Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ......." ΠΡΟΔΟΤΗ , ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ , ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ... " ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.




Στις 18/6/2014 ( Ν.Η ) κατά την 3ήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα ο αρχιοικουμενιστής οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχτηκε δημόσια τον έλεγχο από Χριστιανούς Ορθοδόξους που βλέπουν την μεγάλη αποστασία του σε θέματα πίστεως και τις καλές του σχέσεις με όλους τους αντίχριστους και άθεους, με εξαίρεση μονάχα τους πραγματικούς Χριστιανούς Ορθοδόξους που ομολογούν την αλήθεια και βρίσκονται υπό διωγμό. 

Πιο συγκεκριμένα…..Κατά την μετάβαση του ο Βαρθολομαίος στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού τα άκουσε κανονικά από λίγους αλλά θερμούς Χριστιανούς που βλέπουν τις συνεχείς “πτώσεις” του οικουμενικού πατριάρχη όπως και όλων των οικουμενιστών . 

Ένας από αυτούς ήταν και ο πρόεδρος του ορθοδόξου συλλόγου “ Άγιου Μαξίμου του ομολογητήκος Ιωάννης Λαζάκης , αλλά και μέλη άλλων ορθοδόξων συλλόγων , όπως και απλοί πιστοί που δεν θέλουν να παραμένουν απλοί θεατές στην μεγάλη προδοσία της πίστεως , αλλά και της πατρίδας. Μόλις άρχισαν να ομολογούν οι Χριστιανοί την αλήθεια , και να ελέγχουν τον πατριάρχη , οι αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο , τους πήραν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα ωστέ να μην χαλάσει η ωραία ατμόσφαιρα που είχαν φτιάξει οι υποτακτικοί του πατριάρχη στην Αθήνα για την υποδοχή του.

Δείτε τα σχετικά βίντεο......

Βίντεο 1ο


Βίντεο 2ο

 

Τα ίδια που είχαν συμβεί και κατά την επίσκεψη του Βαρθολομαίου στην Θεσσαλονίκη , στις 26 Οκτωβρίου 2013 με χριστιανούς , μοναχούς και λαϊκούς , που πήγαν για να ελέγξουν τον πατριάρχη. Τραγική και εκεί η κατάσταση . Στον ιερό ναό του Άγιου Δημήτριου έμπαινες μόνο με ειδική πρόσκληση. Εκεί μας έφτασαν αφου οι αντιστάσεις των θυροφυλάκων της πίστεως είναι ελάχιστες εως και ανύπαρκτες.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΚΛΗΡΙΚΟΙ , ΜΟΝΑΧΟΙ –ΕΣ , ΛΑΙΚΟΙ , ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΑΜΗΝ . ΓΕΝΟΙΤΟ.


ΑΣ ΔΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ......
 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ......ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» - ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ,ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΛΑΙΚΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ , Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.....


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες