Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

OI ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ κ.κ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΟΥΑΙ ΗΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Δελτίο τύπου 19/10/2012 



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ κ.κ. ΠΑΥΛΟΣ.
 
Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκης σχολίασε τις ανοίκειες επιθέσεις που δέχεται ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος μετά το άρθρο του για την «χριστιανικότητα» της Χρυσής Αυγής.
 
«Χαιρετίζουμε την αντίδραση του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου απέναντι σε όσους επιχειρούν υποτίθεται να υπερασπιστούν την πίστη των Ελλήνων, καταπατώντας ταυτόχρονα όλες τις πανανθρώπινες αξίες που δίδαξε ο Χριστός και μιλώντας για «τρισάθλιους υπανθρώπους».
 
Η νηφάλια φωνή του Μητροπολίτη Σιατίστης είναι η καλύτερη και ηχηρότερη απάντηση στους δήθεν υπερασπιστές της Χριστιανοσύνης, που εκμεταλλευόμενοι το ιερό θρησκευτικό αίσθημα του Έθνους επιχειρούν να διαιρέσουν τον λαό μας και να πετύχουν έτσι τις μικροπολιτικές τους επιδιώξεις.
 
Απέναντι στις άναρχες και άναρθρες φωνές τους, η Ιερά Σύνοδος και η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος οφείλουν να μιμηθούν το παράδειγμα του σεβασμιότατου ιεράρχη που δεν έμεινε απαθής και να προασπίσουν με τον λόγο τους, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το Έθνος, την ενότητα του λαού μας, καταδικάζοντας απερίφραστα όσους ονειρεύονται «εμφύλιους πολέμους» και υποδαυλίζουν με τις δηλώσεις τους την κοινωνική συνοχή.»




@ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ.....

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ κ.κ ΠΑΥΛΟΥ .

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.....

.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΑΝ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.....


.....ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΥΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ  , ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΓΧΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ κου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΙ , ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ , ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ κος ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΡΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΥΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ


ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ  "ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑ" .

ΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ.κ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.....

... ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ) 

ΝΑ  ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ;

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ   ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ  ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ;

ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.....

 

ΤΕΛΟΣ....ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10/2012 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ;

ΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;



ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ....
......ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. 
 


ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.....


ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  
ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες