Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ........ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ..... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.


ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ 
ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

Οι αποτειχισμένοι αγιορείτες + μοναχοί Ιωάννης και + Βασίλειος αποκαλύπτουν τους σημερινούς προδότες της πίστεως και της πατρίδος και τα πανούργα σχέδια τους.

Πιο συγκεκριμένα....

Αποκαλύπτουν την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο περιβόλι της Παναγίας , στο Άγιον όρος , και την προδοτική σιωπή των μοναχών στις προδοσίες των αντίχριστων οικουμενιστών.

Αποκαλύπτουν το ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ των αντιχρίστων δυνάμεων που θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή στην πατρίδα μας από το 2016.

Εξηγούν αγιοπατερικά και με βάση τις γραφές το πως θα πρέπει να πολεμήσουμε ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι όλους αυτούς τους αντίχριστους , που προσπαθούν να εδραιώσουν την ασέβειά τους σε ολόκληρη την οικουμένη , και ιδιαιτέρα στην αγιασμένη και ευλογημένη Ελλάδα μας

Οι + μοναχοί Ιωάννης και + Βασίλειος αναφέρουν ακόμα στο βίντεο το πως δυστυχώς τους Χριστιανούς Ορθόδοξους μας έκαναν οι λυκοποιμένες οικουμενιστές - δημόσιοι υπάλληλοι , σαν τους Ιεχωβάδες που δεν πιάνουν τα όπλα όταν η πατρίδα και η πίστη κινδυνεύουν.

Οι εχθροί της πίστεως και της πατρίδας είναι εντός των πυλών , και όποιος σιωπά και δεν τους αντιστέκεται είναι προδοτης.



 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ....

S.O.S... ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΣΥΡΟΣ "ΕΚ ΤΗΣ ΓΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ" ..... Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...... 


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. 
 


ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 18¨30 ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες