Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ κου ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΥΔΗ , ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.... ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ HOT SPOT ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΜΟΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Μ.Μ.Ε...... ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ......


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ κου ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΥΔΗ , ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ Μ.Μ.Ε , ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ , ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.....



@ ΑΠΟ ΤΟ EPIRUS - TV - NEWS......

3/06/2016 11:54:00 Μ.Μ. 


Ηπειρος (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων 

Αλαλούμ επικρατεί όσον αφορά τον αριθμό των προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, καθώς ο αριθμός που δίνουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με αυτόν που παρουσιάζει η κυβέρνηση απέχει κατά… 20.000 περίπου. Ωστόσο, όπως και να έχει, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας προϊδέασε για πολύ μεγάλο αριθμό προσφύγων, ενώ ήδη ετοιμάζονται 15 νέοι χώρο φιλοξενίας σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, ετοιμάζονται ήδη 15 νέοι χώροι φιλοξενίας προσφύγων, συνολικής χωρητικότητας 17.400 ατόμων, οι οποίοι ενδέχεται να είναι έτοιμοι και εντός της εβδομάδας. 

Τέσσερις εξ’ αυτών θα κατασκευαστούν στην Αττική, και συγκεκριμένα σε: ​Μαλακάσα -Χωρητικότητα 4.000 ατόμων 

Αφίδνες -Χωρητικότητα 3.000 ατόμων 

Αγιος Ανδρέας -Χωρητικότητα 500 ατόμων 

Ελαιώνας (νέος καταυλισμός) -Χωρητικότητας 700 ατόμων 

Οι υπόλοιποι 11 θα κατασκευαστούν στις εξής περιοχές

Δράμα -Χωρητικότητας 800 ατόμων 

Θερμοπύλες (νέος καταυλισμός) -Χωρητικότητας 400 ατόμων 

Ηπειρος (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων 

Θεσσαλία (4 καταυλισμοί σε διαφορετικά σημεία) -Χωρητικότητας 2.000 ατόμων 

Λιτόχωρο (θα είναι έτοιμο μετά τις 15/3) -Χωρητικότητας 4.000 ατόμων. 

Ακόμη η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα ετοιμάσει δομές για 20.000 ακόμη πρόσφυγες και μετανάστες. 50.000 οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες λέει ο Ερυθρός Σταυρός .Εντωμεταξύ, διαφορετικά νούμερα ως προς τον αριθμό των προσφύγων που βρίσκονται αυτή την ώρα εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα δίνουν Ερυθρός Σταυρός και κυβέρνηση. 

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Σταυρός, η οργάνωση, δηλαδή, που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει αναλάβει μαζί με τις υπόλοιπες μη κυβερνητικές οργανώσεις και τους εθελοντές να σηκώσουν το βάρος της διαχείρισης του προβλήματος εν τη απουσία του κράτους, εκτιμά ότι ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων προσεγγίζει ήδη τις 50.000. «Είναι μία καθαρά ανθρωπιστική κρίση, ίσως η μεγαλύτερη στην Ευρώπη διαχρονικά, και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία» είπε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, ο οποίος και ήταν αυτός που το πρωί της Κυριακής στο MEGA μίλησε για 50.000 πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη τη χώρα. 

Ωστόσο η Θεανώ Φωτίου, μια από τις υπουργούς που είναι επιφορτισμένη με τη διαχείριση της κατάστασης, επέμεινε λίγη ώρα αργότερα ότι ο αριθμός είναι 32.000 χωρίς. Αργά το βράδυ της Κυριακής, το Συντονιστικό Οργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι σε ολόκληρη την επικράτεια υπάρχουν 33.320 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων οι 27.109 στην ηπειρωτική χώρα. 

Παραδοχή Μουζάλα: Θα εγκλωβιστούν δεκάδες χιλιάδες Εντωμεταξύ, στην παραδοχή ότι «δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θα εγκλωβιστούν στη χώρα μας» προχώρησε από το βήμα της κεντρικής επιτροπής ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι στην παρούσα φάση, την οποία χαρακτήρισε ως «καινούργια κατάσταση», «το βάρος θα το μοιραστεί όλη η κοινωνία». Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ο υπουργός είπε ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο νούμερο. «Μέσα σε πολύ μικρό χρόνο πρέπει να στήσουμε χιλιάδες θέσεις πολύ προσωρινής διαμονής. Στο Ελληνικό δεν είναι οι συνθήκες που θέλουμε, αλλά η άλλη λύση είναι άλλες πλατείες», παραδέχτηκε. 

Σημείωσε δε, ότι χτίζονται 10.000 θέσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας ότι μετά την συγκέντρωσή τους θα «δούμε την διανομή τους», επισημαίνοντας οτι «στην αρχή μιας κρίσης προσπαθείς να λύσεις το άμεσο πρόβλημα». Ερωτηθείς εάν «Πάμε καλά;», τόνισε ότι «θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα». Στην Ειδομένη δεν θα ανοίξει ο δρόμος, συνέχισε, διαμηνύοντας ότι «Θέλουμε να κατέβουν προς τα κάτω, δεν θέλουμε να φτιάξουμε καταυλισμούς». «Πρέπει να πεισθούν (σ.σ. οι πρόσφυγες) πως αυτός ο δρόμος είναι κλειστός», συνέχισε ο κ. Μουζάλας, προσθέτοντας ότι θα τους παρασχεθεί υγειονομική φροντίδα και τροφή. Πού και πόσοι είναι οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες Σύμφωνα με την ενημέρωση του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι κατανεμημένοι ως εξής:








ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ..... Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες