Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.........ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ : ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ .




ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ , ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ......

....ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ....


ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΙΝΚ......U.S. to release information about Syria's chemical weapons useBy Ben Brumfield and Frederik Pleitgen, CNNAugust 30, 2013 -- Updated 1430 GMT (2230 HKT)


ΔΕΙΤΕ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 26/8/2013.....
 

Ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας, μετά την δολοφονική επίθεση με χημικά που δέχτηκαν άοπλοι πολίτες και παιδιά από τις στρατιωτικές δυνάμεις που στηρίζουν τον πρόεδρο της Συρίας Bashar Al-Assad . 

Οι ίδιοι αρνούνται πως έπραξαν κάτι τέτοιο και έχουν ζητήσει από τον Ο.Η.Ε να ελέγξει και να διαπιστώσει τα όσα οι ίδιοι υποστηρίζουν, πως δηλαδή η κυβέρνηση Αl- Assad δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με αυτήν την εγκληματική επίθεση

Παρ΄ όλες τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης της Συρίας για την μη εμπλοκή τους σε αυτό το έγκλημα, κυβερνητικά στελέχη των Η.Π.Α δηλώνουν πως δεν θα περιμένουν κανένα πόρισμα από τον Ο.Η.Ε αν αποφασίσουν να παρέμβουν στρατιωτικά στην Συρία, κάτι που βρίσκει την Ρωσία άκρως αντίθετη

Μην ξεχνάμε πως το ίδιο κάνανε οι νατοικές δυνάμεις και με το Ιράκ , που στο τέλος αποδείχτηκε πως δεν είχε όπλα μαζικής καταστροφής όπως το κατηγορούσανε .

US cannot afford to wait for UN to attack Syria: Officials 


Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του επικεφαλής του πενταγώνου κου Chuck Hagel που δήλωσε πως οι Ηνωμένες πολιτείες είναι έτοιμες για οτιδήποτε απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί στην Συρία, και έτοιμοι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις τους όταν ο πρόεδρος των Η.Π.Α Barack Obama δώσει το πράσινο φως.

US SECRETARI OF DEFENCE CHUCK HAGEL

Εν συνεχεία βίντεο με τις δηλώσεις του Chuck Hagel....




US ready for ‘all contingencies’ in Syria: Pentagon chief 

Ακόμα άκρως ανησυχητικό είναι και το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα της Telegraph.co.uk που αναφέρει πως η Βρετανία είναι έτοιμη να προσφέρει τις στρατιωτικές της δυνάμεις στις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής αν αυτές αποφασίσουν να επιτεθούν στην Συρία. 


THE TELEGRAPH...Navy ready to launch first strike on Syria

Την στιγμή που οι Αμερικανοί αξιωματούχοι κάνουν τις παραπάνω δηλώσεις.......ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων εθνών Ban Ki-moon δήλωσε πως πρέπει άμεσα να ξεκινήσει αποστολή στην Συρία για να δούνε ποιός πραγματικά έχει την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση με χημικά κατά πολιτών της Συρίας



@Νεώτερες εξελίξεις.... 
27 / 8 / 2013 ΩΡΑ 22:00


Έτοιμες για στρατιωτική επίθεση στην Συρία οι Η.Π.Α το ΝΑΤΟ και τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης . Δυστυχώς μέσα σε αυτές είναι και η χώρα μας που παραχωρεί για στρατιωτικές επεμβάσεις σε άλλες χώρες Ελληνικό έδαφος , όπως την βάση της Σούδας , το στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Καλαμάτα , κ.α. 

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και από ώρα σε ώρα είναι σχεδόν σίγουρο πως η επίθεση στην Συρία θα ξεκινήσει , με απρόβλεπτες για την περιοχή και για ολόκληρο τον κόσμο άσχημες συνέπειες. 

 Από δημοσίευμα του Έθνους διαβάσαμε πως ήδη.....

Απομακρύνονται οι Ρώσοι υπήκοοι.....


Την ίδια ώρα, η Ρωσία άρχισε τις προληπτικές ενέργειες   αποστέλλοντας ένα αεροσκάφος με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λαττάκεια της Συρίας,( Σχόλιο απο ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....Προκλητικές ενέργειες της Ρωσίας επειδή έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια ; ) ενώ ταυτόχρονα, θα απομακρυνθούν οι υπήκοοι των χωρών της ρωσικής ομοσπονδίας. Το Ιλιούσιν-76, με φορτίο 20 τόνων, κυρίως από κονσέρβες και ζάχαρη, προσγειώθηκε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Λαττάκειας, ενημέρωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, Ιρίνα Ρόσιους. Το ίδιο αεροσκάφος θα απομακρύνει από τη Συρία 180 Ρώσους και άλλους υπηκόους χωρών της πρώην ΕΣΣΔ οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να φύγουν από τη χώρα, διευκρίνισε η Ρόσιους. Τους τελευταίους μήνες η Ρωσία έχει απομακρύνει δεκάδες υπηκόους της από τη Συρία, μολονότι τόνιζε ότι δεν υπήρχε ζήτημα μαζικής εκκένωσης. Η κατάσταση ωστόσο έχει επιδεινωθεί εδώ και μία εβδομάδα και το μέτρο κρίθηκε απαραίτητο. 



Αντιασφυξιογόνες μάσκες αγοράζουν μαζικά οι Ισραηλινοί   


Προληπτικά μέτρα λαμβάνει και το Ισραήλ με τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου να δηλώνει ότι η χώρα του δεν έχει αναμιχθεί στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας αλλά θα απαντήσει δραστικά, σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση. «Το κράτος του Ισραήλ είναι προετοιμασμένο για οποιοδήποτε σενάριο», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε έπειτα από διαβουλεύσεις για την ασφάλεια που είχε στο Τελ Αβίβ. «Αν εντοπίσουμε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης εναντίον μας θα απαντήσουμε και θα απαντήσουμε με ισχύ», σημειώνει. 

Φοβούμενοι τις συνέπειες μιας ξένης στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, οι Ισραηλινοί σπεύδουν να προμηθευτούν μάσκες αερίων, μολονότι ο κίνδυνος επιθέσεων σε αντίποινα κατά του ισραηλινού εδάφους θεωρείται μηδαμινός. «Από την αρχή της εβδομάδας, έχουν διατυπωθεί τα τετραπλάσια αιτήματα απ' ό,τι συμβαίνει συνήθως στο κέντρο μας για πληροφορίες, πρόκειται για μια σημαντική αύξηση», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος των ισραηλινών ταχυδρομικών υπηρεσιών, οι οποίες διανέμουν τις μάσκες αερίων. 

Οι τρέχουσες παραγγελίες για μάσκες αερίων, οι οποίες θα παραδοθούν ταχυδρομικώς, ξεπερνούν το 300% του φυσιολογικού, διευκρίνισε η ίδια. Ωστόσο, όπως σημείωσε, υπήρξε μια μικρή αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που επισκέπτονται τα κέντρα διανομής μασκών, αλλά δεν διευκρίνισε τον αριθμό τους. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες διανομές μασκών αερίων στους Ισραηλινούς έγιναν το 1991 όταν το Ιράκ επί Σαντάμ Χουσέιν είχε ρίξει 39 πυραύλους Σκουντ στο Ισραήλ, την ώρα που οι συμμαχικές δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ εξαπέλυαν την επιχείρηση "Καταιγίδα της Ερήμου» μετά την εισβολή της Βαγδάτης στο Κουβέιτ. Ισραηλινοί ειδικοί βεβαιώνουν ωστόσο ότι ο κίνδυνος μιας παρόμοιας επίθεσης από το συριακό καθεστώς ή από την Χεζμπολάχ του Λιβάνου, που είναι σύμμαχός του, είναι «μηδαμινές». 


ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ 
ΤΟ 2013 ΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ 


ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ
 ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....

 

NWO - Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
 ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.... 



ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.....ΜΕΤΑΝΟΙΑ.


 ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες