Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.....Ο π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ Ι.ΝΑΟ ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ , ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ , ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ.....ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ - Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ



π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Μανώλης, σήμερα το πρωΐ στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Τριανδρίας, στο κύρηγμά του, ανακοίνωσε την απόφασή του, να διακόψει τη μνημόνευση του Επισκόπου του, Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου. Σε λίγο θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Μείνετε στην Κατάνυξη θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τις εξελίξεις. 

Ακολουθήστε την Κατάνυξη στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις


Κήρυγμα 19/2/2017 Κυριακή της Απόκρεω - Κήρυγμα στο οποίο ο π. Νικόλαος ανακοινώνει τη διακοπή του μνημοσύνου του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.Ανθίμου. 

Κήρυγμα του πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη. Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης. Παρακολουθείστε το βίντεο



Με νέα, πρόσφατη εντολή (20-11-2015), ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, απαγορεύει εκ νέου και στην ενορία του αγίου Σπυρίδωνος να Ομιλεί ο π. Νικόλαος!!! Κρίνεται ως επικίνδυνος!!!  
Ο π. Νικόλαος Μανώλης, εφημέριος του ιερού βυζαντινού ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης επί 26 έτη, για λόγους Πίστεως (ως γνωστόν ο π. Νικόλαος δίνει μεγάλες μάχες εναντίον της παναίρεσης του Οικουμενισμού που έχει αλώσει τα υψηλά κλιμάκια της εκκλησιαστικής ηγεσίας), από τις 21 Μαῒου 2015, μετατέθηκε αναγκαστικά, με την σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν αιτήματος του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, και την απόφαση του τελευταίου, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας. 

Στη νέα του ενορία ο π. Νικόλαος, παρά τις συνεχιζόμενες απειλές και τους εκφοβισμούς, συνεχίζει ακάθεκτος το αντιοικουμενιστικό και αντιαιρετικό του έργο καθώς και την εν γένει πνευματική του δραστηριότητα.

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ- ΦΩΤΟ : ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες