Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ...... ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ....


Θα φωνάζουμε όσο ξεπουλάτε την Ελλάδα!”: Δυναμική αντίδραση στην προδοσία - Έκλεισαν τα μικρόφωνα της Χρυσής Αυγής οι αντεθνικές, μνημονιακές δυνάμεις...... 



"Πόρνες εγχώριων νταβατζήδων και ξένων τοκογλύφων οι κυβερνώντες" - Το cd του νέου Μνημονίου προσγειώθηκε στο έδρανο του Τσακαλώτου.

Με δυναμικό τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε το νέο ανθελληνικό μνημόνιο της αριστεράς με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Κακλαμάνης (ΝΔ) να κλείσει για πολλοστή φορά τα μικρόφωνα του Λαϊκού Συνδέσμου. Με εμπεριστατωμένα στοιχεία αποδείξαμε πώς το άθλιο, ξενόφερτο νομοθέτημα των 7500 σελίδων είναι παράνομο και αντισυνταγματικό. 

Ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης τεκμηρίωσε την αντισυνταγματικότητα του νέου υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων, που χαρίζει την εθνική μας περιουσία σε ξένους τοκογλύφους. Ομοίως αποκάλυψε πώς το μέτρο του περιβόητου "κόφτη" οδηγεί σε άμεση μείωση τις δαπάνες για την άμυνα, αλλά διασώζει τα υπερκέρδη των νταβατζήδων εργολάβων. 

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο εκπρόσωπός μας αποκάλεσε τους κυβερνώντες "πόρνες εγχώριων νταβατζήδων και ξένων τοκογλύφων". Οι αλήθειες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση των συριζαίων και του προεδρεύοντος νεοδημοκράτη. Τότε ο εκπρόσωπός μας πέταξε στα υπουργικά έδρανα το cd με το νέο μνημόνιο (το οποίο προσγειώθηκε στο έδρανο του Τσακαλώτου) και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αντιστέκεται και να φωνάζει όσο το Σύστημα ξεπουλάει την Ελλάδα. 

Ο Κακλαμάνης έσπευσε να κλείσει τα μικρόφωνα για να μην ακουστούν άλλες αλήθειες μέσα στο άντρο της πολιτικής διαφθοράς. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Ο νεοδημοκράτης προεδρεύων τόλμησε να πει ότι οι φωνές μας είναι απαράδεκτες, γιατί παρακολουθούν την συνεδρίαση μαθητές. 

Οι βουλευτές μας Λαγός και Ηλιόπουλος απάντησαν πώς για αυτούς τους μαθητές, για τη νέα γενιά των Ελλήνων αγωνιζόμαστε και αντιστεκόμαστε! 

Γιάννης Λαγός προς συριζαίους: Κανείς δεν σας έδωσε το δικαίωμα να ξεπουλήσετε την Ελλάδα

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε από βήματος βουλής τους εθνοπροδότες του Σύριζα που ψηφίζουν ένα ακόμη εθνοκτόνο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο δίχως καν να γνωρίζουν τι περιλαμβάνει. Με μια συνοπτική και προσχηματική διαδικασία οι κυβερνητικοί βουλευτές ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο - τέρας 7500 σελίδων, με το οποίο ξεπουλάνε την Πατρίδα μας. Αν θέλει η προδοτική κυβέρνηση να παραχωρήσει κάτι στους ξένους τοκογλύφους, ας παραχωρήσει την Βουλή, αφού έτσι κι αλλιώς έχει ήδη παραχωρήσει εθνική κυριαρχία και όλα τα προδοτικά νομοσχέδια έρχονται από έξω. Τέλος, τόνισε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο ξεπούλημα και θα συνεχίζει να φωνάζει για τα δίκαια των Ελλήνων.




Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και Ανέλ βάζουν κόφτη στο μέλλον των Ελλήνων - Ξεπουλάνε την πατρίδα στους διεθνείς τοκογλύφους! 



O συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ αρχικά κατέκρινε στους συριζαίους που νομίζουν πως είναι σε διαγωνισμό βραβείων Όσκαρ, ανταλλάσσοντας ευχαριστίες από το βήμα. 

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα εθνοκτόνα μνημόνια των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, σημειώνοντας πως με το τρίτο μνημόνιο που ψηφίσαν όλοι μαζί το περασμένο καλοκαίρι έρχεται η τελική εξόντωση των Ελλήνων. Σχετικά με το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου σχολίασε την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% που είναι από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον περίφημο κόφτη. 

Μάλιστα τόνισε πως από τον κόφτη θα εξαιρούνται οι μεγαλοεργολάβοι την στιγμή που θα εφαρμόζεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις, για τα ειδικά μισθολόγια των Αξιωματικών όπως και στην φορολογική ενημερότητα των Αμυντικών Συστημάτων. 

Εν συνεχεία μίλησε για τις κρατικές εγγυήσεις των τραπεζών που έδωσαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, που αγγίζουν συνολικά τα 240 δισ. ευρώ, λεφτά που δόθηκαν στους χρεοκοπημένους τραπεζίτες από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού. 

Κλείνοντας, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να ξανακερδίσουμε την πατρίδα μας πίσω και θα τα καταφέρουμε με το ασκέρι του λαού και την βοήθεια του Θεού


Την προηγούμενη μέρα κατά την συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, κατήγγειλε τους βουλευτές του Σύριζα και των Ανέλ ότι βρίσκονται σε άλλο κόσμο και δεν έχουν καμία συναίσθηση με αυτά που βιώνει Ελληνική κοινωνία. 

Αναφέρθηκε στην κλοπή των μικροομολογιούχων και στην απαξίωσή τους από την σημερινή κυβέρνηση, που προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους έλεγαν πως τους στηρίζουν και τώρα συνεχίζουν την ίδια πολιτική με την ΝΔ και το Πασόκ. 

Επιπλέον, μίλησε για το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων το οποίο χαρακτήρισε ταμείο ξεπουλήματος, όπως και για την γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων που θα παίρνει διαταγές πλέον απευθείας από τους δανειστές. Κλείνοντας είπε πως τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην γενοκτονία των Ελλήνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες