ΑΔΑΒΟΖΓ4691ΩΓ-ΩΩΦ
  • Αριθμός ΠρωτοκόλλουΣ70/ 19
  • ΘέμαΑ. Υποχρεωτική χορήγηση Α.Μ.Κ.Α. στους συνταξιούχους. Β. Αναστολή καταβολής συντάξεων λόγω μη απογραφής.
  • Τελικός ΥπογράφωνΓενικός Διευθυντής - ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΔΟΝΤΑΚΗ -
  • Ημερομηνία Απόφασης07/02/2012
  • Ημερομηνία Ανάρτησης07/02/2012 12:19:08
  • Είδος ΑπόφασηςΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
  • ΦορέαςΙΚΑ
  • ΜονάδαΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • Θεματική
    • Εργασία, Ασφάλιση και Σύνταξη
  • ΑρχείοΛήψη Αρχείου

Α. Υποχρεωτική χορήγηση Α.Μ.Κ.Α. στους συνταξιούχους. Β. Αναστολή καταβολής συντάξεων λόγω μη απογραφής.

ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....


Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ....ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α


Στις μέρες μας συνέβη κάτι τραγικό. Κατάφεραν οι σκοτεινές δυνάμεις να περάσουν το προαιώνιο σχέδιό τους χωρίς εμείς να το καταλάβουμε. Πέρασαν την κωδικοποίηση, την αριθμο-ποίηση του ανθρώπου με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, ΑΜΚΑ, που αποτελεί τον προθάλαμο του σφραγίσματος στο σώμα. Διότι ο αριθμός αυτός δεν είναι όπως οι άλλοι. Δεν είναι όπως ο Α.Φ.Μ. ή της αστυνομικής ταυτότητας.



Εκείνοι είναι αριθμοί εγγράφου, ενώ ο ΑΜΚΑείναι αριθμός του ιδίου του ανθρώπου. «...αριθμός γάρ ανθρώπου εστί». (Αποκ. κεφ.13, εδ.18). Και η απόδειξη τούτου βρίσκεται στον ίδιο τον αριθμό, διότι τα πρώτα 6 ψηφία του είναι η ημερομηνία γεννήσεως του κατόχου!

Παρατηρείστε το στην κάρτα σας ή στον κωδικό ΑΜΚΑ που φέρει το βιβλιάριο υγείας σας στο αυτοκόλλητο της ετησίας θεωρήσεώς του. Και οι αστρολόγοι ζητούν την ημερομηνία γεννήσεως. Δεν πρόκειται λοιπόν εδώ για έναν ακόμη αριθμό, αλλά για Τον αριθμό! Και τώρα που κωδικοποιήθηκε ο πληθυσμός, η επόμενη φάση του σχεδίου είναι ο μοναδικός και ισόβιος αυτός αριθμός να έλθει και στο σώμα, εφόσον οι κάρτες χάνονται ή καταστρέφονται. Το ίδιο θα ισχύσει και για την αναμενόμενη «κάρτα του πολίτη» η οποία θα σας χαρακτηρίζει με έναν και μοναδικό αριθμό παγκοσμίως, όπου χωρίς αυτόν δεν θα υπάρχετε στον ηλεκτρονικό κόσμο,«ώστε μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μή ο έχων τον αριθμόν...»!

Τυχαίο;

Ο νόμος που καθιστά τον ΑΜΚΑ υποχρεωτικό είναι ο 3655, άρθρο 153 που πέρασε έτσι δικτατορικά, και παρακαλώ, προσέξτε την διατύπωση αυτού του άρθρου:

1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ο οποίος καθιερώθηκε με το άρθρο 64 του ν. 2084/1992 που συμπληρώθηκε με την παρ. 8 του ... από 1.6.2009 καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της χώρας.

2. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ο υ δ ε ί ς δ ύ ν α τ α ι να απασχοληθεί ως μισθωτός ή αυτοαπα-σχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές... και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα ε ά ν δ ε ν δ ι α θ έ τ ε ι Α Μ Κ Α, (!) ο οποίος αναγράφεται υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ά εφ’ όλων των ως άνω αντιστοίχων παραστατικών.»

Τι σας θυμίζει η διατύπωση «...ουδείς δύναται να... εάν δεν έχει τον αριθμό...»; Και γιατί ένας νόμος που εκδόθηκε σήμερα το 2008 γράφεται στην καθαρεύουσα, (ουδείς δύναται...) όταν όλοι οι άλλοι νόμοι που γράφονται εδώ και δεκαετίες είναι στη δημοτική; Όλα τα υπόλοιπα άρθρα του ιδίου νόμου είναι στη δημοτική. Γιατί α υ τ ό το συγκεκριμένο 153 άρθρο είναι στην καθαρεύουσα και που θυμίζει... Αποκάλυψη, κεφ.13;

Σ φ ρ α γ ι ζ ό μ α σ τ ε ! Το καταλαβαίνετε, ναι ή όχι;

Κ α ι γ ό μ α σ τ ε ! Το αισθάνεσθε, ναι ή όχι;

Χ α ν ό μ α σ τ ε ! Το βλέπετε, ναι ή όχι;

Λίγο ακόμα και δ ι α γ ρ α φ ό μ α σ τ ε !
Το πιστεύετε, ναι ή όχι;

Διαγραφόμαστε από το βιβλίο της ζωής του Αρνίου και γραφόμαστε κυριολεκτικά στα κατάστιχα του διαβόλου! Διότι θα έχουμε αντί όνομα, αριθμό, όπως και οι δαίμονες στην θεραπεία του δαιμο-νισμένου των Γαδαρηνών (Μάρκος κεφ.5, εδ.9) που όταν ο Χριστός ρωτάει «ποιο είναι το όνομά σου;», το δαιμόνιο απαντάει «λεγεών, ότι πολλοί εσμέν». Η Ρωμαϊκή λεγεώνα αποτελείτο από 6.000 άνδρες οι οποίοι διοικούντο από 6 χιλίαρχους, 60 εκατόνταρχους και 600 δέκαρχους. Οι 6.000 άνδρες διοικούντο από... 666 αξιωματούχους που δεν συμπεριλαμβάνονταν στην δύναμη των στρατιωτών.

Μα και στα barcode ο αριθμός του είδους πλαισιώνεται από τις μπάρες ασφαλείας 666 που δεν συμπεριλαμβάνονται στον κωδικό του είδους! Τι ομοιότητα...Το όνομα που αποτελεί συνδυασμό γραμμάτων σήμερα το ανταλάσσουμε με ένα άλλο πουσυνίσταται από συνδυασμό ψηφίων. Το κράτος με αυτό θα μας αναγνωρίζει πλέον.

Άρα αποτελεί «όνομα» στη γλώσσα των αφηρημένων αριθμών. Και είναι και σε ψηφιακή μορφή. «...ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου»! Ψηφιακή εποχή βλέπετε... Και από τότε που η Ιερά Σύνοδος της Εκκλη-σίας της Ελλάδος (24-10-2009) *(Συμπηρωματικά από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ .....και συνόδων του πατρίου ) ανακοίνωσε ότι ο ΑΜΚΑ δεν είναι κάτι κακό, επήλθε η κατάρ-ρευση της οικονομίας και των ασφαλιστικών ταμείων! Ήλθε η φτώχεια και η ανασφάλεια. Τώρα που διαπράξαμε σαν λαός αυτό το ατόπημα, δίκαια θα έλθει και ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, και όχι μόνον αυτός... Τώρα τι λέτε; Ζούμε ή όχι στην έσχατη γενεά;

Εσείς, τι λέτε;

(* Για περισσότερα στοιχεία, βιβλίο: Άνθιμος Προεστός «Εσχάτη Εντολή» εκδόσεων Κονιδάρη,Τοσίτσα 1α, Αθήνα, τ.κ.10682, τηλ. 210-8846570).

ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 16-29/1/2012 - ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΙΝΙΑΣ " ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ" κος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......



*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ......

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ.....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.....
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...
.

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ....ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α


*ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ......

ΝΑ ΕΠΑΝΑΞΕΤΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ( Π.Σ.Ε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ - ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ )ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.....ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ......ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.


ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ....ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ....ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ; ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ; ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ.......

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ , ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΘΕΟΥ.....




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ........

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ - ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 29/11/2009


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΣΤΙΣ 8/07/2009


Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για τον Α.Μ.Κ.Α ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ…." Μπρός ολοταχώς για το Σφράγισμα "- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


ΑΜΚΑ - Προβλήματα ασφαλείας στην βάση δεδομένων του ΑΜΚΑ -Να παρέμβει άμεσα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - 666


ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.......

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ-ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ-ΜΕΤΑΝΟΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες