Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΥ κου ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ι. ΓΡΥΠΑΡΗ..... Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ - ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΦΩΝΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ......




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος Αρθρογράφος Τύπου και διαδικτύου.

Η νύχτα των εκλογών, θα μπορούσα να πω, ότι θα μοιάζει με τη νύχτα των Στρατηγών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 

Η νύχτα των εκλογών θα είναι νύχτα νοθείας και πολιτικών φαινομένων επάνω από την Ελλάδα. Σήμερα στελέχη της Ν.Δ. δήλωσαν ότι δεν θα παραδώσουν την εξουσία στο ΣΥΡΙΖΑ, άρα θα κάνουν ΝΟΘΕΙΑ με εντολές των Σιωνιστών του Μεγάλου Αδελφού!!! 

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του ΥΠ.ΕΣ. είναι στα χέρια τους. Ότι θέλουν κάνουν……….. 

Οι τυχοδιώκτες χρυσοθήρες πολιτικοί πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τους πατριώτες πολιτικούς διότι έτσι διετάχθησαν να πράξουν απο το μεγάλο Αδελφό της Σιων. Ν.Τ.Π. 

Κύκλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας δήλωσαν προσφάτως ότι η κυβέρνηση που θα προέλθει από τις εκλογές, θα αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία, με σκοπό να υλοποιήσουν τα Γεωπολιτικά σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας. 

Οι προδότες πολιτικοί μαριονέτες του προέδρου Ρότσιλντ, κρύβουν τα ευρήματα της Αμφίπολης, επειδή χαλάνε τα Γεωπολιτικά σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, περί ακρωτηριασμού της Ελλάδος, και ιδρύσεως του κράτους των Σκοπίων μέχρι το Αιγαίο, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. 

Με τα ευρήματα της Αμφίπολης αποδεικνύεται η Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τους χαλάει τα σχέδια, και αυτό δεν το θέλουν οι Σιωνιστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! 

Για αυτό Έλληνες Μακεδόνες, αφήστε τα ανδρείκελα της Ν.Δ., και ψηφίστε Ελληνικά πατριωτικά κόμματα, εάν δεν θέλετε να γίνετε Σκοπιανοί!!!! 

Αλλιώς με τους αχυρανθρώπους που ψηφίζετε, είσθε άξιοι της μοίρας σας!!! 

Η Ελληνική Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά, (λόγω Α.Ο.Ζ.), είναι το όνειρο των Τούρκων, και η Μακεδονία το όνειρο των Σιωνιστών-Σκοπιανών, ενώ οι ορντινάντσες «Έλληνες» πολιτικοί συνεργάζονται, διότι έτσι το θέλει ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

Ο Σαμαράς κατέστρεψε τη χώρα, και τώρα για να σωθεί καταφεύγει στη κινδυνολογία, με ψέμματα! Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία είναι έτοιμη να διαμελίσει, και ακρωτηριάσει την Ελλάδα!!! 

Η πολιτική, Εκτελεστική, Νομοθετική, Θρησκευτική, Στρατιωτική, Δικαστική, και Πνευματική ηγεσία του τόπου, ευρίσκονται σε βαθυτάτη παρακμή, «έπιασαν πάτο» λέει ο λαός, για αυτό η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας κάνει παιχνίδι χωρίς αντίπαλο!!! 

Τους πληρώνουμε για να υπερασπιστούν τη πατρίδα μας, και αυτοί είναι στη διάθεση των Επικυρίαρχων, «καλοβολεμένοι», και χρυσοπληρωμένοι, λέει ο Λαός. 

Ποίος θα αντισταθεί αφού οι αρχές και εξουσίες του τόπου χαρακτηρίζονται από έλλειψη πατριωτικής εθνικής πρωτοβουλίας, είναι νωθροί γραφειοκράτες, κοινώς «πατάτες» ή «μακάκες», ενώ οι Σιωνιστές Παντοκράτορες είναι λύκοι, γύπες, και αετοί. 

Οι αργυρώνητοι Υπουργοί του φανατισμένου αρχηγίσκου Σαμαρά, εμφανίζονται στα κανάλια αλαζόνες, βέβαιοι όντες ότι σε αυτούς έλαχε ο κλήρος-εύνοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να είναι πάντα υπουργοί, για να προσφέρουν την Ελλάδα ως Περσεφόνη στο Μεγάλο Αδελφό ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 

Οι πολιτικοί προσφέρουν Ελληνική Γη & ύδωρ στους ξένους δυνάστες, προκειμένου να πάρουν τα δάνεια, – τα οποία χρυσοπληρώνει ο Λαός- για να παραμείνουν στην εξουσία, ενώ είναι «ντενεκέδες ξεγάνωτοι». Έτσι τους χαρακτήρισε ένας τέως Υπουργός Δικαιοσύνης! 

Όλα τα χρήματα που πληρώνει ο Λαός σε φόρους, χαράτσια, ΕΝΦΙΑ, κ.λ.π. πηγαίνουν στο Θείο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να έχει την ευλογία Του ο Σαμαράς!!! 

Αφού ο Λαός πληρώνει τα δάνεια τοκογλυφικά, ο Λαός έχει και το πάνω χέρι, και όχι η άσχημη Εβραία Λαγκάρντ, και η Σιωνιστική Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! 

Για τα Εθνικά μας θέματα δεν μιλάει κανείς πολιτικός, ούτε τους ρωτάει κανείς δημοσιογράφος. Είναι όλοι τους «χρυσομένοι», από το πρόεδρο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!……. 

Στους προεκλογικούς λόγους ασχολούνται με αερολογίες, «περί ανέμων και υδάτων», και οι αφελείς οπαδοί από κάτω τους ακούν και χειροκροτούν. 

Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει, «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ». Οι σημερινοί λειτουργοί της Δικαιοσύνης ωχριούν μπροστά στους γίγαντες και ήρωες της Δικαιοσύνης, Τερτσέτη και Πολυζωίδη!!! Τέτοιους λειτουργούς χρειάζεται η Πατρίδα μας σήμερα!!! 

Οι πολιτικοί είναι χρυσοπληρωμένα, πιόνια και μαριονέτες του Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Οι βουλευτές ψάχνουν ευκαιρία για τυχοδιωκτισμό!! 

Οι Στρατηγοί ωχριούν μπροστά στους Κολοκοτρώνηδες, ασχολούνται με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και ότι διατάξει ο παγκόσμιος δικτάτορας, και η Ελλάδα ας πάει να κουρεύεται, λέει ο Λαός. Η χρυσοποίκιλτη Θρησκευτική ηγεσία έγινε ενεργούμενο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, παρεχώρησε τη θέση της στον Ισλαμισμό, και ΜΟΝΟΝ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΣ ανθίσταται. 

Οι Ακαδημαϊκοί κοιμούνται τον ύπνο του Δικαίου, βολεμένοι σε Πανεπιστημιακές και άλλες έδρες, σε οργανισμούς, και συμβούλια. Τα μεγάλα ΜΜΕ εκτελούν εντολές, και λειτουργούν για τα συμφέροντα του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ! Με τέτοια «προσόντα» των ηγετών της χώρας, πως είναι δυνατόν να πάει η πατρίδα μπροστά;; 

Η Ηγεσία ευρίσκεται στη σκλαβιά του χρήματος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνεπώς μοιραίως ο Λαός κοιμάται!! Συνεχώς η πατρίδα σε παρακμή και διαμελισμό θα ευρίσκεται, και ο Λαός δούλος των Επικυρίαρχων! Οι πατριώτες Έλληνες εξέστησαν με τη παρακμή των πολιτικών και πνευματικών ηγετών!!! 

Κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, τη νύχτα των εκλογών, θα γίνει η μεγάλη σφαγή, οι αρμόδιοι πολιτικοί-υπηρεσιακοί παράγοντες, θα τολμήσουν ΝΟΘΕΙΑ των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Στόχος είναι η φυλακισμένη Χρυσή Αυγή, και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΑΝ.ΕΛ) του Πάνου Καμμένου, και κάθε Έλληνα Πατριώτη. Οι Κοσμοκράτορες δεν θα αφήσουν την εξουσία από τα χέρια τους. Θα εκλέξουν μέσω ΝΟΘΕΙΑΣ «Πατσαβούρες», όπως στη προηγούμενη Βουλή. 

Οι γέροντες ψηφοφόροι δεν καταλαβαίνουν ότι στη δεξιά δεν είναι μόνον η Εβραϊκή-Σιωνιστική Ν.Δ. με τα πιόνια πολιτικούς των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης. Υπάρχουν και Πατριωτικά Εθνικά κόμματα. Ο Σόϊμπλε δεν κυτάει τα χάλια του, αλλά θέλει την Ελλάδα αποικία για να αρπάξει το Φυσικό Αέριο!!! 

Ο Σόϊμπλε και Μέρκελ ούτε κουβέντα για το κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις, φέρονται σαν «μπαταχτζήδες», με το δίκαιο του ισχυροτέρου. Η Γερμανία χρεοκόπησε πολλές φορές στο παρελθόν, ενώ οι εμείς οι άλλοι σπεύσαμε να τη βοηθήσουμε!!!

Ένας Γερμανός οικονομολόγος μίλησε στο SPIEGEL και είπε, «Αν η Ελλάδα επιτεθεί νομικά, στα διεθνή δικαστήρια, μας τα παίρνει όλα»!!! 

Αλλά ποίος θα το κάνει;;; μήπως οι Σαμαρο-Βενιζέλοι;; αυτοί κάνουν ότι διαταχθούν από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 

Η Ν.Τ.Π. θέλει το ποτάμι στη τρίτη θέση, για να κάνει πολιτικό παιχνίδι, προς οικονομική εκμετάλλευση της Ελλάδος, και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ! Για να σχηματίζει κυβερνήσεις, για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! 

Ο τύπος, και το διαδίκτυο γράφει, «Σε Εβραϊκά Σιωνιστικά χέρια έπεσε η SINGULAR LOGIC – εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΥΠ.ΕΣ. – που ανακοινώνει και υπολογίζει τα εκλογικά αποτελέσματα, και καταμετρά τις ψήφους των Ελλήνων, με σκοπό να νοθεύσουν την απόφαση του Ελληνικού Λαού, και να κάνουν πολιτικό παιχνίδι οι Κοσμοκράτορες, ώστε να εκμεταλλευθούν οικονομικά και Γεωπολιτικά τη πατρίδα μας! 

Γιατί δεν κρατικοποίησαν τη SINGULARLOGIC;;; Για να κάνει παιχνίδι ο Μεγάλος Αδελφός ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 

Όσοι πολιτικοί αρνηθούν υποταγή, απλώς καθαιρούνται, ή δολοφονούνται! (βλέπε Καπαδόστριας, Μεταξάς, Κένεντυ, Λίνκολν, κ.λ.π.) 

Σήμερα οι πολιτικοί ηγέτες είναι μαριονέτες,πιόνια, και δούλοι του χρήματος του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ηγέτη της παγκόσμιας Ν.Τ.Π. 

Οι δημόσιοι λειτουργοί, εκτελούν επιθυμίες των πανίσχυρων Σιωνιστικών οργανώσεων W.J.C. και A.J.C. κατόπιν παρεμβάσεων των ντόπιων πολιτικών πρακτόρων, φοβούμενοι τη θέση τους, και τη προαγωγή τους!! 

Δυστυχώς οι πνευματικοί ταγοί κατέστησαν όργανα του επιπόλαιου πολιτικού κομματικού φανατικού οργάνου της Ν.Τ.Π. ντόπιου αρχηγίσκου της Ν.Δ. (βλέπε ιστορία με «Παναθηναϊκάκια»). 

Το «Θεόπνευστον» και  «Θεοκρατικό» γένος επί της Γης, οι αυτοαποκαλούμενοι «Περιούσιοι του Θεού», έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα το Σιωνισμό, τη Ν.Τ.Π., τη παγκοσμιοποίηση, πολέμους, οικονομικές συμφορές και καταστροφές, δολοφονίες ηγετών, χρεοκοπίες, σεισμούς, λοιμούς λιμούς και καταποντισμούς, (Τσουνάμι), και οικονομική εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά και οικονομική εκμετάλλευση των Μεγιστάνων Κοσμοκρατόρων (Γύπες και Λύκοι), των «Περιούσιων», σε κράτη όπως η Ελλάς και Αργεντινή!!! 

Όσον αφορά το χρέος της Ελλάδος, αρκεί μία πολιτική απόφαση των ηγετών της Ε.Ε. για να το διαγράψουν, αλλά δεν τους αφήνει ο Σιωνιστής παγκόσμιος Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τα δικά του συμφέροντα. (Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, Γεωενέργεια, Γεωοικονομία, κ.λ.π.). 

Μιά έξοδος της Ελλάδος από την ευρωζώνη, θα διαλύσει το ευρώ. Αυτό όμως είναι κόντρα στην οικονομική αυτοκρατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Εκεί μπορούν να ποντάρουν οι πουλημένοι πολιτικοί, αλλά ποίος θα το κάνει;;; Αφού είναι όλοι ανάξιοι!!! 

Τα κόμματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι τα ποτάμια, και τα κόμματα των Σαμαρά, ΓΑΠ, και Μπένι, δηλαδή ότι υποτέλεια διαθέτει η Ελλάδα στο πολιτικό κόσμο! Τη νύχτα των εκλογών ετοιμάζονται να κατακρεουργήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, και τη Χρυσή Αυγή!!!

Δεν θέλουν με τίποτα τη Χ.Α. τρίτο κόμμα, γιαυτό υπάρχουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για να «μαγειρέψουν» τα αποτελέσματα. Τούς δε ΑΝ.ΕΛ. τους θέλουν εκτός Βουλής, για να μην τους χαλάνε τα σχέδια στα Εθνικά θέματα

Ο Σαμαράς τείνει χείρα συνεργασίας στον ΓΑΠ, και στο ποτάμι, «όμοιος στον όμοιο», λέει ο Λαός, ο δε Βενιζέλος ζητάει συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ!!! Όλοι μαζί χωριάτικη σαλάτα στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! 

Γιαυτό σήμερα μας βομβαρδίζουν με τις ψεύτικες αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις, για να μας έχουν ψυχολογικά ενημερωμένους για τα νοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα, ώστε να γίνουν αποδεκτά από το ευρύ αφελές και απληροφόρητο κοινό. 

Οι Δημοσκοπήσεις και τα ΕΧΙΤPOLLS είναι έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής μαφίας- Δικτατορίας. Ελληνικέ Λαέ, κατοχύρωσε τα πολιτικά σου δικαιώματα, μην αφήσεις τους Μεγιστάνες Παντοκράτορες να σου τα κλέψουν!!! 

Για αυτό οι δοσμένοι αργυρώνητοι πολιτικοί εφιάλτες διεξάγουν άθλιο προεκλογικό αγώνα, γεμάτο κινδυνολογία, και με φραγή στα Εθνικά μας θέματα. Τους ακούσατε ποτέ να αναφέρονται στα Εθνικά μας θέματα;;; όλο αερολογίες είναι στους προεκλογικούς λόγους, και οι χαζοχαρούμενοι οπαδοί κάθονται μακάριοι και τους ακούν, ενώ δεν πρέπει να πάει κανείς, στις αίθουσες που ομιλούν οι προδότες! 

Οι πολιτικοί και μερικοί Ιεράρχες, θέλουν να χτίσουν το ΤΕΜΕΝΟΣ, για εξυπηρέτηση των Τζιχαντιστών. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι θέμα επιβίωσης του Ελληνισμού, ιδίως μετά τα γεγονότα της Ευρώπης!!! 

Ο Γ! παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε μεταξύ Χριστιανισμού και Ισλαμισμού, και οι Ιεράρχες συνεργούν από άγνοια, στα σχέδια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! 

Ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών δεν έχει ακόμη επισκευασθεί, και το ΤΑΜΑ του Έθνους δεν έχει εκπληρωθεί, και οι μαριονέτες πολιτικοί και Αρχιερείς χτίζουν ΤΕΜΕΝΟΣ-Τζαμί!!! 

Τα παιδιά μας δεν θα βρούν Χριστιανισμό!!! 

Οι αφελείς χρυσοποίκιλτοι Αρχιερείς εργάζονται για τους Ισλαμιστές, διότι έτσι θέλει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. 

Οι πολιτικοί-κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας,- προσφέρουν Ελληνική υπηκοότητα στους αιμοδιψείς Ισλαμιστές, και ονομάζουν αυτούς «πρόσφυγες», (τους δολοφόνους Τζιχαντιστές,) ώστε να έχουν όλα τα αγαθά και ευεργετήματα του Διεθνούς Δικαίου, για να καταλάβουν τη πατρίδα μας, χωρίς πόλεμο, και να μας σφάζουν ευκολότερον……. 

Ήρθαν εδώ σαν εχθροί εισβολείς, και εμείς οι αφελείς και επιπόλαιοι, τους παρέχουμε στοργή, αντί να υπερασπιστούμε τη πατρίδα! Ο Λεωνίδας με τους 300 υπερασπίστηκε τη πατρίδα στις Θερμοπύλες, και οι Αθηναίοι στο Μαραθώνα και στη Σαλαμίνα. Εμείς σήμερα είμαστε ανάξιοι απόγονοι. Υποδεχόμεθα και ενδίδουμε στους εισβολείς!!! 

Ανοιχτές οι πύλες της Ελλάδος, λένε οι προδότες πολιτικοί. Εφαρμόζουν την πολυ-πολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα όπως διετάχθησαν από το Σιωνιστή παγκόσμιο Δικτάτορα μεγάλο αφεντικό τους !!! 

Τι Πατρίδα θα αφήσουμε στα παιδιά μας, και στα εγγονάκια μας;;; Μια Ισλαμική πατρίδα!!! 

Πάει η Ακρόπολη, η Αμφίπολη, οι Δελφοί, οι Μηκύνες, κ.λ.π. Τόσο προδότες είναι οι πολιτικοί μας, φτάνει να είναι καλά ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! 

Πρέπει οι Γάλλοι, αλλά και όλοι οι Ευρωπαίοι, να βρούμε τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκληματιών. Ποίοι κρύβονται πίσω στα παρασκήνια;;; ασφαλώς η ηγεσία της Σιωνιστικής Παντοκρατορίας και Ν.Τ.Π.!!! 

Μη ξεχνάτε τη “EURABIA” Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές είναι τα εκτελεστικά όργανα, ποίοι όμως κρύβονται πίσω από τέτοιες τρομοκρατικές αθλιότητες και πράξεις;;; Ποίοι τους χρηματοδοτούν;;; Ποίοι τους εξοπλίζουν;;; Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. είναι οι ηθικοί αυτουργοί, με όργανα πιόνια κατά κράτος πολιτικούς και αφελείς, ανόητους θρησκευτούς ηγέτες διψασμένους για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο!!! 

Οι εκλογές είναι σκηνοθετημένα σενάρια εκλογών, από τη Ν.Τ.Π. για να πιστέψει ο Ελληνικός Λαός, ότι πρόκειται για τη πραγματική βούλησή του. Στη πραγματικότητα πρόκειται για παρωδία εκλογών, αφού η παγκόσμια Δικτατορία τελικά θα εκλέξει αυτούς τους πολιτικούς που θα υλοποιούν τις ανθελληνικές αποφάσεις των. Απευθυνόμενος στο πρόεδρο της Ν.Τ.Π. κ.ΡΟΤΣΙΛΝΤ του λέω, «ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΘΕΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ»……………… 

Για να μη μας θεωρούν αφελείς και υποσαχάριους οι κ.κ. Μεγιστάνες, Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι της Γης. Απλώς είχαμε την ατυχία να μην έχουμε ικανούς πολιτικούς ηγέτες, και βαδίζουμε προς Σιωνιστική Παντοκρατορία και Επικυριαρχία! 

Βαδίζουμε να γίνουμε σκλάβοι των Κοσμοκρατόρων, λόγω ανάξιων πολιτικών ηγεσιών!!! 


ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος Αρθρογράφος Τύπου και διαδικτύου E-mail:ant.grypaios@gmail.com

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ " Κου ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.......



Ο «αμόλυντος» Σταύρος Θεοδωράκης και το ποτάμι-βούρκος....... 


ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ.....ΝΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ " ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ , ΣΥ.ΡΙΖ.Α , ΠΟΤΑΜΙ , Κ.Κ.Ε , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....... Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες