Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟΥ - ΚΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ , ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ κ.α ) , ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ Γ.Ο.Χ ( ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ......


Ο γέροντας Μεθόδιος , ο καθηγούμενος της γνησίας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Άθω ,έκανε πριν λίγες μέρες μια ομιλία για την ψευδοσύνοδο που έγινε στο Κολυμπάρι της Κρήτης , για την κοινωνία που έχει με μια από τις συνόδους των Γ.Ο.Χ. και πιο συγκεκριμένα με την σύνοδο του Καλλινίκου , μίλησε για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του αντιχρίστου 666 και την αριθμοποίηση των ανθρώπων , για τον γενικότερο αγώνα της ορθοδοξίας, και δίνει κάποιες απαντήσεις στον π.Σάββα Λαυρεώτη.

Ο γέροντας Μεθόδιος δήλωσε στην ομιλία του ότι αν και η σύνοδος των Γ.Ο.Χ του Καλλινίκου δεν κρατήσει στην πίστη , θα διακόψουν την κοινωνία μαζί τους . Και δεν είναι τυχαία αυτή η αναφορά του γιατί πραγματικά υπάρχει διαφωνία μεταξύ της συνόδου του Καλλινίκου και της Ιεράς μονής Εσφιγμένου , ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα συστήματα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ( Ηλεκτρονικές ταυτότητες - αριθμοποίηση των ανθρώπων - ηλεκτρονικα βιομετρικά διαβατήρια κ.α ) οι Εσφιγμενίτες δεν τα δέχονται ενώ στην σύνοδο τα δέχονται. 

Ο γέροντας Μεθόδιος επικροτεί τους πατέρες και όλους όσους έχουν διακόψει την κοινωνία με τους οικουμενιστές επισκόπους και κρατάνε την αγία και ιερά αποτείχιση. 

Ευχόμαστε από καρδιάς όλοι οι Ορθόδοξοι αντιοικουμενιστές και αντινεοταξίτες να γίνουμε ένα εν Αγίω πνεύματι και αληθεία , και να κοιτάξουμε να βγάλουμε από την μέση όλα τα όποια εμπόδια που υπάρχουν. Οι αντίχριστοι παρελαύνουν στην πατρίδα μας και στον κόσμο , και θα είμαστε αναπολόγητοι εν ημέρα κρίσεως αν δεν κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ενωθούμε οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και να σταματήσουν οι κακοδοξίες , τα σχίσματα και οι μερισμοί αναμεταξύ μας που βολεύουν τους αντιχρίστους να προχωράνε τα σχέδια τους . ΑΜΗΝ.

Σ.Β


Δείτε το σχετικό βίντεο.....



ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ..... 

 ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΤΙΣ 20/11/2016 Π.Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ , ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΟΩΝ ΚΟΙΝΩΝΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες