Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ κ.κ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 10/11/2012

Στις 10 Νοεμβρίου του 2012 , είχαμε βρεθεί έξω από την ιερά μητρόπολη των Αθηνών κάποιοι Χριστιανοί Ορθόδοξοι για να διαβάσουμε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας και ανησυχίας προς τον Αρχιεπίσκοπο της κρατούσης εκκλησίας κκ Ιερώνυμο , που κρατά στάση σιωπής την ώρα που η Ορθοδοξία ,οι Ορθόδοξοι , και η Ελλάδα βάλλονται από παντού. 

Την περίοδο εκείνη μάλιστα ήτανε που παιζότανε και η βλάσφημη παράσταση στο θέατρο Χυτήριο στον κεραμεικό με τον τίτλο CORPUS CHRISTI στην οποία ο κύριος μας Ιησούς Χριστός , οι Άγιοι απόστολοι και η υπεραγία Θεοτόκος βλασφημιόντουσαν με τον χειρότερο τρόπο. Δυστυχώς αντί να μαυρίσει ο τόπος από το ράσο έξω από το Θέατρο ώστε να μην ανέβει αυτή η παράσταση , ελάχιστοι ρασοφόροι ήτανε παρών. 

Οι απλοί πιστοί , η στρατευόμενη εκκλησία του Χριστού ήτανε παρών και ακόμα πολλοί που πραγματικά δεν μπορούσαν να έρθουνε με τις προσευχές τους , και έτσι με την βοήθεια του Θεού σταμάτησε το ανέβασμα αυτής της βλάσφημης παράστασης. 

Το βίντεο είναι αρκετά αποκαλυπτικό και ενδιαφέρον και αξίζει πραγματικά να το δείτε…… 


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ..... 


RED ALERT......ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΣ .Η Ελλάδα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ξένες δυνάμεις... Μετά από απόφαση των κυβερνόντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ( ΦΕΚ240/­­2012 )

 

ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ 25/10/2012 ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " CORPUS CHRISTI " - ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ - ΑΥΡΙΟ 26 ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ.....Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

 

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες