Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΡΩΣΙΑ : ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ....


ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. 

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ , ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ , ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ , ΠΛΗΡΩΜΕΣ κ.α ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ , ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ 13ον ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥ 15-18.....



15 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 

16 Και κάνει σε όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σε αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 

17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του

18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου. και ο αριθμός του είναι χξς ( χι - ξι - στίγμα = 666 εξακόσια εξήντα έξι) 


ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ , ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

ΒΙΝΤΕΟ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ....



Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ 
ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...



ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. 

ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.  

 Σ.Β

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ : ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ iefimerida.gr.......



Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας επεξεργάζεται, όπως γράφει η εφημερίδα "Ισβέστια" επικαλούμενη πηγή προσκείμενη στην διοίκηση της τράπεζας, νομοσχέδιο το οποίο θα υποχρεώνει όλες τις ρωσικές τράπεζες να συλλέγουν βιομετρικά στοιχεία των ρώσων πολιτών

Το εν λόγω νομοσχέδιο, την επεξεργασία του οποίου επιβεβαίωσαν επίσης δυο πηγές της τραπεζικής αγοράς σύμφωνα με την εφημερίδα, θα συμβάλλει στο να δημιουργηθεί στη Ρωσία ένα ενιαίο σύστημα βιομετρικών στοιχείων, το οποίο θα επιτρέψει να απλουστευθεί τα μέγιστα η διαδικασία των όποιων τραπεζικών συναλλαγών. Θα μπορεί για παράδειγμα να καταθέσει κάποιος χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθεί το τραπεζικό υποκατάστημα.

"Στόχος της Κεντρικής Τράπεζας –όπως δήλωσε η πηγή της εφημερίδας– είναι έως τον Μάρτιο του 2018 να δοθεί η δυνατότητα στις τράπεζες να μπορούν να ταυτοποιούν εξ αποστάσεως τόσο τους ήδη υπάρχοντες όσο και τους νέους πελάτες τους". 

Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, αναφέρει η "Ισβέστια", επικαλούμενη δηλώσεις της τράπεζας έχει αρχίσει ήδη να δημιουργεί την βάση δεομένων με βιομετρικά στοιχεία, επισημαίνοντας ότι στην ομάδα εργασίας για τη δημιουργία του ενιαίου συστήματος βιομετρικών στοιχείων συμμετέχουν οι μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας μεταξύ των οποίων η Sberbank, VTB, Vinbank και Rosselchozbank. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πηγή: Ρωσία: Βιομετρικά στοιχεία σε όλες τις ρωσικές τράπεζες | iefimerida.gr

ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....

Russian banks will implement a customer identification by the retina of the eye


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - CERN - ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - Α.Μ.Κ.Α - ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες