Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.



Στις 8/6/2012 έγινε συνάντηση έξω από την Γερμανική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας , των προέδρων ορθοδόξων και πατριωτικών συλλόγων για την επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας της  προκλητικής στάσης της Γερμανικής κυβέρνησης απέναντι στην Ελλάδα.

Μετά από συνεννόηση των εκπροσώπων των συλλόγων κανονίστηκε νέο ραντεβού για την επίδοση του ψηφίσματος διαμαρτυρίας στην Γερμανική πρεσβεία στις  22 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 10 το πρωί.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κος Γεώργιος Αλεξόπουλος πρόεδρος του Ελληνορθοδόξου συλλόγου " ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ " κάνει ανάγνωση του ψηφίσματος διαμαρτυρίας, και εξηγεί τους λόγους επιδοσής του στην Γερμανική πρεσβεία......

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες