Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ... "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ - Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.





Μετά από ενημέρωση που είχαμε πριν λίγο από την γνησία Ιερά μονή Εσφιγμένου αγίου όρους με ηγούμενο τον γέροντα Μεθόδιο , οι ψευτοεσφιγμενίτες του αρχιαιρεσιάρχη Βαρθολομαίου  ετοιμάζονται για νέο χτύπημα τις επόμενες ώρες στο κονάκι της μονής στις Καρυές

Η τελευταία επίθεση στο κονάκι είχε γίνει τον Ιούλιο του 2013 , και οι εικόνες που είδαμε ήταν πραγματικά απογοητευτικές και λυπηρές.

Φουσκωτοί μπράβοι να περιμένουν να σπάσει την πόρτα από το κονάκι ,ένας μικρός εκσκαφέας για να μπούνε μέσα και να πετάξουν έξω τους μοναχούς. 

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.....

ΜΕ ΚΛΑΡΚ ΠΑΝΕ ΝΑ 
ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΝΑΚΙΟΥ....


ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΔΩΝ.....


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.....

ΜΕ ΚΛΑΡΚ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ.......ΑΙΣΧΟΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ....


ΦΡΙΞΟΝ ΗΛΙΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΞΟΝ ΓΗ. 

Η σιωπή των άλλων μονών του Αγίου Όρους μπροστά σε όλα αυτά , και στην προδοσία της πίστεως , είναι πραγματικά απογοητευτική.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ.


ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ;

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ  ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.....

'' ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ''

 '' ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 
 ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ''




Η υπεραγία Θεοτόκος να προστατεύσει τους ομολογητές Χριστιανούς Ορθοδόξους που είναι στο περιβόλι της


ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ..... 


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ + ΕΘΝΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ) - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ( ΑΜΚΑ , ΑΦΜ ) - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - RFID CHIP - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13ον ΣΤΙΧΟΙ 16-18 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες