Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩΜΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΝ Η ΑΛΛΟΙΩΣΙΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ......... ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΒΗΜΑ -TV , ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ......ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε....ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ - TEX MARRS.....

Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ

3/12/2014

Αντιδράσεις και στην Ήπειρο προκαλούν τόσο η πρόσφατη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, όσο και οι σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με την Καθολική Εκκλησία, με αποκορύφωμα την συμπροσευχή στα Ιεροσόλυμα

Σε ανακοίνωση- «νέαν Ομολογία Πίστεως» όπως χαρακτηρίζεται από εκκλησιαστικούς κύκλους- κατηγορείται ευθέως ο κ. Βαρθολομαίος ότι συναναστρέφεται με τον «αιρεσιάρχη Πάπα», κατά παράβαση των Ιερών Κανόνων της Εκκλησίας!

 Έξι μητροπολίτες 

Την ανακοίνωση υπογράφουν έξι μητροπολίτες, μεταξύ των οποίων και ο κ. Ανδρέας της Μητρόπολης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, ο οποίος είναι και ο μόνος εκ των μητροπολιτών των λεγόμενων «Νέων Χωρών». Στο χώρο της Εκκλησίας, αναφέρεται πάντως ότι υπάρχουν και άλλοι μητροπολίτες που ταυτίζονται με τις θέσεις οι οποίες διατυπώνονται στη νέα «Ομολογία», αλλά αποφεύγουν προς το παρόν να τοποθετηθούν δημόσια και ενυπόγραφα, καθώς είναι πρόσφατες οι δηλώσεις που είχε κάνει από τη Θράκη ο κ. Βαρθολομαίος για τις «Νέες χώρες», αφήνοντας στην ουσία ανοικτό το θέμα αλλαγής του καθεστώτος τους. Οι άλλοι πέντε μητροπολίτες, είναι οι Πειραιώς Σεραφείμ, Γλυφάδας Παύλος, Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, Γορτυνίας και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας και Κυθήρων- Αντικυθήρων Σεραφείμ. 

Μοναχοί και λαϊκοί 

Πέραν αυτών όμως, την ανακοίνωση υπογράφουν μέχρι τώρα ηγούμενοι Ιερών Μονών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, του Αγίου Όρους και της Κύπρου, 157 κληρικοί – μοναχοί και μονάζουσες (μεταξύ των οποίων και από την Ήπειρο) και 1.745 λαϊκοί, εκ των οποίων 220 από Κόνιτσα, Μέτσοβο και Γιάννενα. 

Έντονη κριτική

Στην ανακοίνωση ασκείται έντονη κριτική στον κ. Βαρθολομαίο, επειδή κατά τη συνάντησή του με τον Πάπα στα Ιεροσόλυμα, μεταξύ άλλων, αναγνώρισε «ως αδελφή Εκκλησία των Παπισμόν» και διακήρυξε ότι η «Ορθοδοξία κατέχει μέρος της Αληθείας της Πίστεως και όχι ολόκληρον την Αλήθειαν», «ακυρώνοντας ακόμη και αυτό το Σύμβολο της Πίστεως, ενώ αναγνώρισε και το Βάπτισμα όλων των αιρετικών Εκκλησιών». 

Οι συντάκτες και οι υπογράψαντες την ανακοίνωσή, υπενθυμίζουν ακόμη και το ζήτημα που είχε προκύψει με τον μακαριστό (από το Βασιλικό Πωγωνίου) Οικουμενικό Πατριάρχη Αθηναγόρα, ο οποίος, όταν είχε επιχειρήσει ανάλογα ανοίγματα προς το Βατικανό, βρέθηκε αντιμέτωπος με έντονες αντιδράσεις, που είχαν οδηγήσει τρεις μητροπολίτες και οκτώ Ιερές Μονές του Αγίου Όρους να διακόψουν το μνημόσυνό του (την αναφορά δηλαδή στο όνομά του κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας). 

Η Αγιοκατάταξη Παϊσιου 

Μία άλλη παράμετρος του ανοίγματος Βαρθολομαίου προς την Καθολική Εκκλησία, αφορά ένα ακόμη ζήτημα που έχει να κάνει με την Ήπειρο και ιδιαίτερα με την ακριτική Κόνιτσα. Πρόκειται για την Αγιοκατάταξη του Γέροντα Παΐσιου. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έχοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία (και με εισήγηση προ 10ετίας του Γιαννιώτη Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεου) επρόκειτο να λάβει τη σχετική απόφαση το καλοκαίρι. 

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον παραμένει άγνωστο αν η απόφαση καθυστερεί απλά ή έχει αναβληθεί επ’ αόριστο. Από τη στιγμή που δεν δίνεται κάποια εξήγηση, πληθαίνουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το Πατριαρχείο, δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα για αγιοκατάταξη τόσο του εκ Κονίτσης Παϊσίου, όσο και άλλων Γερόντων (για τους οποίους επίσης εκκρεμούν αποφάσεις), λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτοί ήταν δεδηλωμένοι αντιοικουμενιστές, με τις διδαχές τους να έρχονται σε αντίθεση με την τακτική του κ. Βαρθολομαίου.

ΠΗΓΗ

ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΙΣ 28/11/2014......

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ - ΕΤΟΣ ΝΔ΄ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 2046


Μετά την ανακοίνωση της παραπάνω είδησης , το τοπικό κανάλι των Ιωάννινων ΒΗΜΑ TV στις 3/12/2014 μέσα από την εκπομπή ΒΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ με τον δημοσιογράφο Κ. Κυρίτση και προσκεκλημένους τους κυρίους Στέφανο Καραμουτσίκοσχολιαστή και Νάσο Παπαχριστόδουλο – σχολιαστή , προσπάθησαν να υποβαθμίσουν και να χλευάσουν τους Αντιοικουμενιστές , και μάλιστα έκαναν και προσπάθεια να εξηγήσουνε στους τηλεθεατές και το δογματικό κομμάτι της υπόθεσης μεταξύ παπικών και Ορθοδόξων χωρίς να έχουν γνώση επί αυτών των θεμάτων, με αποτέλεσμα να εκτεθούν σε αυτούς που γνωρίζουν. 

Η προπαγάνδα στο μεγαλείο της

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ....... 


Οι Εβραιοσιωνιστές που δημιούργησαν την παναίρεση του Οικουμενισμού και θελουν να φέρουν την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 κατ εντολή του αφεντικού τους , του Σατανά της κολάσεως, θα είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων ΒΗΜΑ – TV και με όσους συμμετείχαν στην εκπομπή ΒΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΒΗΜΑ- TV........
  
 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ TEX MARRS 
" ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Τα σκοτεινά μυστικά της "........

Οι Αρχαίοι Έλληνες εκείνους που αδιαφορούσαν για τα ΚΟΙΝΑ τους αποκαλούσαν περιφρονητικά... ΙΔΙΩΤΕΣ. Σήμερα η ελληνική λέξη ιδιώτης στα Αγγλικά σημαίνει Ηλίθιος...
( idiot προφορά ίντιοτ = ΗΛΙΘΙΟΣ ) Αυτή η αδιαφορία θα πληρωθεί αύριο με πλήθος δεινών, και θα είμαστε άξιοι της τύχης μας

Η ενημέρωση, η πληροφόρηση, η θαρραλέα σου στάση και αντίσταση αναγνώστη, είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο κατά των σκοτεινών δυνάμεων.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ......

"Δέν διεξάγομεν πάλην μέ σάρκα καί αίμα, άλλά μέ τάς άρχάς, τάς εξουσίας, τούς κοσμοκράτορας τοϋ σκοτεινού τούτου κόσμου, μέ τά πονηρά πνεύματα εις τούς ούρανούς".(Εφεσίους 6:12

"Μία Νέα Παγκόσμια Θρησκεία γιά την Νέα Εποχή... χρειάζεται να καλύψει τις ανάγκες των σκεπτομένων ανθρώπων... και να ενοποιήση την ανθρωπότητα.( Lola Davis, Προς μία Παγκόσμια Θρησκεία για την Νέα Εποχή

Με αστραπιαία ταχύτητα μία νέα και δυναμική Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, σαρώνει ολόκληρο τον Πλανήτη. Απατηλά ελκυστική μεταμορφώνει με ταχύτήτα τις αντιλήψεις του ανθρώπου για τον Θεό και το Σύμπαν διαμορφώνοντας μία νέα κοσμοαντίληψη και θεωρία. 

Η Νέα Εποχή διεκδικεί να εμφανισθεί σαν μία ριζικά νέα ολιστική κοσμοθεωρία. Αρνείται την ύπαρξη ενός προσωπικού Θεού που αγαπά τα παιδιά του και προνοεί για την σωτηρία τους. Οι ηγέτες της πιστεύουν και προετοιμάζουν την έλευση του Μεσσία της Ν. Ε., ενός υπεράνθρωπου "Παγκόσμιου Διδάσκαλου". 

Έχουν διακηρύξει ότι αυτός θα εγκαθιδρύσει μία ένδοξη βασιλεία του ανθρώπου επί της Γης, στην οποία όλα τα έθνη θα ζουν με ειρήνη, αρμονία και ενότητα. Κατέχοντας απαράμιλλη σοφία και γνώση θα καταπλήξει τους πάντες με τις υπερφυσικές του ικανότητες και όλος πλανήτης θα τεθεί στις διαταγές του. 

Η Καταπληκτική Γοητεία της Νέας Εποχής. Η Νέα Εποχή ασκεί μεγάλη γοητεία στον σύγχρονο άνθρωπο. Η συγγραφέας της Νέας Εποχής Marilyn Ferguson εκδότρια του Brain/Mind Bulletin μας λέει ότι οι οπαδοί της Νέας Εποχής, έχουν στρατολογηθεί απ’ όλα τα επίπεδα εισοδήματος και εκπαίδευσης. Ανάμεσα τους συγκαταλέγονται: "Δάσκαλοι, υπάλληλοι γραφείου, δικηγόροι, επιστημονικές κορυφές, δημόσιοι υπάλληλοι, πάμπλουτοι εκατομμυριούχοι, εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, καθηγητές πανεπιστημίου, τραγουδιστές και ηθοποιοί". 

Επίσης λέει ότι η κίνηση της Νέας Εποχής, υποστηρίζεται από πολυεθνικές εταιρίες, πανεπιστήμια, δημόσια σχολεία, τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) ακόμη και από τον Λευκό Οίκο1. Η Ferguson σημειώνει ότι η Κίνηση της Νέας Εποχής, υποστηρίζεται σθεναρά από διασημότητες και ηγέτες με επιρροή σε κάθε επίπεδο και τομέα της κοινωνίας. 

Στους συνοδοιπόρους της Νέας Εποχής συμπεριλαμβάνονται προσωπικότητες σαν τον τραγουδιστή John Denver, τον πρώην αστροναύτη Edgar Mitchell, τον πρώην πρύτανη του πανεπιστη-μίου της Notre Dame Theodore Hesburgh, τον πρώην καγκελλάριο της Δ. Γερμανίας Willy Brandt, τον συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Isaac Asimov, τον φυσικό Fritjof Capra και την διάσημο ηθοποιό Shirley Mac Laine. 

Όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν, ήταν ικανοί να εμπνεύσουν μία ελίτ διανοουμένων και να προκαλέσουν ένα μαζικό ενθουσιασμό, έτσι και η Νέα Εποχή, εμπνέει εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες, κάθε οικονομικής, κοινωνικής και μορφωτικής κατηγορίας. Υποδέχεται ακόμη ανθρώπους κάθε πολιτικής απόχρωσης, και κάθε εθνικότητας. Επιπλέον ενώ προσκαλεΐ ανθρώπους κάθε θρησκείας, εξυψώνει τον εαυτό της στην θέση του μοναδικού Παγκόσμιου Θρησκευτικού Φάρου, όπου όλες οι άλλες θρησκείες, μπορούν να ενωθούν μαζί της

Το σαλπιγκτήριο κάλεσμα της Νέας Εποχής προς όλες τις άλλες θρησκείες είναι: "Ελάτε να γίνουμε Ένα "

Η ραγδαία εξάπλωση της Νέας Εποχής, αποκαλύπτει το πόσο κοντά είμαστε στις Εσχατες Ημέρες. Πριν 10 χρόνια την Νέα Εποχή πολλοί την θεωρούσαν σαν μία συλλογή από αλλοπρόσαλλες ανόητες θεωρίες, ένα είδος υπερφυσικού χιππισμού. 

Η τερατώδη επέκταση της Νέα Εποχή και επαπειλούμενη καταβρόχθιση των άλλων θρησκειών, φιλοσοφιών, και ιδεολογιών είναι αναντίρρητο γεγονός. Φυσικά είναι γνωστή η τεράστια δύναμη της Μασονίας, που έπαιξε τον πρωταρχικό ρόλο στην ταχυτάτη επέλαση και διάρθρωση των πάντων. 

Οι αποκρυφιστικές μυστικές οργανώσεις Μασονία, Θεοσοφία, Ρόταρυ, Λάϊνς από δεκαετίες πριν προετοίμαζαν το έδαφος για την ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. Ο John Randolph Price, ηγέτης της "Πλανητικής Επιτροπής" ισχυρίζεται ότι "περισσότεροι από μισό δισεκατομμύριο οπαδοί της Νέας Εποχής εργάζονται αυτή την στιγμή στο Πλανήτη σε διάφορες θρησκευτικές ομάδες. Οι Νέες Ιδέες (της Νέας Εποχής.) διαδίδονται πιο γρήγορα από κάθε άλλη διδασκαλία".  

Το Σχέδιο Ξεσκεπάζεται  

Αν αναλύσουμε το Σχέδιο της Νέας Εποχής, όπως το διατυπώνουν οι ηγέτες της - οδηγούμαστε αναπότρεπτα στο φοβερό συμπέρασμα ότι αυ¬τή η απατηλή και αποστάτρια θρησκεία, είναι δαιμονολατρική. 

Η εκπληκτική αλήθεια είναι ότι η Νέα Παγκόσμια Θρησκεία ,ο Οικουμενισμός επαληθεύει όλα τα χαρακτηριστικά της Βαβυλωνιακής Πόρνης "Εκκλησίας"των Έσχατων Ημερών. Στην Αποκάλυψη στο Κεφάλαιο 17, περιγράφεται το Σατανικό θρησκευτικό σύστημα λίγο πριν την Δεύτερη Παρουσία του Ιησού Χριστού που θα κυβερνάει "τούς λαούς καί τούς όχλους, τά έθνη καί τίς γλώσσες” και θα είναι γεμάτη από "βδελύγματα καί Ακαθαρσίες". Καθοδηγούμενη από το θηρίο που "θ’ Ανεβεί από τήν Αβυσσο" θα είναι η αντανάκλαση της Μυστηριώδους Θρησκείας που κάποτε υπήρχε στην Αρχαία Βαβυλώνα. 

Για να πραγματοποιήσει αυτό το Αντίθεο σύστημα που έχει προφητευθεί, ο Σατανάς και οι οπαδοί του της Νέας Εποχής, έχουν ετοιμάσει ένα Βασικό Σχέδιο που αποτελείται από 13 σημεία. Οι ηγέτες της Νέας Εποχής, το αποκαλούν απλά Το Σχέδιο, για την Παγκόσμια Κυριαρχία

1ο Σημείο: Η πρωταρχική επιδίωξη του Σχεδίου είναι η εγκαθίδρυση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και μίας Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας. 

2ο Σημείο: Η Νέα Παγκόσμια Θρησκεία της Νέας Εποχής ή Παν- θρησκεία ή Πάνθεον θα είναι μία αναβίωση της ειδωλολατρικής Θρησκείας που υπήρχε στην Αρχαία Βαβυλώνα (Αποκάλυψη 17:5) με ποικιλία μυστηριακών λατρειών, μαγειών, αποκρυφισμού και διαφθοράς. 

3ο Σημείο: Το Σχέδιο θα εγκαθιδρυθεί όταν ο Μεσαίας της Νέας Εποχής, ο Αντίχριστος -του οποίου το όνομα σύμψηφιζόμενο με τους Ελληνικούς αριθμούς θα μας δίδει τον αρίθμό 666- παρουσιασθεί στην Παγκόσμια σκηνή και ανέλθεί στην εξουσία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και θρησκείας ανατρέποντας και εξοντώνοντας όλες τις άλλες κυβερνήσεις και θρησκείες κυρίως όμως τον Χριστιανισμό

4ο Σημείο: Πνευματικοί οδηγοί {Δαίμονες) θα βοηθούν τους-'ανθρώπους της Νέας Εποχής να προλειάνουν και να προετοιμάσουν τον' δρόμο για την έλευση, του Αντίχριστου, τον Υπεράνθρωπο της Νέας Εποχής, έτσι ώστε νά γίνει ενθουσιωδώς αποδεκτός από όλη την ανθρωπότητα, σαν "Μεγάλος Παγκόσμιος Διδάσκαλος και Εκπαιδευτής". 

5o Σημείο: "Παγκόσμια Ειρήνη", "Ενότητα", "Καλή Θέληση", θα είναι τα συνθήματα της Πλανητικής Κυβέρνησης και Θρησκείας της Ν.Ε. 

6ο Σημείο: Οι διδασκαλίες της Νέας Εποχής, πρέπει να διαδίδονται και να προπαγανδίζονται σε κάθε τομέα της κόινωνίας με όλα τα μέσα -εφημερίδες, περιοδικά, T.V., ράδιο, video κασσέτες, Videoclips, μουσική κ.λ,π.- σε πλανητική κλίμακα. 

7ο Σημείο: Ηγέτες και οπαδοί Νέας Εποχής θα προπαγανδίσουν -την Αποστασία και την Πλάνη- ότι ο Ιησούς δέν είναι ούτε ο Θεός, ούτε ο Χριστός (βλέπε την Νεοεποχίτικτί ταινία "Ο  Τελευταίος Πειρασμός" του Σκορτσέζε - Καζαντζάκη). 

8ο Σημείο: Ο Χριστιανισμός και όλες οι θρησκείες, θα πρέπει να ενωθούν, ενσωματωθούν και στο τέλος να συγχωνευθούν στην Νέα Παγκόσμια Θρησκεία της Νέας Εποχής. Η Πανθρησκεία του Οικουμενι-σμού, θα ενωθεί σε πρώτη φάση γύρω από τον Πάπα και σε δεύτερη φάση γύρω στον "Μεσσία" της Νέας Εποχής 
(τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ). 

9ο Σημείο: Οι Χριστιανικές Εκκλησίες, θα πρέπει να δυσφημισθούν και να εγκαταλειφθούν. 

10ο Σημείο: Τα παιδιά -με παιχνίδια και T.V. προγράμματα τής Νέας Εποχής- θα πρέπει να διαπαιδαγωγηθούν στις "Νέες αρχές" και τά σχολεία θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση των δογμάτων της Νέας Εποχής. 

11ο Σημείο: Με κολακείες και δελεασμούς, θα προσελκυσθούν οπαδοί στο να πιστεύουν το δόγμα, ότι άνθρωπος είναι "Θεός". 

12ο Σημείο: Επιστήμη και Αποκρυφισμός θα ενσωματωθούν σε ενιαία θεωρία.

13ο Σημείο: Εκείνοι που θα αντισταθούν στο Σχέδιο θα εξοντωθούν ανελέητα και ο Πλανήτης θα "καθαρισθεί" και θα "εξαγνισθεί" από τα "μιάσματα". 

Η Νέα Εποχή για να έρθει θα χρειασθεί "πολύς πόνος, δάκρυα και αίμα ίσως χρειασθεί να εκκαθρισθούν μέχρι και δύο-μισυ δισεκατομμύρια άνθρωποι από προσώπου Γης". Το Σχέδιο θα έχει τόσο τρομακτικές συνέπειες για ολόκληρη την ανθρωπότητα και τους Χριστιανούς (κυρίως), Μουσουλμάνους κ.λπ. που δεν θα έπρεπε να αμελήσουμε να σημάνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

Κάθε άνδρας και γυναίκα, θα αντικρύσει σύντομα την σκληρή πραγματικότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας. 

ΒΙΝΤΕΟ - Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.......


-----
π.Γεώργιος Μεταλληνός - Ομότιμος καθηγητής θεολογικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών , μιλάει για τις παρανομίες , και για την καταπάτηση των ιερών κανόνων από τους "Ορθοδόξους" οικουμενιστές......   

 -



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες