Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ....ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ ΤΩΝ Η.Π.Α ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ....ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....ΣΥΝΕΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη

Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, και μάλιστα μαζικής επίθεσης, εξετάζουν οι αμερικανικές αρχές μετά από διπλή έκρηξη στη Βοστόνη στο τέλος του Μαραθώνιου. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά έγινε και τρίτη έκρηξη στη βιβλιοθήκη JFK άλλοι δύο μηχανισμοί δεν εξερράγησαν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας όπως μετέδωσε το CNN δύο είναι τουλάχιστον οι νεκροί και 28 τραυματίες από δύο εκρήξεις στο σημείο τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστώνης. H New York Post κάνει λόγο για 12 νεκρούς και 50 τραυματίες, όμως φαίνεται ότι οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100.

 ABC NEWS....

 

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εκτεταμένες έρευνες σε πολλά σημεία και να αποκαλύπτονται κι άλλοι εκρηκτικοί μηχανισμοί που εξουδετερώνονται, κάτι που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για μαζικό τρομοκρατικό χτύπημα. Εκκενώθηκε το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ ενώ οι αρχές ζητούν από τον κόσμο να μείνει στα σπίτια του στη Βοστόνη.

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη
 
Οπως γράφει η ιστοσελίδα της Wall Street Journal, δύο εκρήξεις συγκλόνισαν την ευφορία του Μαραθωνίου της Βοστόνης. Στο χώρο επικράτησε χάος με αγωνιζόμενους και διοργανωτές να κλαίνε ενώ θεατές δέχονταν τις πρώτες βοήθειες. Μεταξύ των τραυματιών είναι παιδιά, αθλητές και θεατές. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΕΓΑΣ στο Μαραθώνιο της Βοστόνης υπήρχαν και αρκετές ελληνικές συμμετοχές.

Η Chicagotribune αναφέρει ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στον αριθμό 637 της Boylston Street, ενώ το NBC αναφέρει ότι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως αφού άκουσαν τις δύο εκρήξεις είδαν καπνό να βγαίνει από ένα κτίριο δίπλα στη δημοτική βιβλιοθήκη της Βοστώνης.

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη
 
Οι νικητές είχαν ήδη περάσει τη γραμμή του τερματισμού, όταν σημειώθηκαν οι εκρήξεις, ενώ χιλιάδες άλλοι δρομείς εξακολουθούσαν ακόμη να τρέχουν στην διαδρομή του Μαραθωνίου.

Οι εικόνες της τηλεόρασης έδειξαν τον καπνό τα ασθενοφόρα και την αστυνομία κοντά στη γραμμή του τερματισμού, όπου οι θεατές παρακολουθούσαν από τις κερκίδες.

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη

Ειδική ομάδα του FBI έχει αναλάβει την υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσει εάν πρόκειται για επίθεση τρομοκρατών. 


Η αστυνομία της Βοστόνης επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκαν εκρήξεις στην λεωφόρο Μπόιλστον, κοντά στον τερματισμό του μαραθωνίου και ανέφερε ότι επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα. 


Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από εκρήξεις στη Βοστόνη

 
Στη Νέα Υόρκη αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για το φόβο τρομοκρατικών υποθέσεων ενώ συναγερμός σήμανε στην Ουάσιγκτον και το Λονδίνο. Καθηλώθηκαν τα αεροπλάνα πάνω από τις ΗΠΑ.

 

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης:



ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ....


00:40

Ο Μπαράκ Ομπάμα ενημερώθηκε από τον διευθυντή του FBI, Μπομπ Μιούλερ και την επικεφαλής του τομέα Εσωτερικής Ασφάλειας,Τζάνετ Ναπολιτάνο, σχετικά με τα γεγονότα της Βοστόνης ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. 
Ο αμερικανός πρόεδρος ζήτησε «ενεργή διερεύνηση και αντιμετώπιση του περιστατικού στη Βοστόνη», καθώς και συνεχή συντονισμό των κρατικών πολιτειακών παραγόντων με τους τοπικούς αξιωματούχους.

00:33
«Νιώθουμε πολύ τυχεροί και πολύ σοκαρισμένοι»

«Νιώθουμε πολύ τυχεροί και πολύ σοκαρισμένοι. Τερμάτισα λίγα λεπτά πριν από τις εκρήξεις και εκείνη τη στιγμή κατευθυνόμουν προς το ξενοδοχείο. Από την έκρηξη ακολούθησε ένας πανικός. Ευτυχώς όλοι όσοι συμμετείχαμε είμαστε καλά στην υγεία μας», δήλωσε στο «contra.gr» ο πρωταθλητής και πολυνίκης του αγωνίσματος, Νίκος Πολλιάς.

«Το σημείο είχε πολύ κόσμο, η περιοχή ήταν γεμάτη από θεατές. Τώρα παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ξενοδοχείου όλα όσα συνέβησαν. Έχω τρέξει σε πολλούς Μαραθωνίους, όμως, αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη, σε κάθε ένα μέτρο υπήρχε κι ένας αστυνομικός, ωστόσο κάποιοι κατάφεραν να δημιουργήσουν τόσο μεγάλο κακό», πρόσθεσε.

00:28

ΣΕΓΑΣ: Kαλά στην υγεία τους όλοι οι Έλληνες αθλητές

Τον αποτροπιασμό του για το «τρομοκρατικό χτύπημα» στη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης εκφράζει ο ΣΕΓΑΣ. 

Το χτύπημα έγινε περίπου στις 3 το μεσημέρι την ώρα που τερμάτιζε μεγάλος όγκος δρομέων. Ανάμεσα στους δρομείς που πήραν μέρος στον αγώνα ήταν και ο πρώην ταμίας της ομοσπονδίας Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος, επικοινώνησε με τον Ανδριόπουλο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και υπόλοιποι Ελληνες δρομείς που πέρασαν τον Ατλαντικό για να συμμετάσχουν στον ιστορικό μαραθώνιο είναι καλά στην υγεία τους.


«Πρόκειται για μια αποτροπιαία πράξη την οποία και καταδικάζουμε. Ειμαστε συγκλονισμένοι και στέλνουμε τη συμπαράσταση και τη συμπάθειας μας σε όλους όσοι ήταν εκεί. Είναι αδιανόητο να πιστέψει κανείς, πως ένα ιστορικό γεγονός όπως ο μαραθώνιος της Βοστώνης βρέθηκε στο στόχαστρο της τρομοκρατίας», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.



00:23
Boston Globe: Πάνω από 100 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία μετά τις εκρήξεις.


00:21



00:15

Στη φωτογραφία, που προέρχεται από βίντεο του NBC φαίνεται η σκηνή της έκρηξης στο Μαραθώνιο της Βοστόνης.
REUTERS/HANDOUT


00:14
 
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Βοστόνη απενεργοποιήθηκε, προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή πυροδότηση εκρηκτικών μηχανισμών μέσω κινητών τηλεφώνων.


00:12

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ένας Σαουδάραβας κρατείται από τις αμερικανικές αρχές για τις εκρήξεις στη Βοστόνη.


00:11
Νεώτερες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε 49

00:10


00:09


Ανθρωποι παρηγορούν ο ένας τον άλλο μετά από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο 117ο Μαραθώνιο της Βοστόνης. Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστόνης, καθώς οι δρομείς διέσχιζαν τη γραμμή τερματισμού τη Δευτέρα, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας εικοσιτρείς, μία ημέρα που δεκάδες άνθρωποι βρίσκονταν στους δρόμους για να παρακολουθήσουν έναν από τους καλύτερους μαραθώνιους του κόσμου.
 
Reuters/JESSICA RINALDI


00:06


00:05

Εκρήξεις στην Προεδρική Βιβλιοθήκη και Μουσείο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βοστόνης, σημειώθηκε έκρηξη στην Προεδρική Βιβλιοθήκη και Μουσείο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι. Εκπρόσωπος της Βιβλιοθήκης JFK, η οποία βρίσκεται περίπου τρία μίλια από τη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου, δήλωσε ότι ξέσπασε πυρκαγιά στη βιβλιοθήκη, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε.


00:04

Mega:  Σύμφωνα με δηλώσεις Ελληνίδας που μετείχε στον μαραθώνιο στη Βοστόνη, έτρεχαν 14 Έλληνες οι οποίοι, απ όσο γνωρίζει, είναι όλοι καλά.


23:57Δευτέρα 15 Απριλίου 2013


23:51 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Eντοπίστηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί

Η αστυνομία εντόπισε αρκετούς εκρηκτικούς μηχανισμούς στην πόλη της Βοστόνης, όπου μια διπλή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα κοντά στην γραμμή του τερματισμού του διάσημου Μαραθώνιου της πόλης, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, επικαλούμενο αξιωματούχους της πόλης.


23:50 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013


23:49 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
Για δεύτερη έκρηξη σε βιβλιοθήκη κάνει λόγο το Reuters.


23:45 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013


23:45 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
«Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους» από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν κοντά στη γραμμή τερματισμού στη διαδρομή μαραθωνίου της Βοστόνης στις Ηνωμένες Πολιτείες,αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Boston Globe.

Youtube/thebostonglobe


23:38 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
Για δύο νεκρούς και 23 τραυματίες κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της Βοστόνης. Συνέντευξη Τύπου σε περίπου 10 λεπτά.


23:30 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013




23:26 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013




23:26 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα κοντά στην γραμμή του τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστόνης, δήλωσε ένας Αμερικανός αξιωματούχος.


23:25 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Βοστόνη: Έκρηξη στο Μαραθώνιo twitter.com


23:25 Δευτέρα 15 Απριλίου 2013
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις δύο εκρήξεις κοντά στη γραμμή του τερματισμού του Μαραθώνιου της Βοστόνης αναφέρει στον ιστοτοπό της η εφημερίδα Boston Globe.


 http://www.inews.gr/3/ekrixeis-sti-vostoni.htm


ΑΠΟ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.....

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ......

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ Τ0 2013 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ!!!......

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ;;; 


Διαβάζουμε από φιλικό σάιτ..... 

Το Νομοσχέδιο Υγειονομικής Φροντίδας προϋποθέτει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών.

Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!! Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.


Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β’: Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση (“Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information).


Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είχε νομική δεσμευτικότητα, αλλά έθεσε τις βάσεις για το τωρινό νομοσχέδιο-έκτρωμα και παρείχε το πλαίσιο για την «ασφαλή» τοποθέτηση των μικροτσίπ στους ασθενείς σύμφωνα με επίσημα πρότυπα ασφάλειας και υγειονομικών προϋποθέσεων!!!

Πλέον η διατύπωση του Νομοσχεδίου για την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική δείχνει τις σαφείς προθέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων:


Στην σελίδα 1001 του νομοσχεδίου βρίσκουμε τον Υπότιτλο Γ – Εθνικό Αρχείο Ιατρικών Συσκευών (“Subtitle C – National Medical Device Registry”) ο οποίος αναφέρει ότι:


Το Υπουργείο Υγείας θα καθιερώσει ένα εθνικό αρχείο ιατρικών συσκευών (σε αυτό το υποκεφάλαιο αναφερόμενο και ως το ‘αρχείο’) με στόχο να διευκολύνει την ανάλυση την ασφάλεια από την εμπορική του εκμετάλλευση καθώς και των αποτελεσμάτων των δεδομένων σε κάθε συσκευή....η οποία είχε χρησιμοποιεί μέσα ή σε έναν ασθενή...”

Με απλά λόγια, όποιος αμερικανός πολίτης τσιπαριστεί σύμφωνα με το Νομοσχέδιο περί Υγειονομικής Φροντίδας θα πρέπει να καταχωρηθεί στο Υπουργείο. Το Υπουργείο ορίζεται ως το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών.


Η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το αρχείο καταχωρήσεων (το απόλυτο φακέλωμα δηλαδή) περιέχεται στην σελίδα 1006 του νομοσχεδίου, δηλαδή 36 μήνες αφότου το Νομοσχέδιο περί Υγείας γίνει νόμος του αμερικανικού κράτους.


Έτσι, υπό τις ρυθμίσεις του Νομοσχεδίου σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα το οποίο εγκρίθηκε από το Κογκρέσο, το τσιπάρισμα των Αμερικανών πολιτών πρέπει να ξεκινήσει από το 2013........

katohika.gr


www.sodahead.com/united-states/rfid-chip...13/question-2574749/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες