Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.......




ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ....ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, Λεοντίου Μοναχού.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ............


ΕΝΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΤ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΣΥΛΛΥΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ......

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ......

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.....

Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά .

Όλα άρχισαν όταν ομάδα εργαζομένων προσπάθησε να σηκώσει το ρολό ασφαλείας της πύλης. Νωρίτερα είχε κλείσει το ένα ρεύμα της Λ. Μεσογείων.

Στη συνέχεια αδιευκρίνιστος αριθμός συγκεντρωμένων παραβίασε την κεντρική πύλη του υπουργείου και εισέβαλε στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτή την ώρα διαδηλωτές πολιορκούν την κεντρική είσοδο του κτηρίου του ΥΕΘΑ. Χαρακτηριστική ήταν η απουσία δυνάμεων ασφαλείας στο υπουργείο, την ώρα της εισβολής των διαδηλωτών. Λίγο αργότερα και αφού είχαν φθάσει στην είσοδο του κτηρίου οι εργαζόμενοι, δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους.

Λίγο μετά τις 11.00 και αφού απεδείχθη μάταια η παρέμβαση του Α/ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι άνδρες των ΜΑΤ επενέβησαν απωθώντας τους συγκεντρωμένους από τα σκαλοπάτια της εισόδου του υπουργείου. Κατά την επέμβαση των ΜΑΤ υπήρξαν συλλήψεις και τραυματισμοί διαδηλωτών.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς όπως καταγγέλλουν, παραμένουν επί έξι μήνες απλήρωτοι.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο "ΜΕΧΑΡΜΠΑ ΑΣΚΕΡ" ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ...

Ανήκουστα πράγματα συμβαίνουν αυτή την ώρα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, με τους πολιτικούς προϊσταμένους (υπουργό και υφυπουργούς) να είναι άφαντοι, αναγκάζοντας οι συνθήκες (η εισβολή δηλαδή των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά) τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ να κατεβαίνει με την στολή και να επιχειρεί να συνομιλήσει με τους εξοργισμένους εργαζόμενους με μια... ντουντούκα! Να σημειωθεί πως καμία εμπλοκή με το θέμα των Ναυπηγείων δεν έχει ο Αρχηγός, αλλά το θέμα γνωρίζει πολύ καλά ο "Μεχάρμπα Ασκέρ" υφυπουργός Ελευσινιώτης, που έχει άμεση σχέση με την υπόθεση των υποβρυχίων, αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά! Τα χάλια
μας... 



ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ.....
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες