Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ , ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α ΕΙΝΑΙ.... Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ , ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΩΝ , ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ - ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΝΟΥΜΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.......

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΟΧΙ ΝΟΥΜΕΡΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ Α.Μ.Κ.Α ΤΗΝ 1/6/2009 ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝΕ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ; 

1) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ .

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ;  

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ , ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ 2009 ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ. 

2) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ 

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ; 

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , ΈΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.

3) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ

ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ;

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ , ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 7-8/5/2016 ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ......

Εικόνα μίας ολιγομελούς ομάδας που διαχειρίζεται τις τύχες της χώρας , με λογικές νεανικής παρέας, δίνει αυτές τις μέρες το κυβερνητικό σχήμα, είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής και απόλυτος γνώστης της ασφαλιστικής πραγματικότητας της Ελλάδας Γιώργος Ρωμανιάς, μιλώντας στον 9.84 . Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αν κατατεθεί ως έχει ή με μία ενδεχόμενη συμφωνία αξιολόγησης με τους Θεσμούς με ακόμη σκληρότερα μέτρα, δεν θα είναι παρά η οριστική κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης στη πατρίδας μας, είπε μεταξύ άλλων. 

 Όπως αποκάλυψε ο Γ.Ρωμανιάς, συγκεκριμένο άρθρο του νομοσχεδίου, αναφέρει ρητά ότι μέχρι το 2060 όλο το πακέτο σύνταξης-επικούρησης-εθνικής σύνταξης θα μειώνεται διαρκώς , οπότε οι «κόκκινες γραμμές» είναι ανύπαρκτες. Αν μάλιστα όπως είπε περάσουν και τα επιπλέον μέτρα των 3,5 δις τότε ουσιαστικά θα «μπει χέρι» και στις ήδη καταβαλλόμενες συντάξεις.



ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝΕ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ - ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.....

ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 4/2/2012 ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΜΚΑ - "Η ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΜΚΑ - ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ"


Στις μέρες μας συνέβη κάτι τραγικό. Κατάφεραν οι σκοτεινές δυνάμεις να περάσουν το προαιώνιο σχέδιό τους χωρίς εμείς να το καταλάβουμε. Πέρασαν την κωδικοποίηση, την αριθμοποίηση του ανθρώπου με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, ΑΜΚΑ, που αποτελεί τον προθάλαμο του σφραγίσματος στο σώμα. 

Διότι ο αριθμός αυτός δεν είναι όπως οι άλλοι. Δεν είναι όπως ο Α.Φ.Μ. ή της αστυνομικής ταυτότητας. Εκείνοι είναι αριθμοί εγγράφου, ενώ ο ΑΜΚΑ είναι αριθμός του ιδίου του ανθρώπου. «...αριθμός γάρ ανθρώπου εστί». (Αποκ. κεφ.13, εδ.18). Και η απόδειξη τούτου βρίσκεται στον ίδιο τον αριθμό, διότι τα πρώτα 6 ψηφία του είναι η ημερομηνία γεννήσεως του κατόχου!

Παρατηρείστε το στην κάρτα σας ή στον κωδικό ΑΜΚΑ που φέρει το βιβλιάριο υγείας σας στο αυτοκόλλητο της ετησίας θεωρήσεώς του. Και οι αστρολόγοι ζητούν την ημερομηνία γεννήσεως. Δεν πρόκειται λοιπόν εδώ για έναν ακόμη αριθμό, αλλά για Τον αριθμό

Και τώρα που κωδικοποιήθηκε ο πληθυσμός, η επόμενη φάση του σχεδίου είναι ο μοναδικός και ισόβιος αυτός αριθμός να έλθει και στο σώμα, εφόσον οι κάρτες χάνονται ή καταστρέφονται. Το ίδιο θα ισχύσει και για την αναμενόμενη «κάρτα του πολίτη» η οποία θα σας χαρακτηρίζει με έναν και μοναδικό αριθμό παγκοσμίως, όπου χωρίς αυτόν δεν θα υπάρχετε στον ηλεκτρονικό κόσμο,«καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 
»! Τυχαίο; 

Ο νόμος που καθιστά τον ΑΜΚΑ υποχρεωτικό είναι ο 3655, άρθρο 153 που πέρασε έτσι δικτατορικά, και παρακαλώ, προσέξτε την διατύπωση αυτού του άρθρου: 

1. Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ο οποίος καθιερώθηκε με το άρθρο 64 του ν. 2084/1992 που συμπληρώθηκε με την παρ. 8 του ... από 1.6.2009 καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της χώρας. 

2Από την ίδια ως άνω ημερομηνία ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές... και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει Α Μ Κ Α, (!) ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά εφ’ όλων των ως άνω αντιστοίχων παραστατικών.» 

Τι σας θυμίζει η διατύπωση «...ουδείς δύναται να... εάν δεν έχει τον αριθμό...»; Και γιατί ένας νόμος που εκδόθηκε σήμερα το 2008 γράφεται στην καθαρεύουσα, (ουδείς δύναται...) όταν όλοι οι άλλοι νόμοι που γράφονται εδώ και δεκαετίες είναι στη δημοτική



Όλα τα υπόλοιπα άρθρα του ιδίου νόμου είναι στη δημοτική. Γιατί αυτό το συγκεκριμένο 153 άρθρο είναι στην καθαρεύουσα και που θυμίζει... Αποκάλυψη, κεφ.13


Σ φ ρ α γ ι ζ ό μ α σ τ ε ! Το καταλαβαίνετε, ναι ή όχι; 

Κ α ι γ ό μ α σ τ ε ! Το αισθάνεσθε, ναι ή όχι; 

Χ α ν ό μ α σ τ ε ! Το βλέπετε, ναι ή όχι; 

Λίγο ακόμα και δ ι α γ ρ α φ ό μ α σ τ ε ! Το πιστεύετε, ναι ή όχι; 

Διαγραφόμαστε από το βιβλίο της ζωής του Αρνίου και γραφόμαστε κυριολεκτικά στα κατάστιχα του διαβόλου! 

Διότι θα έχουμε αντί όνομα, αριθμό, όπως και οι δαίμονες στην θεραπεία του δαιμονισμένου των Γαδαρηνών (Μάρκος κεφ.5, εδ.9) που όταν ο Χριστός ρωτάει «ποιο είναι το όνομά σου;», το δαιμόνιο απαντάει «λεγεών, ότι πολλοί εσμέν». 

Η Ρωμαϊκή λεγεώνα αποτελείτο από 6.000 άνδρες οι οποίοι διοικούντο από 6 χιλίαρχους, 60 εκατόνταρχους και 600 δέκαρχους. Οι 6.000 άνδρες διοικούντο από... 666 αξιωματούχους που δεν συμπεριλαμβάνονταν στην δύναμη των στρατιωτών. 

 Μα και στα barcode ο αριθμός του είδους πλαισιώνεται από τις μπάρες ασφαλείας 666 που δεν συμπεριλαμβάνονται στον κωδικό του είδους! Τι ομοιότητα...Το όνομα που αποτελεί συνδυασμό γραμμάτων σήμερα το ανταλάσσουμε με ένα άλλο που συνίσταται από συνδυασμό ψηφίων

Το κράτος με αυτό θα μας αναγνωρίζει πλέον. Άρα αποτελεί «όνομα» στη γλώσσα των αφηρημένων αριθμών. Και είναι και σε ψηφιακή μορφή. «...ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου»! Ψηφιακή εποχή βλέπετε... 

Και από τότε που η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος (24-10-2009) *(Συμπηρωματικά από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ .....και συνόδων του πατρίου ) ανακοίνωσε ότι ο ΑΜΚΑ δεν είναι κάτι κακό, επήλθε η κατάρρευση της οικονομίας και των ασφαλιστικών ταμείων! Ήλθε η φτώχεια και η ανασφάλεια

Τώρα που διαπράξαμε σαν λαός αυτό το ατόπημα, δίκαια θα έλθει και ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, και όχι μόνον αυτός... Τώρα τι λέτε; Ζούμε ή όχι στην έσχατη γενεά; Εσείς, τι λέτε; (* Για περισσότερα στοιχεία, βιβλίο: Άνθιμος Προεστός «Εσχάτη Εντολή» εκδόσεων Κονιδάρη,Τοσίτσα 1α, Αθήνα, τ.κ.10682, τηλ. 210-8846570).

ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....


ΟΔΗΓΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΛΟΓΩ Α.Μ.Κ.Α...


"ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΥΜΕΡΑ" 

ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΩΝΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ , ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. 



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ.....


ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες