Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ από τους Εβραιοσιωνιστές και τα όργανα της νέας παγκόσμιας τάξης του Αντιχρίστου έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή τραγική κατάσταση της Ελλάδος και των Ελλήνων .

 Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα του ρόλου που παίζουν τα μεγάλα κανάλια η αλλιώς ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΤΥΦΛΩΣΗΣ μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί , όπου εμφανίζεται ο πρώην αντιπρόεδρος των Η.Π.Α κος AL GORE να παραδέχεται ότι γίνονται αεροψεκασμοί , και ο κος Παπαδάκης με τους συνεργάτες του να γελάνε με όσους μιλάνε για αυτό που βλέπουμε κάθε μέρα στους ουρανούς να συμβαίνει. 

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - CHEMTRAILS


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΝ ΩΡΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ



Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα γύρω μας είναι καλά και αθώα......γιατί δεν θέλουν να υπάρχουν άνθρωποι που να αντισταθούν στα σχέδια της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ,ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ..... 

ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ........


Listening Post - Feature Greece's 
media crisis (Ελλάδα: Κρίση στα ΜΜΕ) 

ΛΙΝΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....


ΜΟΛΙΣ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ....ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΑΓΚΗ. 

ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΝ ΝΠΤ....ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


NWO 
H ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες