Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

CORPUS CHRISTI - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4/10/2012



ΣΤΙΣ 4/10/2012 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ , ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ " CORPUS CHRISTI " ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "ΧΥΤΗΡΙΟ" ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ 44 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .

ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ , Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ,ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΨΥΧΑΡΑΙΜΩΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΗΤΑΝΕ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ.....

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ.....

ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.....


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..... 


ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΗΛΙΑΝΑ ΔΑΝΕΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " CORPUS CHRISTI " ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.......

 

CORPUS CHRISTI ΕΝΑΝΤΙΑ
 ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ..... 

( @ ΣΧΟΛΙΟ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.....ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΖΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ , ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ..... )

Γράφει η Ηλιάνα Δανέζη - Περισσότερα άρθραΤετάρτη, 13 Ιουνίου, 2012 18:00

Η παράσταση προσεγγίζει το γνωστό, αγαπημένο και διαχρονικό παραμύθι με μια εντελώς διαφοροποιημένη οπτική, προσαρμοσμένη στην δική μας πραγματικότητα ( @ΑΠΟ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΖΗ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...... ) Άλλωστε η ομοφυλοφιλία, οι νεανικές αναζητήσεις και οι πειραματισμοί που τις συνοδεύουν δεν είχαν περιληφθεί στο τότε «σενάριο». Αυτές οι «αιρετικές», «προκλητικές» και «προσβλητικές» ματιές είναι που προσδίδουν στο έργο μια επαναπροσέγγιση των ανθρωπίνων σχέσεων πλήρως αποδεσμευμένη από τις κοινωνικές συμβάσεις και τα ταμπού στα οποία κάποιοι θέλουν να εγκλωβίσουν το ουσιαστικό νόημα του χριστιανισμού. 



Μια παρέα δεκατριών (θελκτικότατων νέων), ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας διηγούνται την ιστορία της γέννησης, της ζωής και των παθών του Χριστού με έναν τρόπο διαφορετικό, απόλυτα εκκεντρικό θα έλεγα. Πρόκειται για τα μέλη της θεατρικής ομάδας Artisan (Αλέξανδρος Αχτάρ, Λαέρτης Βασιλείου, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Στέφανος Οικονόμου, Δημήτρης Όντος, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Χρυσόστομος Παπανικολάου, Νικόλας Πιπέρας, Αχιλλέας Σκεύης, Πάνος Τρουμπoυνέλης, Γιώργος Τσάμης, Φώτης Τσοτουλίδης, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης). Οι ερμηνείες τους είναι εφάμιλλες με το θεατρικό κείμενο. Αν, λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία του συντηρητικού και ενάρετου χριστιανού, θα πρέπει να κάνετε την προσωπική σας υπέρβαση προκειμένου να τις διαχειριστείτε αφού εμποτίζονται με ιδιαίτερο χιούμορ, διαρκώς εναλλασσόμενα σεξουαλικά υπονοούμενα και  εκκεντρικότητα, η τελευταία δε, στην απόλυτη εκδοχή της. Επίσης, η θεατρική αυτή παράσταση, αντενδείκνυται στην περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία του ομοφοβικού ατόμου καθώς η ομοφυλοφιλία αποτελεί κεντρικό θεματικό άξονα του κειμένου και της θεατρικής δράσης..........

@ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ 
" ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ " ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.......

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ. 


ΠΡΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ....... 

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ



Η ΥΨΩΣΙΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ - Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΙΣ 14/9/1925 - ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες