Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΑΝ.ΕΛ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΧΘΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ.....

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ,ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ , ΣΙΔΕΡΑ , ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.



Βίντεο : Ελληνας οδηγός νταλίκας δέχτηκε επίθεση από πρόσφυγες λαθρομετανάστες επειδή προσπάθησε να περάσει τον δρόμο που είχανε αποκλείσει , για να μπορέσει να πάει στην δουλειά του. 

Το μήνυμα που θέλει να στείλει η προδοτική συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ-ΕΛ στους πρόσφυγες- λαθρομετανάστες είναι " ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ "



ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
.



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ politischios.gr....



Άγριες συμπλοκές, μεταξύ κατοίκων των Ταμπάκικων και διμοιρίας των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21:30 της Κυριακής στη Χίο. 


Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους, και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και μεταναστών. 


Χωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της Αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους, στέλνοντας μάλιστα τρεις από αυτούς στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο. 50 μετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από κει στο Δικελί της Τουρκίας. 


Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα από την επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους.




Δήλωση του Μ.Βούρνου για τα επισόδια στην Χίο....

-------

@BLOG-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ : ΒΕΒΑΙΑ ΟΛ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. 

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.... 

ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ , ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ..... 

ΤΑΔΕ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ μὲ τὸ στὸμα τοῦ προφὴτου Ἠσαΐα στὸ α’ κεφ. στ. 19,20

19 « καὶ ἐὰν θέλητε καὶ εἰσακούσητέ μου, τὰ ἀγαθὰ τῆς γῆς φάγεσθε·» 

Ὁ Θεός μᾶς ἀφήνει ἐλεύθερους διότι ἐλευθερία σημαῖνει ἰσόθεον. Ὁ Θεὸς δὲν ἔχει ἄλλον πὰνω ἀπὸ τὸ κεφὰλι του καὶ κἀνει ὅτι θὲλει, καὶ αυτὴν τὴν ἐλευθερὶαν Του μᾶς χαρὶζει σὲ ἐμᾶς τοὺς θνητοὺς, γιὰ νὰ μᾶς κάνει Θεούς κατὰ χὰρην. 


 20 «ἐὰν δὲ μὴ θέλητε, μηδὲ εἰσακούσητέ μου, μάχαιρα ὑμᾶς κατέδεται· τὸ γὰρ στόμα Κυρίου ἐλάλησε ταῦτα .» 

Εἶναι τόσο ἀπλό το νόημα, π.χ. σὰν νἀ μᾶς λὲει ὁ ἥλιος στὰ μὰτια μας, εὰν θἐλετε νὰ ἔχετε τὰ μὰτια σας ἀνοιχτὰ, θα προχωρᾶτε χωρὶς νὰ σκοντὰφτετε καὶ να πὲφτεται , ἐὰν ὄχι τὸτε σὲ κὰθε σας βῆμα θὰ σκοντὰφτετε και θα σκοτὼνεστε. Τὸσο ἀπλὸ εἶναι, ἀλλὰ ὁ ἀνθρωπος ἐμωρὰνθη καὶ δυστυχῶς δὲν καταλαβαὶνει.



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ..... 

SOS.....SOS......SOS..... ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ... Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΑΝ.ΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ.....



ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..... ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ - ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες