Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ " ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ " - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ

 
Το αληθινό πρόσωπο της υποτιθέμενης
" Μοναδικής δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή".

Ένας νεαρός Αμερικανοεβραίος ,ήσυχα και ήρεμα εξέφρασε την αντίθεσή του στις πολιτικές του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων, τόσο στα κατεχόμενα εδάφη όσο και στο ίδιο το Ισραήλ . Το αποτέλεσμα ήτανε να δεχτεί την επίθεση από την ισραηλινή αστυνομία, η οποία τον έσυρε κατά μήκος του δρόμου και εν συνεχεία τον έριξαν μέσα σε ένα βαν της αστυνομίας .

Ο Αμερικανοεβραίος νεαρός συνελήφθη στην Ιερουσαλήμ , για αυτά που έλεγε, και γιατί είχε πάνω του μια Παλαιστινιακή σημαία κατά τη διάρκεια μιας εβραϊκής πορείας. 

Το YouTube διαγράφει τους λογαριασμούς των χρηστών που ανεβάζουν αυτό το βίντεο. Προτείνω σε όλους να αντιγράψετε / κατεβάσετε αυτό το βίντεο και να διαδοθεί, στην περίπτωση που κλείσουν και αυτόν τον λογαριασμό. Η Αστυνομία συνέλαβε βίαια τον Αμερικανοεβραίο έφηβο στην Ιερουσαλήμ επειδή έλεγε την αλήθεια και τον χρέωσαν μάλιστα "ότι δάγκωσε έναν αστυνομικό "! 

Για τον νεαρό Αμερικανοεβραίο αυτή η χρονιά στην ημέρα της Ιερουσαλήμ , έγινε ένα γεγονός που δεν θα πρέπει να θυμάται. Κρατήθηκε δυο μέρες στο τμήμα με την κατηγορία της επίθεσης και το δάγκωμα ενός αστυνομικού. 

Ο "Λουκάς", είναι 19 χρονών από τη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α , και ήτανε μάλλον μια διαφορετική εικόνα στην παρέλαση την ημέρα της Ιερουσαλήμ στην πρωτεύουσα. Οι νεαροί που έφτασαν στο Ισραήλ ως μέρος ενός ταξιδιού που διοργανώνεται από μια εβραϊκή-χριστιανική ομάδα, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από έναν αστυνομικό κατά τη διάρκεια των εορτασμών. 

Η παρέλαση κατέληξε άσχημα όταν μια μικρή ομάδα από τους συμμετέχοντες περπάτησαν μέσα από την Ανατολική Ιερουσαλήμ, και την μουσουλμανική συνοικία της Παλιάς Πόλης, φωνάζοντας
« θάνατος στους Άραβες » 

Ο Lucas, με λίγους συντρόφους του , στάθηκε απέναντι από αυτούς τους διαδηλωτές, και φώναξε συνθήματα υπέρ του τερματισμού της ισραηλινής κατοχής των Παλαιστινιακών εδαφών. Λέει ότι δεκάδες Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν πίσω του, και σχηματίστηκε μια αυθόρμητη διαμαρτυρία. Εν συνεχεία στο βίντεο ο Lucas αρνήθηκε να δώσει στους αστυνομικούς το διαβατήριό που του ζητήσανε αφού είχε προφανώς αναγνωριστεί ως ο ηγέτης της διαμαρτυρίας. 

Μετά από λίγα λεπτά, ένας αστυνομικός φαίνεται να σέρνει κάτω τον Lucas με τη βία και να τον πηγαίνει σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας. Ο Lucas, κρατούσε το Αμερικανικό διαβατήριο του, και έλεγε προς την κάμερα…

 "Και εγώ ο ίδιος, είμαι ένας Αμερικανός Εβραίος, και είμαι εδώ για να πω ότι είναι εντελώς αδικαιολόγητο και ηθικά κατακριτέο η στάση του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους “ .......

"Και εμείς, του κόσμου οι Εβραίοι και όλοι οι άνθρωποι του κόσμου, δεν θα σταματήσoυμε έως ότου σταματήσει αυτή η κατοχή , και μέχρι ο παλαιστινιακός λαός να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Το δικαίωμα της επιστροφής, το δικαίωμα να ζουν χωρίς κατοχή, και μέχρι να έχουν ίσα δικαιώματα μέσα στο Ισραήλ. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. "


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....


 

Beat by Israeli police
 

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ..... 

 Rachel Corrie
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...
Η ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ

Rachel Corrie: Το κορίτσι με τα όνειρα που μαρτύρησε για τον πλησίον........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες