Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΤΩΝ...ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8/8/2014 . ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΩΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΝΗΤΕΣ......

ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΗΤΩΝ.

ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΩΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ........


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΧΘΕΣ.....

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/8/2014 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΟΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΑΡΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ ,ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΟΠΛΟ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΡΕΥΝΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΡΑΤΡΗΡΙΑ ΤΟΥ Α.Τ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΝ ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ , ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΛΟ Η ΦΘΟΝΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΑΦΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΥΒΑ ΣΕ ΚΑΛΥΒΑ ,ΑΠΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΣΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΗΛΙΑ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ.


ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΩΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.



ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ.......


ΣΑΣ ΚΡΟΥΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΩΔΩΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 

Με μισήσατε γιατί σας αγάπησα. 
Το αν είμαι μοναχός ή λαϊκός ψάξατε…
και τον άνθρωπο κανείς δεν είδε. 

Για ανδρεία σας μίλησα και τρομάξατε όλοι εσείς που ψηφίζετε την ομοφυλοφιλία για Θεό σας. 

Αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν φώναξα προς τους ιεράρχες σας, και με μίσησαν επειδή τους είπα «μία στάνη, μία ποίμνη θέλει ο Χριστός». 

Και αδερφωθήκανε αναμεταξύ τους όλοι οι ιεράρχες οι εχθροί για να πολεμήσουν τον Ιωάννη. 

Ως λέοντες ωρύονται και τον συκοφαντούν. Φιλούν τα χέρια των νόμιμων παιδοφίλων και προσκυνούν την ομοφυλοφιλία, ως δαίμονες με αγγελική μορφή προς το ποίμνιό τους μιλούν, και όλους τους Έλληνες στο ευλογημένο τους Ισραήλ σκλάβους τους πωλούν. 

Αδέρφια μου Έλληνες σας κρούω τον τελευταίο κώδωνα της Αγάπης, και ως άνθρωπος σας χαρίζω τα του Θεού στον Θεό. 

Ο μόνος Θεός είναι εσείς τα παιδιά Του, στο Ένα Πνεύμα του Ιησού Χριστού αγαπημένοι. 

Γι αυτό ξυπνάτε αδέρφια μου, ιδού σας δίνω θυσία την ψυχή μου. 

ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΦΑΓΗΤΟΥ με μοναδικό αίτημα την ΑΔΕΡΦΩΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, και την μερίδα φαγητού που μου προσφέρουν καθημερινά την δίνω πίσω στον αστυνομικό για να την δώσει σε πένητες

Άξια της μοίρας σου είσαι Ελλάδα μου με το σάπιο σύστημά σου. 

Ιωάννης ο πένης βασιλιάς σου Ελλάδα μου, από το κρατητήριο των Καλυβιών Αττικής


ΒΙΝΤΕΟ - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.



21/8/2014 : ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 19/8/2014 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες