Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - "...Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ , ΚΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ."

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Ένας από τους πλέον σεβάσμιους Ιεράρχες, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, έλαβε θέση και κατήγγειλε την άδικη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. 

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την φράση που λέει και ο απλός λαός καθημερινά: "Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες". “Υπάρχουν πολιτικοί παλιοί που χρωστάνε λεφτά στο κράτος. Και μερικοί την έχουν γλιτώσει. Ο λαός ξέρει πόσοι πολιτικοί έπρεπε να είναι φυλακή, κι αντί αυτού βάζουν μέσα τα θύματα”. Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και με μεγαλύτερη επιρροή στην Ιερά Σύνοδο ιεράρχης. 

Η τοποθέτησή του για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις διώξεις της ηγεσίας και βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου από την κυβέρνηση εκφράζει την απόλυτη πλειοψηφία του λαού και του κλήρου. Για την λαθρομετανάστευση και τις ελληνοποιήσεις, αλλά και τον επερχόμενο αντιρατσιστικό νόμο ο ιεράρχης σημειώνει τα εξής: "Λάθος της πολιτείας που το ΄90 άφησε τα σύνορα ανοιχτά. 

Λάθος και ο νόμος με τον οποίο δίνεται πιο εύκολα η ελληνική ιθαγένεια. Να έρθουν από όλες τις χώρες, αλλά σαν τουρίστες και κατόπιν να επιστρέψουν στις χώρες τους". 

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ - ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
 ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ( ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ )




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

Μ. Δημητρακόπουλος (ποινικολόγος) : Δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής για σύσταση "εγκληματικής οργάνωσης". Παράνομες και οι διώξεις κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο.....


Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΦΡΙΖΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΙΑΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ - ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ..ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ....ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες