Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.....



ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ.....


1) ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ 

2) ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ 13ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ 15-18.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ....

1 ) ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

) ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ , ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. 

3) ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ CAPITAL CONTROL ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΑΘΥΝΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. 

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ , ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ , ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.

ΤΟΝ ΔΕΚΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α JOHN KERRY ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ D.N.A ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο JOΗN KERRY ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ Η.Π.Α ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Ο JOHN KERRY ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ SKULL AND BONES ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο GEORGE BUSH , O ΠΡΩΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.





BROTHERHOOD SKULL AND BONES 322 
 ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΣΤΩΝ 322 

 ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ 
 ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο JOHN KERRY.....



Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ.....

1) ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ , ΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

2) Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ.

ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


3) ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

4) ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

5) ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΧΩΡΕΣ ΟΜΟΔΟΞΕΣ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ .

6) ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Α.Μ.Κ.Α.


ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ , ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ , ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΜΟΔΟΞΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΥΡΙΑΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ , ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Σ.Β 

ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.....



ΕΛΛΑΔΑ 08.12.2015 : 09:32 


Νέα δελτία ταυτότητας υπό την πίεση ΗΠΑ, Ε.Ε. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ 

Σε πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία, που θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν, υποχρεώνεται η ελληνική κυβέρνηση, υπό την απειλή επαναφοράς της βίζας για Ελληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. 

Αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν χθες ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η επιτροπή συγκροτήθηκε πριν από έναν μήνα και συμμετέχουν σ’ αυτήν, μεταξύ άλλων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι πρωτοβουλίες για την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία αποτελούν συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας απέναντι σε Ε.Ε. και ΗΠΑ. 

Προσέθεσε ότι ο εκσυγχρονισμός των ταυτοτήτων προωθείται υπό την πίεση της επικείμενης αξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver, για τη μη θεώρηση διαβατηρίων των Ελλήνων που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους. 

Η αξιολόγηση του προγράμματος πρόκειται να ξεκινήσει το επόμενο δεκαήμερο, ενώ η επιτροπή θα καταθέσει την πρότασή της στα τέλη Ιανουαρίου. 

Μικροτσίπ

 Στα νέας γενιάς δημόσια έγγραφα προωθείται η τοποθέτηση μικροτσίπ με βιομετρικά στοιχεία του κατόχου, ενώ γίνεται προσπάθεια να προϋπολογιστεί το κόστος αντικατάστασης των παλαιών ταυτοτήτων με νέες. 

Εκτιμάται ότι πρόκειται να ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ.

Το θέμα εκσυγχρονισμού των δελτίων ταυτότητας φέρεται να έθεσε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια μέλη της κυβέρνησης ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα

Σύμφωνα με μια εκδοχή, οι πιέσεις προς την Ελλάδα για το συγκεκριμένο ζήτημα εντάθηκαν μετά και τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, καθώς υπάρχουν φόβοι ή και ενδείξεις ότι τα υφιστάμενα δελτία ταυτότητας πλαστογραφούνται και εν συνεχεία χρησιμοποιούνται για την έκδοση «γνήσιων» διαβατηρίων από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

ΒΙΝΤΕΟ : ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.......




ΠΗΓΗ KEIMENOY : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


«Οι Ηνωμένες Πολιτείες στηρίζουν την Ελλάδα» δήλωσε ο Τζον Κέρι από την Αθήνα......Βέβαια και μας στηρίζουν , όσο οι προδοτικές κυβερνήσεις που λαμβάνουν κατά καιρούς την εξουσία την ορθόδοξη Ελλάδα, προωθούν τα αντίχριστα και απάνθρωπα σχέδια τους , που τελικό στόχο τους έχουν την ολοκληρωτική υποδούλωση των ανθρώπων ( ψυχών και σωμάτων)....


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.....ΑΣ ΔΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

 

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ( ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΜΗΝ. ΓΕΝΟΙΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες