Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΡΑΝΙ_ΙΣΛΑΜ_ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ - ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.....



ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Υπάρχουν μαρτυρίες πρώην Μουσουλμάνων που έγιναν Χριστιανοί γνώστες του Κορανίου, όπως από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Δρ. Mark Gabriel, από τον πρώην Ιμάμη Mario Joseph να διηγούνται οι ίδιοι τι λέει το Κοράνι για τον Ιησού. 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σε μία μικρή περίληψη και πολύ απλά για να καταλάβει ο κάθε παραπληροφορημένος από τα ΜΜΕ τι σημαίνει ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ Ή ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ

• Το Κοράνι διδάσκει τον Χριστό σαν Σωτήρα, Πνεύμα θεού αντίθετα με τον Μωάμεθ που βρίσκεται στην κόλαση, 

• Ο Μωάμεθ δεν σώζει διότι και ο ίδιος είναι στην κόλαση, και τι κέρδος έχεις από μία θρησκεία που δεν γνωρίζεις τίποτα για το μέλλον. Ζεις σε μια αβεβαιότητα χωρίς να γνωρίζεις εάν θα σωθείς, και τι πρέπει να κάνεις για να σωθείς. 

• Τι μπορεί να περιμένει ο καλλίτερος μουσουλμάνος; ΤΙΠΟΤΑ, διότι δεν γνωρίζει εάν ο θεός του ο Αλλάχ είναι στον Παράδεισο. 

Ο πρώην Ιμάμη Mcrto Joseph μετά από πολύ μελέτη του Κορανίου ομολόγησε ότι το Κοράνι τον οδήγησε στον Χριστό

Εμείς οι Χριστιανοί που γνωρίζουμε το άπειρο έλεος Του και τη ατελεύτητο αγάπη Του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού για όλα τα δημιουργήματα του, καταλαβαίνουμε ότι παντού σε όλες τις δοξασίες και αιρέσεις και φιλοσοφίες υπάρχουν υποδείξεις και σημεία του αληθινού θεού για όλους τους καλοπροαίρετους ανθρώπους. 

Οπως οι ολίγοι αλλά καλοπροαίρετοι Ιουδαίοι πίστεψαν στον Ιησού αν και οι υπόλοιποι που δεν πίστεψαν διάβασαν την ίδια Γραφή. Έτσι και εδώ, εκτός από τις βλασφημίες για το πρόσωπο του Ιησού, με σωστή και αμερόληπτη μελέτη του Κορανίου αποκαλύπτεται η ανωτερότητα του Ιησού. 

Τα βασικά σημεία που αναφέρει ο πρώην Ιμάμης Mario Joseph και αναφέρονται στο Κοράνι είναι τα ακόλουθα

• Το όνομα το ΜΟΧΑΜΕΤ αναφέρεται σε 4 σημεία στο Κοράνι, ενώ το όνομα ΙΗΣΟΥΣ αναφέρεται σε 25 σημεία. 

• Δεν υπάρχουν καθόλου γυναικεία ονόματα στο Κοράνι αλλά ΜΟΝΟ όνομα ΜΑΡΙΑΜ της Μητέρα του Ιησού. 

Στο 3 κεΦ. Από από τους στίχους 45 - 55 το Κοράνι αναφέρει 10 σημεία για τον Ιησού

• Ονομάζει τον Ιησού α) Λόγος του θεού,β) Πνεύμα θεού, γ) Ιησού Χριστό, ενώ πουθενά δεν αναφέρεται το ίδιο για τον Μοχάμεντ. 

• Ο Ιησούς μίλησε όταν ήταν 2 ημερών,

• Ο Ιησούς δημιούργησε ένα ζωντανό πουλί από λάσπη. Άρα ο Ιησούς μπορεί να δώσει ζωή, 

• Ο Ιησούς έκανε θαύματα έδωσε φως σε τυφλό, καθάρισε άλλον από λέπρα και έδωσε ζωή σε πεθαμένους. 

• Ο Ιησούς πήγε στον Παράδεισο και είναι ζωντανός και θα ξαναέρθει πάλι. 

Τι λέει το Κοράνι για το Μοχάμεντ : 

• Δέν είναι Λόγος του Θεού. Δεν είναι Πνεύμα θεού. Δεν έκανε θαύματα και φυσικά δεν ανέστησε πεθαμένους. 

• Ο ίδιος είναι πεθαμένος και δεν θα έρθει πίσω. 

 Αρα ο Ιησούς είναι μεναλύτερος ποοφήτης από τον Μοχάμεντ σύμφωνα ΠΑΝΤΑ με το Κοράνι

Επίσης ο πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου Δρ. Mark Gabriel, καθηγητής της Ιστορίας του ΙΣΛΑΜ στο Πανεπιστήμιο Αλαζάρ του Κάιρου στην Αίγυπτο ο οποίος στη ηλικία των 34 ετών έκανε το λάθος να αμφισβητήσει το Κοράνι και να ξεπροβάλει ερωτήσεις στους συναδέλφους του για την εγκυρότητα της θεοπνευστίας του Κορανίου

Και μία ημέρα τόλμησε να κάνει την δήλωση σε ένα συμβούλιο μπροστά στους καθηγητές του πανεπιστημίου « Εμείς λέμε το Κοράνι έρχεται απευθείας από τον Αλλάχ, αλλά το αμφισβητώ, διότι βλέπω ότι ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ», με αποτέλεσμα ήταν να πληρώσει βαρύ τίμημα. Ένα μαρτύριο που τον οδήγησε στην αλήθεια και στον Ιησού. 

Επίσης ομολογεί τα παράδοξα του ΙΣΛΑΜ ότι

• Σύμφωνα με το Κοράνι λέει ότι όλοι πηγαίνουν στην κόλαση εκτός φυσικά εκείνων που πεθαίνουν σαν μάρτυρες, και έχουν την βεβαιότητα ότι θα πάνε στον Παράδεισο. 

• Δεν είχα καμία σιγουριά, ότι είμαι στο σωστό δρόμο, για την αιωνιότητα. 

• Πώς θα μπορούσες να ξέρεις ότι θα σωθείς όταν ο Μοχάμεντ δεν έχει σωθεί.

 Ένα βράδυ είδα τον Ιησού πρόσωπο με πρόσωπο να μου λέει για Αγάπη, ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΏΝΕΙΣ τον ΕΧΘΡΌ ΣΟΥ. “Εκείνο το βράδυ πού συνάντησα τον Ιησού ήταν σαν μία ωραία βροχή στην ψυχή μου. Για πρώτη φορά έμαθα για συχώρεση και ότι οι αμαρτίες μου συγχωρήθηκαν από το αίμα του Ιησού." 

"Ο Ιησούς ήρθε να φέρει Ελπίδα, Αγάπη , Συγχώρεση, Ειρήνη και Ο Μωχαμέτης ήρθε να φέρει εκδίκηση , Μίσος, καταστροφές, σκοτωμούς, αίμα." ΑΜΗΝ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....


ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ME ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ 


Ο σκοπός του DVD είναι να ενημερώσει τους Ορθοδόξους Χριστιανούς για θέματα που αφορούν το ΙΣΛΑΜ διότι η ΣΩΣΤΗ γνώση του εχθρού είναι αυτό που θα μας βοηθήσει. Πλέον η Ελλάδα μας γέμισε από τα ακάθαρτα έθνη και όλοι μας θα έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις πρωτόγνωρες. 

Η γνώση διώχνει τον φόβο αλλά είναι και το όπλο κατά του εχθρού. Το ΙΣΛΑΜ είναι ένα από τα πολλά αντίχριστα κατασκευάσματα των Σατανιστών Σταυρωτών Εβραίων (Όπως Κομουνισμός. Καπιταλισμός, Φασισμός , Ρατσισμός, Μασονισμός, Σατανισμός, Σοδομισμός όπως και όλες οι Αιρέσεις και όπως όλες οι ανήθικες και βρωμερές συνήθειες που γέμισαν την ανθρωπότητα.) με σκοπό να πολεμήσει τον Χριστιανισμό. 

Το άσβεστο μίσος τους οδήγησε να δημιουργήσουν αυτό το ανοσιούργημα και βλάσφημο Κοράνι το οποίο θα καταστεί η αιτία της πτώσεως της Αυτοκρατορίας της Ρωμανίας (Βυζάντιο). 

Κατάφεραν οι Εβραίοι μέσω του Κορανίου να ενώσουν τους Άραβες από ειδωλολάτρες που ζούσαν σε διάφορες νομάδες. Τους έδωσαν το Κοράνι και τους ανέβασαν τον εγωισμό τους δίνοντας την ευκαιρία να σκοτώσουν και να αφανίσουν τους Χριστιανούς σαν λαό υπέρτερο τους, διαλύοντας τα δεσμό της φυσικής κατωτερότητας τους. 

Οι Άραβες που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στον πολιτισμό κατάφεραν να προσφέρουν το Μίσος και τον απόλυτο φόβο και στην απόλυτη Υποταγή στις απάνθρωπες καθοδηγήσεις του Κορανίου. Φυσικά δεν μπορούσαν αυτές οι απάνθρωπες και ανώμαλες φιλοσοφίες της Πορνοφυλλάδας του Κορανίου να σταθούν σε ένα πολιτισμένο λαό. Οι άξεστοι και φιλήδονοι Άραβες έγιναν το όπλο των Εβραίων κατά του Χριστιανισμού, και κατάφεραν με τις σφαγές και τον απόλυτο φόβο της βαρβαρότητας να εξαπλωθούν σε όλο τον Ασιατικό και Αφρικανικό κόσμο με σκοπό να καταστήσουν την Ευρώπη και Αμερική Μουσουλμανικές ηπείρους με την δημιουργίας της Ισλαμοφοβίας με την επιβολή του τζιχάτ. 

Από το βιβλίο «Ο Οικουμενιομός χωρίς μάσκα» του Αρχιμ. Χαραλ. Βασιλοπούλου διαβάζουμε: «Κατά τον 6ον αιώνα βλέπουν οι Εβραίοι τον Χριστιανισμό να ξαπλώνεται και ν' αγκαλιάζει όλη τη γη. Θέλουν όμως, με κάθε τρόπο να αναχαιτίσουν την εξάπλωση αυτή. Τους ανησυχεί η ραγδαία πορεία της πίστεως και της Διδασκαλίας του Χριστού. 

Συνέρχεται τότε το αόρατο Εβραϊκό Επιτελείο Σανχεντρίν (Συνέδριο) και δημιουργεί μια χριστιανομάχο θρησκεία, τον Μωαμεθανισμό. Ελάχιστοι, Ισως γνωρίζουν, ότι η θρησκεία του Ισλάμ δεν ήταν έργο του αγραμμάτου καί αγροίκου Μωάμεθ, αλλά των Εβραίων... Ελάχιστοι έχουν μάθει, ότι ο Μωαμεθανισμός είναι εβραϊκό κατασκεύασμα, διότι όλες οι πηγές πληροφοριών από σκοπού καταστρέφονται από τους ενδιαφερομένους. Ποιοι γνωρίζουν σήμερα, ότι ο Ιδιος ο Μωάμεθ ήταν Εβραίος εκ μητρός

Ποιος ξέρει, ότι τρεις τουλάχιστον από τις γυναίκες του ήσαν Εβραίες και ο ίδιος ήταν δαιμονισμένος; 

Ποιος έμαθε ποτέ, ότι ολόκληρο το περιβάλλον του αποτελείτο από Εβραίους σατανιστές (μάγους, αστρολόγους και αποκρυφιστές) με επικεφαλής τον διαβόητο Εβραίο εξάδελφο της γυναικός του Ουάρακα;

Κατάφεραν οι σατανικοί εωσφοριστές του «Σανχεντρίν» να Φτιάξουν τον αγράμματο, αστοιχείωτο, επιληπτικό και δαιμονισμένο βεδουίνο Μωάμεθ, ψευδοπροφήτη. 

Τον ανέβασαν ψηλά για να διαδώσει με την βία του σπαθιού την ψεύτικη θρησκεία καί να πληγεί έτσι ο Χριστιανισμός.» 

Ο Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός ονομάζει στο σύγγραμμα του περί Αιρέσεων « Λαοπλάνο Θρησκεία και Πρόδρομο του Αντίχριστου» , και το Κοράνι « βιβλίον ανάμεστον (= γεμάτο ) πάσης κτηνωδίας και αθείας »

ΚΟΡΑΝΙ 

Χωρίς την Βοήθεια των Αντιχρίστων Εβραίων δεν θα υπήρχε το ΙΣΛΑΜ το οποίο είναι παιδί του Εβράίσμού που του εμφύσησε το μίσος κατά του Χριστού και των οπαδών Του. Υπάρχουν αδιάσειστες μαρτυρίες ότι το κοράνι συντάχθηκε από ομάδα Εβραίων με την σημερινή μορφή του , μετά από 200 και πλέον χρόνια από τον θάνατο του Μωάμεθ. 

Μερικές διδασκαλίες από το Κοράνι. 

• Η αμφισβήτηση του Κορανίου απαγορεύεται ρητά και τιμωρείται με θάνατο(2,1) 

• "Ευλογεί" κάθε είδους ψέμα και απάτη, για την εξάπλωση του Ισλάμ(3:2β, 16:106). 

• Επιτρέπει στους μωαμεθανούς να κλέβουν και να ληστεύουν τους απίστους.(κεφ.8) 

• Οι μωαμεθανοί έχουν αυστηρή υποχρέωση να τρομοκρατούν εμάς τους απίστους.8:12 

• Διατάζει τους μωαμεθανούς να εκπληρώνουν το "ιερά" καθήκον τους να σκοτώνουν τους απίστους (9:5). 

• Απαγορεύει στους μωαμεθανούς να έχουν για φίλους τους μη μουσουλμάνους.(5, 51). 

• Επιτρέπει στους μωαμεθανούς το βιασμό και στο 4, 23-24 να έχουν για σεξ όσες σκλάβες μη μωαμεθανές θέλουν(23,13). 

• Ο μόνος εγγυημένος τρόπος να πάνε στον "παράδεισό" τους οι μωαμεθανοί, είναι σκοτώνοντας κάφρους (στον παράδεισο τους περιμένουν κάθε "καλό" μωαμεθανό για τη σεξουαλική του απόλαυση, 72 παρθένες και "αγοράκια που από μακριά θα φαίνονται σαν γυναίκες"(9:11). 

• Διατάζει στο όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν 2 επιλογές στους απίστους 1. ή να γίνουν μωαμεθανοί 2. ή να πεθάνουν (9:29). 

• Διατάζει τους μωαμεθανούς να μη δείχνουν ποτέ έλεος στους απίστους επειδή "είναι τα πιο σιχαμερά πλάσματα"(98,6). 

Ο σκοπός του ΙΣΛΑΜ 

Στόχος των Ισλαμ ιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών, η εκκένωσή τους από τους «άπιστους κατοίκους» τους και ο εποικισμός τους με ισλαμιοτές (21,11). 

Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας», δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης» Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας»


ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ , ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ......


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ.....




ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ




RED ALERT - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΑΡΜΟΣ - ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ - ΚΟΡΑΝΙ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες