Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΜΥΝΗΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ...... ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ,Η ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ANDREA GILBERT(Υπεύθυνη στο ΕΠΣΕ για την καταγραφή και την καταπολέμηση του αντισημητισμού και την ομοερωτοφοβίας) ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ (Εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ), μέλος της Γραμματείας της Ένωσης Ουμανιστών)......


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ.EU


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ... ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ..... 

18 Ιουλίου 2017 

Κυρίες/Κύριοι 

Εδώ και πολλούς μήνες ο αυτοαποκαλούμενος “πατέρας Κλεομένης” προβαίνει σε σειρά συχνά βίαιων ρατσιστικών (αντισημιτικών περιλαμβανόμενης της άρνησης και του ευτελισμού του Ολοκαυτώματος, ισλαμοφοβικών -“θάνατος στους Μουσουλμάνους στο Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ:”EΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” https://www.youtube.com/watch?v=gCxIpjmA9DY”- και ομοερωτοφοβικών -και στο Athens pride με ομάδα οπαδών τουτα λινκ και τα βίντεο στη διάθεσή σας) εγκλημάτων τα οποία καταγράφει σε βίντεο που στη συνέχεια αναρτά στο youtube, συνήθως στο χρήστη “Το Χάραγμα”.......

(https://www.youtube.com/channel/UCEXaNmMrgAKUjrHrNzZws7w και ανάρτηση τρίτου για αυτό http://luben.tv/stream/112270). 

Σε μερικά από αυτά μάλιστα φαίνεται πως η αστυνομία τον συλλαμβάνει και μετά τον αφήνει ελεύθερο. Παράλληλα, είναι εμφανές ότι το άτομο αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την Εκκλησία της Ελλάδας (και πιθανότατα καμιά άλλη Εκκλησία) άρα αποτελεί έγκλημα και η ψευδής παρουσία του ως κληρικού. 

@Σχόλιο από BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ : Αυτό περί ψευδούς παρουσίας του ως κληρικού δεν ισχύει. Ο π.Κλεομένης ήταν ιερέας στην ιερά σύνοδο των Γ.Ο.Χ με αρχιεπίσκοπο τον κ.κ Μακάριο αλλά εν συνεχεία ο π.Κλεομένης αποτειχίστηκε από την σύνοδο του για λόγους πίστεως. Το αναφέρει και στο βίντεο που ακολουθεί , από την συνέντευξη που του είχαμε πάρει στις 28/2/2016 στην Θεσσαλονίκη. Άρα τα περί ψευτοκληρικού δεν ισχύουν....



Συνέχεια άρθρου....

Περιμέναμε να δράσουν αυτεπάγγελτα τουλάχιστον οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για το ηλεκτρονικό έγκλημα και το ρατσιστικό έγκλημα ώστε να παραπεμφθεί σε δίκη και μάλιστα με την αυτόφωρη διαδικασία μετά από κάποιο από τα εγκλήματα αυτά. 

Με λύπη αν όχι οργή διαπιστώσαμε πως η ΕΛΑΣ ακόμα και όταν τον συλλαμβάνει τον αφήνει ελεύθερο και ας έχει επιτεθεί στα γραφεία της Εβραϊκής Κοινότητας ή της Πρεσβείας της Κύπρου (http://apokalyptiko.com/?p= 1211), ή με άλλη ευκαιρία (https://www.youtube.com/watch?v=w9xkw5j2q4w ή https://www.youtube.com/watch? v=4E9GrsuaTdE). 

Σήμερα, μετά τη χθεσινή βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος της Λάρισας, εδέησε να κινητοποιηθεί η τοπική αστυνομία (http://www.onlarissa.gr/2017/07/18/o-patir-kleomenis-sti-larisa-protofanis-epithesi-avga-ke-yvris-sto-evraikomnimio-tou-olokaftomatos-foto/ και http://www.larissanet.gr/2017/07/17/feig-volan-stin-plateia-evraion-tis-larisas/ και http://www.larissanet.gr/2017/07/18/d-larisaion-katadikazoume-tis-grafikotites-tou-monachou-kleomeni/ και http://www.altsantiri.gr/ellada/paremvasi-tis-astynomias-gia-ton-vandalismo-evraikou-mnimiou-apo-ton-paterkleomeni/) και να γνωστοποιηθεί από την Ιερά Σύνοδο πως καμιά σχέση δεν έχει με την Εκκλησία της Ελλάδας (http://www.altsantiri.gr/ellada/ti-anaferi-iera-synodos-gia-ton-pater-kleomeni/). 

Στα βίντεο αυτά υπάρχει επαναλαμβανόμενος αντισημιτισμός, ισλαμοφοβία και ομοερωτοφοβία, καθώς και απολογία ή/και αναγγελία ρατσιστικής βίας, αδικήματα που διώκονται αυτεπάγγελτα με βάση πολλές διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, το άρθρο 81α ΠΚ και σχετικά άρθρα του ποινικού κώδικα περιλαμβανόμενης της αντιποίησης άσκησης υπηρεσίας θρησκευτικού λειτουργού. 

Για το λόγο αυτό υποβάλλουμε την παρούσα έγκληση στο πλέον εξειδικευμένο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και η πρώτη από εμάς Andrea Gilbert, υπεύθυνη στο ΕΠΣΕ για την καταγραφή και καταπολέμηση του αντισημιτισμού και της ομοερωτοφοβίας, άμεσα θιγόμενη ως Εβραία και ως ομοερωτικό άτομο, δηλώνει παράταση πολιτικής αγωγής. 

Η έγκληση και παράσταση πολιτικής αγωγής απαλλάσσονται από την καταβολή παραβόλων (άρθρο 5 του Ν. 927/79). Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας καθώς και να μας ενημερώσετε για τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα δώσετε στη μηνυτήρια αναφορά αυτή. 

Με τιμή, Andrea Gilbert , Παναγιώτης Δημητράς Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι Ένωση Ουμανιστών Ελλάδας

--------------------

@ BLOG - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ : Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ....ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG : ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΟΥΚΑΛΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες